EUROVISION 2019: Elton John ή Coldplay για το Interval Act του Μεγάλου Τελικού;

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 ψάχνουν τον ιδανικό καλλιτέχνη που θα «γεμίσει» το διάλειμμα του Μεγάλου Τελικού στις 18 Μαΐου. Η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι είναι η πρόσκληση να γίνει σε κάποιον διεθνή σταρ!

Οι 2 υποψήφιοι

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο KAN σχεδιάζει την εμφάνιση 4 πολύ γνωστών ονομάτων στο διάλειμμα (interval act) τόσο των 2 Ημιτελικών, όσο και του Μεγάλου Τελικού: Dana International, Netta, Idan Raichel και Omer Adam. Η ισραηλινή παραγωγή δεν αρκείται όμως μόνο σ’ αυτούς και ψάχνει κάτι από το διεθνές μουσικό στερέωμα.

Το δίλημμα παίζεται ανάμεσα σε 2 πολύ γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: τον Elton John και το συγκρότημα Coldplay. Η τελική απόφαση ωστόσο ακόμη δεν έχει παρθεί.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που διεθνείς αστέρες θα εμφανιστούν στο Interval Act του Μεγάλου Τελικού. Το 2016 ο Justin Timberlake έκανε την εμφάνισή του στη Στοκχόλμη. Το 2003 ο Elton John μίλησε ζωντανά με τους παρουσιαστές από το Live Ball της Βιέννης.

Οι απολαβές των παρουσιαστών

Οι παρουσιαστές της Eurovision 2019, Bar Refaeli και Erez Tal, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 100.000 NIS (περίπου 25.000€) έκαστος. Παρά το γεγονός ότι η Bar Refaeli βρίσκεται στα δικαστήρια για φορολογικό αδίκημα, παραμένει η νούμερο ένα υποψήφια για τον ρόλο της παρουσιάστριας. Και αυτό γιατί οι διοργανωτές κινούνται με γνώμονα τα επαγγελματικά προσόντα της.

Ποιον θα προτιμούσατε για το Interval Act του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2019;

πηγή: esckaz.com
φωτογραφίες: portalt5.com.br, knowyourmeme.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ