?? ΑΛΒΑΝΙΑ: “Fall From The Sky” o τίτλος της revamp version του “Shaj”!

Όπως ήδη γνωρίζετε. μετά τη νίκη της στον εθνικό διαγωνισμό της Αλβανίας Festivali i Këngës με το τραγούδι “Shaj”, η Arilena Ara θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Eurovision 2020.

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας ενημερώσαμε ότι, η Arilena όπως γνωστοποίησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, είχε βρεθεί στο Los Angeles για να ηχογραφήσει τη νέα έκδοση του “Shaj”. Όπως είχε επιβεβαιώσει η ίδια σε Αλβανικό μέσο ενημέρωσης, το revamp του τραγουδιού το οποίο και θα παρουσιάσει στη σκηνή του Ρότερνταμ θα είναι στα Αγγλικά.

Η ίδια μάλιστα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τον τίτλο της revamp version της Αλβανικής συμμετοχής. Το τραγούδι, λοιπόν, έχει τίτλο “Fall From The Sky” και μόλις πριν από λίγο έγινε η επίσημη κυκλοφορία του! Ακούστε το!

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλβανία θα διαγωνισθεί στο δεύτερο ήμισυ του Β’ Ημιτελικού στις 14 Μαϊου.

Ποια είναι η Arilena Ara?

Η Arilena Ara είναι 21 χρονών. Στα 15 της κατάφερε να κερδίσει το αλβανικό X Factor και στα 17 της κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ. Διαγωνίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στο 58ο Festivali i Këngës με το τραγούδι “Shaj” και νίκησε με μικρή διαφορά μπροστά από την Elvana Gjata, το φαβορί όπως όλα έδειχναν μέχρι εκείνη τη βραδιά, γεγονός που πυροδότησε σχόλια και επικρίσεις για την κριτική επιτροπή.

Πώς σας φαίνεται το “Fall from the sky”;

Ψηφιστεί στο Poll μας και βαθμολογείτε τη νέα έκδοση της Αλβανικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Πώς βαθμολογείτε τη revamp version της Αλβανικής συμμετοχής στη Eurovision 2020; / How do you rate the revamp version of Albanian entry in Eurovision 2020?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Αλβανικής συμμετοχής στη Eurovision 2o20!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θεωρω δυνατο μονο και μονο απο την φωνη που εχει live η Αριλενα. Απορω για ποιο λογο το καθυστερει τοσο η Αλβανια. Ειναι η πρωτη που επιλεγει παντα, και η τελευταια σχεδον παντα που βγαζει το revamp της.
    Φυσικα ρολο θα παιξει η σκηνικη παρουσια, η “φτωχη” Αλβανια, αφου μετραει τοοσα χρονια στο διαγωνισμο, μια φορα τουλαχιστον πρεπει να δωσουν εμφαση στο οπτικο, εχουμε βαρεθει το ιδιο πραγμα.
    1. Im alive 2015 το καλυτερο τραγουδι που εστειλαν ποτε.
    2. Sus 2012 ενα απο τα καλυτερα live σε ολα τα χρονικα της eurovision ever. (Αξια 5 θεση τοτε, αν και θα την ηθελα 2η)
    3. Its all about you 2010.
    Αυτα!

  2. Κρίμα που αφαιρέθηκε το instrumental με τα βιολιά ήταν πολύ όμορφο…
    Το καλό είναι ότι έχει γίνει πιο επικό το τραγούδι και δίνει τη δυνατότητα για ένα επίσης επικό staging με την ίδια να πετάει ή να “πέσει απο τον ουρανό” όπως λέει το τραγούδι
    Καλή επιτυχία!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ