ΣΟΥΗΔΙΑ: Με ζωντανό κοινό το Melodifestivalen 2022!

Φωτογραφία: SVT / STINA STJERNKVIST

Μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά φαίνεται πως σταδιακά γίνονται βήματα προς την κανονικότητα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο εθνικός τελικός της Δανίας, Dansk Melodi Grand Prix, θα γίνει με παρουσία ζωντανού κοινού. Η επόμενη χώρα που θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας δεν είναι άλλη από τη Σουηδία.

Πέρυσι για λόγους προστασίας μετάδοσης του ιού, το Melodifestivalen δεν πραγματοποίησε τη συνηθισμένη περιοδεία στη χώρα και απαγόρευσε το ζωντανό κοινό στα shows. Ωστόσο φέτος οι ιθύνοντες του Melodifestivalen 2022 αποφάσισαν να επαναφέρουν τον δημοφιλή εθνικό τελικό σε μια ροή κανονικότητας.

Ο  project manager, Peter Uksila, σχετικά την επιστροφή του κοινού δήλωσε:

Ανυπομονούμε πολύ να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο κοινό την ευκαιρία να βιώσει ξανά το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Σουηδίας ζωντανά. Θα υπάρχει κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό φέτος και αναμένουμε μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων, καθώς ήδη παρατηρούμε ότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Το κοινό περίμενε πολύ καιρό για να λάβει μέρος στην περιοδεία του Melodifestivalen και υπάρχουν παραστάσεις που ταιριάζουν σε όλους. Από τις πρόβες όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, μέχρι τις τελικές πρόβες και τον μεγάλο τελικό.

Η εταιρία Live Nation ανακοίνωσε την ημερομηνία πώλησης των εισιτηρίων για όλα τα shows των οποίων οι ημερομηνίες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου στις 10:00 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Η ιστορία της Σουηδίας στη Eurovision με μια ματιά!

  • Συμμετοχές: 60
  • Πρώτη συμμετοχή: 1958 (“Lilla Stjärna” –Alice Babs / 4η)
  • Εμφανίσεις σε τελικό: 59
  • Νίκες: 6
  • Χειρότερη θέση: 11η στον Ημιτελικό (2010 – “This Is My Life” –Anna Bergendahl)
  • Περσινή συμμετοχή: “Voices” – Tusse/14η στον Tελικό

Ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε φετος στο Melodifestivalen;

Πηγή: thateurovisionsite.com

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σουηδική συμμέτοχή και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ