ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Δε θα εμφανιστεί στη δεύτερη πρόβα η τραγουδίστρια των Go_A!

Η Ουκρανία θα πραγματοποιήσει την δεύτερη τεχνική της πρόβα, σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου στις 18:15. Δυστυχώς, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την EBU, οι Go_A δε θα εμφανιστούν μη πλήρη σύνθεση στη σκηνή του Ahoy Arena.

Η κύρια τραγουδίστρια του συγκροτήματος της Ουκρανίας Go _ A, Kateryna Pavlenko, ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας έχει υποβληθεί σε PCR test για τον COVID-19 και, ως μέτρο προφύλαξης, η Kateryna θα χάσει την απογευματινή πρόβα και συνέντευξη Τύπου. Τα υπόλοιπα μέλη του Go _ A έχουν βγει αρνητικά για τον COVID-19 και θα ερμηνεύσουν με stand-in singer. Κανονικά θα βρεθούν στη συνέντευξη τύπου, αργότερα μέσα στη μέρα.

Όπως βλέπουμε, τα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι αρκετά αυστηρά και ακολουθούνται κατά γράμμα. Ελπίζουμε, η αδιαθεσία της Kateryna Pavlenko να μην σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα νέα από τις πρόβες και τα show της Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ