H Stefania ερμηνεύει απόψε live για πρώτη φορά το “SUPERG!RL”!

H Eurovision 2020 ως γνωστόν ακυρώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Κάθε μια από τις 41 χώρες που θα συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό καλείται πλέον να επιλέξει με ποιο τρόπο θα εκπροσωπηθεί του χρόνου στη Eurovision. Η Ελλάδα, μέσω του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού μας φορέα, επέλεξε και πάλι τη Stefania, η οποία φέτος θα ερμήνευε στη σκηνή του Ρότερνταμ το “SUPERG!RL”, μια σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου σε συνεργασία με τους ARCADE. To “SUPERG!RL”, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania του χρόνου, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της EBU.

Απόψε στις 20.00 ώρα Ελλάδας (19.00 CET), οι φίλοι της Στεφανίας και του Δημήτρη Κοντόπουλου, αλλά και όλοι οι fans μπορούν να ακούσουν τη νεαρή καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει live μια unplugged έκδοση του “SUPERG!RL” με τη συνοδεία της μουσικής του Δημήτρη Κοντόπουλου. Αυτό αποτελεί το 3ο quarantine session που οργανώνει ο επιτυχημένος Έλληνας συνθέτης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμμετέχει κι εκείνος στη ψυχαγώγηση των φίλων του αυτές τις δύσκολες μέρες, με το σύνθημα #menoumespiti!

Έχουν ήδη προηγηθεί δύο ακόμα sessions όπου άλλοι δύο δημοφιλείς Eurostars. o Σάκης Ρουβάς και η Demy ερμήνευσαν τραγούδια τους σε acoustic version συνοδευόμενοι από τα πλήκτρα του Δημήτρη Κοντόπουλου. Απολαύστε τους!

https://www.instagram.com/tv/B-U6Lpjpf-6/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/B-XXmwBpv46/?utm_source=ig_web_copy_link

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού και της Ελληνικής συμμετοχής!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ