?? ΤΣΕΧΙΑ: Η τελική version του “Kemama” με τον Benny Cristo!

Η συμμετοχή της Τσεχίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί μια από τις πολυσυζητημένες της χρονιάς.

Το χρονικό της συμμετοχής

Η Τσεχία αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή όπως και πέρσι για την ανάδειξη του εκπροσώπου της στο διαγωνισμό της Eurovision.

  • Στις 13 Ιανουαρίου δόθηκαν στη δημοσιότητα οι 7 καλλιτέχνες που θα διεκδικούσαν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ, ενώ τις προηγούμενες μέρες μέσω κάποιων στοιχείων οι φανς είχαν κληθεί να μαντέψουν την ταυτότητά τους.
  • Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Benny Cristo έλαβε το χρίσμα να εκπροσωπήσει την Τσεχία στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι του Kemama.

Η απόφαση για Revamp

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού διαγωνισμού είναι η απόφαση πολλών καλλιτεχνών να αναμορφώσουν τη συμμετοχή τους (π.χ. Αλβανία, Ρουμανία, Σλοβενία).

Έτσι και ο Benny Christo αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα revamp του “Kemama”, του οποίου όμως η αποδοχή από το κοινό δεν ήταν αναμενόμενη με αποτέλεσμα να μπει σε δεύτερες σκέψεις.

Η τελική version του Kemama

Πριν από λίγο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision η τελική version του Kemama, η οποία θυμίζει αρκετά την αρχική.

Πως σας φαίνεται η τελική version του “Kemama”;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Τσεχίας στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη νέα version του "Kemama" με τον Benny Cristo; / How do you rate the revamp version of "Kemama" with Benny Cristo?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Τσεχίας στη Eurovision 2020!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένας: ……
    Πραγματικά κανένας: …..
    Ούτε μια ψυχή στον κόσμο: …..

    Τσεχία: βγάλαμε νέα version για πολλοστή φορά
    Αμαν πια, ότι και να κάνει πάλι αδιάφορο είναι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ