ΙΤΑΛΙΑ: Με τη Milly Carlucci στην παρουσίαση της Eurovision 2022;

Οι μηχανές της RAI δουλεύουν αυτή την περίοδο στο φουλ καθώς οι ιθύνοντες της ιταλικής τηλεόρασης προσπαθούν να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από τη διοργάνωση του 66ου διαγωνισμού.

Μετά την ανακοίνωση του Τορίνο ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τη Eurovision το 2022 στις 10, 12 και 14 Μαΐου, η RAI βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με διάφορα άτομα που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση του παρουσιαστή. Η πιο ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση είναι αυτή του Alessandro Cattelan, τον οποίο παρουσίασε σαν εκλεκτό της ιταλικής τηλεόρασης οΠο ίδιος ο διευθυντής της RAI, Stefano Coletta.

Η προσέγγιση στη Milly Carlucci

Αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί πόσοι θα είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2022, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στον ιταλικό τύπο, η RAI προσανατολίζεται στην ύπαρξη τουλάχιστον μιας γυναικείας παρουσίας στο πλευρό του Alessandro Cattelan (αν τελικά επιβεβαιωθεί πως αυτός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής).

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αρκετά με τις Chiara Ferragni και Matilda de Angelis να φαντάζουν αρκετά πιθανά. Μια τοποθέτηση του Stefano Coletta, όμως στην παρουσίαση του νέου προγράμματος “Dancing with the stars” πυροδότησε στον ιταλικό τύπο τα δημοσιεύματα για εμπλοκή της Milly Carlucci (παρουσίαστριας του σόου) με το διαγωνισμό της Eurovision. Φαίνεται πως η εμπειρία της και η πολύ καλή γνώση των αγγλικών, άλλα και άλλων γλωσσών της δίνουν ισχυρό μπόνους για τη θέση της παρουσιάστριας.

Ποια είναι η Milly Carlucci

Η Camilla Patrizia “Milly” Carlucci, όπως είναι το πλήρες της όνομα γεννήθηκε το 1954 και είναι Ιταλίδα παρουσιάστρια. Από το 2005 παρουσιάζει με επιτυχία το “Dancing with the stars” στη γειτονική χώρα. Το 1996 ανακηρύχτηκε σε πρεσβευτής καλής θέλησης της UNISEF. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο σαν ηθοποιός, με χαρακτηριστικό ρόλο αυτό της Urania στην ταινία “Οι περιπέτειες του Ηρακλή”.

Οι αντιδράσεις από τους φίλους της Eurovision στην Ιταλία δεν ήταν και οι πιο θερμές καθώς επιθυμούν νέα άτομα να αναλάβουν την παρουσίαση του διαγωνισμού.

Ποιοι πιστεύετε θα είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2022;

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ