Ακούστε την Eurovision version του “SUPERG!RL” με τη Stefania! [VIDEO]

Φωτογραφία: YouTube/Stefania

Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020 “SUPERG!RL” με τη νεαρή Stefania μπορεί να μην παρουσιάσθηκε στη σκηνή του Ρότερνταμ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού, ωστόσο το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, ARCADE και Sharon Vaughn ίσως να ακουγόταν διαφορετικά μέσα στο Ahoy Arena…  και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Φωκά Ευαγγελινού στην σκηνική επιμέλεια, η Ελλάδα ήλπιζε σε μια πολύ καλή εμφάνιση!

Πριν από λίγο, λοιπόν, κυκλοφόρησε μια Eurovision έκδοση του “SUPERG!RL”. Την παραγωγή του remix ανέλαβαν οι ARCADE και τη δημιουργία του μουσικού video ο σκηνοθέτης και του επίσημου video clip του Κώστας Καρύδας.

H version αυτή του “SUPERG!RL” έχει σημαντικές διαφορές από την αρχική, με περισσότερο χορευτικό ρυθμό και πινελιές ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και έντονα ανατολίτικους τόνους στο ρεφρέν και τη χορωδία. Το video clip είναι εξ ολοκλήρου ασπρόμαυρο και περιλαμβάνει τόσο σκηνές από εκείνο της αρχικής version, όσο και περισσότερες σκηνές από τη σχολή χορού.

Σύμφωνα με την επιτελική ομάδα της Ελληνίδας εκπροσώπου, η ιδέα του video clip και της συμμετοχής μας στηρίχθηκε σε μια αυτοβιογραφική προσέγγιση του τραγουδιού… η Stefania, που ως ένα 17χρονο κορίτσι περιπλανάται μέσα στον κόσμο μας όπως όλα τα νεαρά κορίτσια της ηλικίας της, μεταμορφώνεται σε μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα! Αυτή την ολοκλήρωση, που δεν μπορέσαμε να δούμε επί σκηνής στο Ρότερνταμ φέτος, μας παρουσιάζεται στο video clip αυτό!

Απολαύστε το Eurovision Remix του “SUPERG!RL”!

Πως σας φαίνεται αυτή η Eurovision version του “SUPERG!RL”;

Υπενθυμίζουμε ότι η Stefania έχει επιλεγεί και πάλι από την ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021 που θα γίνει στο Ρότερνταμ!

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λατρεμένο πλάσμα! Καλή επιτυχία σε όλα τα όνειρά της, και να σκίσει του χρόνου!!!

  2. Του χρόνου ελπίζω να μην κάνουν ξανά κάποια άλλη version ή ρεμίξ για το καινούργιο τραγούδι.
    Αυτο που θα γράψουν αυτό να είναι που θα τραγουδήσει στην σκηνή η Στεφανία.
    1 χρόνο έχουν να ετοιμάσουν κάτι αρκετά καλο.
    Μην ψάχνονται τελευταία στιγμή σε αλλες εκδοχές
    Διότι θεωρώ πως αυτή η εκδοχή είναι χειρότερη απο την αρχική.

  3. Ελπίζω του χρόνου να μην βγάλουν ξανά άλλη βερσιόν του καινούργιου τραγουδιού
    Ότι γράψουν αυτό να είναι που θα τραγουδήσει στην σκηνή η Στεφανία.
    Έχουν 1 ολόκληρο χρόνο μπροστά τους.
    Διότι αυτή η βερσιόν είναι χειρότερη απο την αρχική

  4. Σαν ήχος είναι πολύ πιο σύγχρονος από την αρχική εκδοχή αλλά σαν είδος μουσικής αυτά τα κομμάτια σπάνια πηγαίνουν καλά στον θεσμό…
    Θα το άκουγα ευχαριστα σε ένα καλοκαιρινό μπαρ αλλά στην Eurovision δε ξέρω τι τύχη θα είχε… Αν και δε νομίζω ότι θα ερμηνευε αυτήν την εκδοχή,αυτο είναι απλά ένα ρεμίξ του πρωτότυπου δεν το θεωρώ revamp. Δε μπορούμε να ξέρουμε βέβαια τι είχαν κατά νου θα μου πεις….
    Ελπιζω του χρόνου να έχουν γράψει κάτι πολύ καλύτερο γιατί η Stefania σαν προσωπικότητα φαίνεται να το έχει! Κρίμα θα ναι να την χαντακωσει το τραγούδι. Ας ελπίσουμε οι arcade να βάλουν το χερι τους.

  5. Ενα ενδιαφέρον ρεμίξ που όμως δε θα μπορούσε να σταθεί στη Eurovision
    Και ευτυχώς το τραγούδι θα έμενε όπως ήταν…

    • Λοιπον ΕΡΤ έχεις ενα χρόνο μπροστά σου κοίτα να στείλεις ενα τραγούδι της προκοπής χωρίς να έχεις στο νου σου το φοβο της νίκης… Δε θα νικήσουμε οσο καλο και να ναι μη φοβου…

  6. Χάλια ρεμίξ. Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και έχω την αίσθηση πως αποφύγαμε μια ακόμη κακή θέση στον τελικό..

  7. Μμμμ τελικά μπορεί να γίνει ακόμα πιο χειρότερο απ ότι ήταν. Καημενουλα…

    • χαχαχαχαχαχ!!φοβερο το σχόλιο σου!!

      αχ αυτη η χωρα καποτε εστελνε “ανοιξη” εστελνε μαριζα κωχ εστελνε ελπίδα κ τώρα σουπεργκερλς!για γελια κ για κλάμματα!

  8. σκετη ηχορύπανση…δυστυχως και τουχρονου κατι μου ελεει οτι θα ειναι κάτι αντιστοιχο!!

    και επιτελους ας μαθει η κοπελιτσα σωστα ελληνικα!ελεος

    • Μάθε και εσύ Ολλανδικά τότε… στα 17 της μιλάει 3 γλώσσες και σε αρκετά καλό επίπεδο. Για προσπάθησε να εκτεθείς σε τόσο κόσμο σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου και μετά τα ξαναλέμε. Οκει να μην σας αρέσει η συμμετοχή αλλά κακία μέχρι και στα ελληνικά ρε παιδιά; Αυτό παραπάει…

  9. Για κανένα κλαμπακι καλό θα ήταν αλλά στη Γιουροβίζιον θα τα πήγαινε σίγουρα χειρότερα απ την αρχική βερσιόν.
    Έχουν έναν ολόκληρο χρόνο να κάνουν παπάδες και ο Κοντόπουλος και ο Φωκάς, το έχουν αποδείξει στο παρελθόν άλλωστε. Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό του χρόνου

  10. Ρε παιδιά ένα remix Είναι για να χορεύεις στο club δε θα πήγαιναν με αυτό Eurovision για όνομα δηλαδή! Δε λέω ότι ήταν το τέλειο remix ήταν ένα αξιοπρεπές αλλά τέτοια κακία είναι πάρα πολλή. Τουλάχιστον σεβαστείτε την προσπάθεια!

  11. Εμένα γενικά με έχει απογοητεύσει η τακτική του Κοντόπουλου όταν είναι να γράψει για την Ελλάδα!!! Από το 2009 όταν εγραψε τα 3 του Ρουβά φάνηκε ο τρόπος που στάθηκε στα πάλαι ποτέ μεγαλεπίβολα σχέδια της ΕΡΤ να ξανακερδισουμε. Δεν ήταν καλά τραγούδια, ήταν μέτρια! Και τότε το θέλαμε, και πολύ μάλιστα. Μπορούσε να έγραφε καλύτερα με τις ευλογίες της ΕΡΤ. Πολλω δε μάλλον τα τελευταία χρόνια που η ΕΡΤ δεν τον θέλει να τον κερδίσει τον διαγωνισμό, γράφει ακόμα περισσότερες μετριότητες. Βλέπε Ντέμη το 2017 και το φετινό. Όταν όμως είναι να γράψει για άλλες χώρες ω του θαύματος έρχεται η έμπνευση! Πχ Ουκρανία 2008, Αζερμπαιτζάν 2013, Ρωσία 2014-2016-2019…Δεν ξέρω ρε παιδιά ειλικρινά, του δίνουν περισσότερα λεφτά; Μπορεί. Αλλά ρε μαν, μια φορά για την Ελλάδα καν’το ρε γαμωτο …μην φοβάσαι /-στε δεν πρόκειται να κερδίσουμε αλλά μετά από τοοοοοσα χρόνια καημό το χούμε να μπούμε ένα τοπ5 να χαρούμε λίγο. Μετά το πάθημα με την Ντέμη το 17 δεν έμαθε και φέτος εγραψε χειρότερο τραγούδι στην Στεφανία. Για κάποιο λόγο πριν ανακοινωθεί το τραγούδι φέτος με το που ακούσα το όνομα του στην σύνθεση κάτι μου έλεγε πως δεν θα ήταν καλό και όντως εμένα δεν μου άρεσε το σούπερ γκερλ! Δεν είμαι αισιόδοξος ούτε για του χρόνου προσωπικά. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μακάρι οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ η κάποιος συνθέτης να μπαινει εδώ και να διαβάζει τα σχόλια των φαν για να πιάνει τον παλμό και να προσπαθεί περισσότερο …τι να πω ! Μακάρι να έχουμε κάτι καλό, και όταν μετά από καιρό επανακάμψουμε και το θελήσουμε πραγματικά, να ζήσουμε ένα δευτερο 2005! Οι Ουκρανοί καλύτεροι ήταν το 2017;;;
    …οψόμεθα !!!

    • Giorgos P., έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Όντως, πιστεύω κι εγώ πως της Στεφανίας είναι ακόμη χειρότερο τραγούδι και από της Ντέμη. Κατά τη γνώμη μου, είναι μια από τις 2-3 χειρότερες συμμετοχές μας την τελευταία δεκαετία, μαζί με αυτές των Argo και Ε. Ελευθερίου. Δεν φταίει η Στεφανία γι αυτό, η σύνθεση φταίει. Ευτυχώς, ήρθε η ακύρωση του φετινού διαγωνισμού. Με αυτά τα δεδομένα, σε τι να ελπίζω για του χρόνου, δεν ξέρω..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ