ΣΟΥΗΔΙΑ: Robin Bengtsson και Liamoo έτοιμοι για το Melodifestivalen 2022!

Αναμφισβήτητα κάθε χρόνο ο εθνικός τελικός που μονοπωλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των fans είναι αυτός της Σουηδίας, ο λεγόμενος Melodifestivalen. Μετά τις αποκαλύψεις των ημερομηνιών της διεξαγωγής του καθώς και του ονόματος του κεντρικού παρουσιαστή αλλά και της είδησης πως ο τελικός θα γίνει με ζωντανό κοινό, έφτασε η στιγμή των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στο λαμπερό… show!

Τα δύο πρώτα ονόματα λοιπόν του Melodifestivalen 2022, σύμφωνα πάντα με την έγκυρη ιστοσελίδα aftonbladet.se, είναι ο Robin Bengtsson και Liamoo.

Ο Bengtsson μετρά ήδη τρεις συμμετοχές στο Melodifestivalen. Η πρώτη ήταν το 2016 με τη συμμετοχή “Constellation prize” (5η θέση) ενώ η δεύτερη ήταν το 2017 με τη συμμετοχή “I Can’t go on”. Με αυτή τη συμμετοχή μάλιστα κέρδισε τη πρώτη θέση με αποτέλεσμα να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision, τερματίζοντας στην 5η θέση του Μεγάλου Τελικού. Ο Bengtsson επέστρεψε στο Melodifestivalen το 2020 με τη σύνθεση “Take a chance”. Αφού προκρίθηκε για ακόμη μία φορά στον τελικό, τερμάτισε στην 8η θέση.

 

Ο Liamoo έχει και αυτός παρελθόν στο Melodifestivalen. Το 2018 συμμετείχε για πρώτη φορά με το τραγούδι “Last breath” τερματίζοντας στην 6η θέση του τελικού. Το 2019 επέστρεψε με το τραγούδι “Hold you” σε ντουέτο με την Hanna Ferm. Η συμμετοχή τερμάτισε στη 3η θέση του τελικού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του aftonbladet.se, ο Bengtsson έχει ήδη καταλήξει στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί το 2022. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα δυναμικό pop κομμάτι το οποίο ταιριάζει άλλωστε και στο στυλ του αλλά και δείχνει να αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να προκριθεί για τον μεγάλο τελικό. Οι ίδιες πληροφορίες από την άλλη θέλουν τον Liamoo να βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση τραγουδιού καθώς πολλοί συνθέτες και παραγωγοί του έχουν εμπιστευτεί έργα τους. Ο 24χρονος καλλιτέχνης και η ομάδα του θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στην τελική επιλογή καθώς η Eurovision αποτελεί στόχος τους.

Υπενθυμίζουμε πως το Melodifestivalen 2022 κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 με πρώτη στάση το Malmö. Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Oscar Zia. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Melodifestivalen 2022 και τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2022 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ