ΙΤΑΛΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Φεστιβάλ Sanremo 2019!

Η Ιταλική Τηλεόραση RAI ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του μακροβιότερου φεστιβάλ μουσικής. Το 69ο Φεστιβάλ Sanremo θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2019.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το 69ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Sanremo 2019. Ήδη έχει αποφασισθεί η επιστροφή του φετινού καλλιτεχνικού διευθυντή Claudio Baglioni (φωτο), ο οποίος υπήρξε φέτος και συμπαρουσιαστής του Φεστιβάλ Sanremo μαζί με τους Michelle Hunziker και Pierfrancesco Favino.

Διευθυντής του Φεστιβάλ θα είναι ο Duccio Forzano, ενώ ο σκηνογράφος θα αποφασισθεί σε μελλοντικές συζητήσεις της RAI.

Οι ημερομηνίες του Φεστιβάλ Sanremo 2019

Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Sanremo είθισται να πραγματοποιείται στις αρχές του Φεβρουαρίου, και το 2019 θα συνεχισθεί η ίδια παράδοση. Το Φεστιβάλ Sanremo 2019 θα λάβει χώρα από τις 5-9 Φεβρουαρίου 2019, δηλαδή θα είναι διάρκειας 5 ημερών.

Ως συνήθως, θα υπάρχουν 2 κατηγορίες καλλιτεχνών, οι Campioni (μεγάλοι καλλιτέχνες) και οι Nuove Proposte (νεοεισερχόμενοι καλλιτέχνες). Από την κάθε κατηγορία καλλιτεχνών θα αναδειχθεί ένας νικητής.

Η ορχήστρα της RAI, αποτελούμενη από 60 μουσικούς, θα πλαισιώσει τους καλλιτέχνες.

Προς το παρόν, η RAI δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της Ιταλίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειχει γινει ενας πανικος με τους drouliasbrothers για τηνεκπροσώπηση μσς του χρονου ….ξερετε κατι παραπανω ?αν ναι ενημερωστε μας

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ