https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

EUROVISION 2019: Dana International, Netta, Idan Raichel και Omer Adam στο Interval Act;

Oτηλεοπτικός σταθμός Channel 10, η εφημερίδα Ha’aretz και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Mako, αποκάλυψαν σήμερα τα σχέδια του KAN για το Interval Act, το διάλειμμα του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Τα ονόματα που φιγουράρουν ως τα πιο πιθανά γι’ αυτόν τον σκοπό είναι:

Netta και Dana International

Οι δύο νικήτριες του Διαγωνισμού το 2018 και 1998 αντίστοιχα, τις οποίες ο KAN προσπαθεί να πείσει να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής. Καμία επίσημη συμφωνία όμως δεν φαίνεται να έχει υπάρξει ακόμη. Η Dana International έχει ήδη ανακοινώσει την εμφάνισή της στον φετινό διαγωνισμό.

Omer Adam

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της χώρας, 25 ετών. Η μουσική του συνδυάζει ανατολίτικη μουσική με δυτική ποπ. Με 5 άλμπουμ στο ενεργητικό του και όλες τις συναυλίες του να είναι sold-out εντός λίγων λεπτών, έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως Τραγουδιστής της Χρονιάς και καλλιτέχνης με το Καλύτερο Τραγούδι. Υπάρχουν σχέδια να τραγουδήσει σε κάποιον από τους Ημιτελικούς.

Πολύ γνωστή επιτυχία του Omer Adam υπήρξε η διασκευή στα εβραϊκά της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2010, το «Όπα» του Γιώργου Αλκαίου:

Idan Raichel

Άλλος ένας πολύ γνωστός μουσικός, τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός του Ισραήλ με καριέρα 15 χρόνων και φήμη και εκτός συνόρων, που έχει δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Είναι περισσότερο γνωστός από το συγκρότημα «The Idan Raichel Project» που ξεκίνησε την καριέρα του το 2002.

πηγή & φωτογραφία: wiwibloggs.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ