EUROVISION 2021: Πρώτη πρόβα Κύπρου!

Η αυλαία των σημερινών προβών ανοίγει με την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές ανεβαίνει στη σκηνή του Ahoy Arena για να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το El Diablo.

Τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις 4 χορεύτριες της Κύπρου. 

Στη σκηνή βλέπουμε την Έλενα Τσαγκρινού με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Μαζι της βλέπουμε τις 4 χορεύτριες στη σκηνή ντυμένες με λαμπερές κόκκινες φόρμες. 

Η Έλενα ξεκινά να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο. Στη συνέχεια σηκώνεται και πηγαίνει προς τις χορεύτριες. Από το πρώτο ρεφραίν βλέπουμε έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος της οθόνης. Δυστυχώς στο σημείο αυτό έφυγε το μικρόφωνο της Έλενας και η πρόβα διεκόπη.  

Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα. 

Ο καθρέφτης έχει άσπρες, μάυρες και κόκκινες αποχρώσεις. Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή 10 άτομα. Στη γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε στον καθρέφτη να εμφανίζεται η λέξη El Diablo με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος της εμφάνισης περπατά προς τον καθρέφτη μόνη της και πίσω προβάλει ο τίτλος του τραγουδιού με φλεγόμενους χαρακτήρες και η εμφάνιση τελειώνει με κοντινό πλάνο. 

Στην πρόβα αυτή δεν είδαμε κάποια χρήση οπτικών εφέ. 

Στην τρίτη πρόβα είδαμε στο τελευταίο ρεφραίν φωτιές να εμφανίζονται στον καθρέφτη σαν να τον καίνε. 

Φωνητικά η Έλενα Τσαγκρινού απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι. 

Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ sexy και εντυπωσιακή εμφάνιση που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα στο press center. Τα τραγούδια της Κύπρου και της Ρωσίας φαίνεται να είναι αυτά που έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο από όσες πρόβες έχουν γίνει. 

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / THOMAS HANSES

EBU / THOMAS HANSES

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τώρα, για να είμαι δίκαιος. στο απόσπασμα τόσο φωνητικά όσο και οπτικά φαίνεται μία χαρά.

    • Όλο το press λέει ότι μια χαρά ήταν τα φωνητικά αλλά η Mariah ξέρει καλύτερα…

  1. Στην αίθουσα τύπου χειροκροτήθηκε, αν και απ’ ότι είπαν φωνητικά δεν ήταν και τόσο καλό το αποτέλεσμα.
    Αναμένω να δω και να ακούσω το απόσπασμα που θα δείξουν.

  2. Πάντως την άκουσα πολύ καλά! Ελπίζω να ανέβει και στα στοιχήματα!

  3. Πολυ καλη απόδοση φωνητικά δεν ήταν ακριβώς αλλά εντάξει έχει χρόνο να το διορθώσει. Το χειροκρότημα ήταν πράγματι πιλυ θερμό!

  4. Λίγη αντικειμενικότητα παιδιά, φωνητικά ήταν χάλια,όλοι το είπαν.Ηδη στα στοιχήματα πέφτει.Προβλεψιμο,πλαστικό και μάλλον λίγο.Οι αντιδράσεις χλιαρές προς κακές από τους ξένους.Το δε μικρόφωνο που της έφυγε ασχολία στο. Δυστυχώς η Κύπρος ακόμα στοιχειώνεται από το φάντασμα της Φουρέιρα και δεν λέει να απαλλαγεί με τις επιλογές που κάνει.

    • Εμμ συγγνώμη, εσύ βλέπεις πτώση? Γιατί εγώ διακρίνω πτώση στην απόδοση που ισοδυναμεί με άνοδο. Τι να πω μάλλον πρέπει να επισκεφθώ οφθαλμίατρο

      • Ναι,ίσως θα πρέπει να πας σε οφθαλμίατρο αν νιώθεις έτσι.Το πρώτο μισάωρο όλα κοκκίνιζαν στις αποδόσεις της Κύπρου.Τωρα αν ανέβηκε δεν το ξέρω,αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Παρ’ολα αυτά ένας γύρος στα ξένα σάιτ αρκεί για να δεις την χλιαρή αντιμετώπιση και ότι είναι ένα κακέκτυπο της Φουρέιρα με λίγο από Τάμτα γιατί μετά βίας φαίνεται να κουνιέται στο βίντεο. Μάθετε να σέβεστε τις απόψεις των άλλων.

  5. Τα φωνητικά τα φωνητικά …… ενω στην πρωτη προβα της φουρειρας ανακάλυψαν την νεα καλλας γελαω με σχόλια κάποιον εδω πέρα που το παίζουν….. οτι ξέρουν ….

  6. Το ότι κάποιους σας πείραξαν τα φωνητικά εμένα με ξεπερνά… Άσε που ολοκληρωμένη εικόνα δεν μπορεί να έχει κανένας αφού η πρώτη πρόβα ήταν καθαρά τεχνική και πάλι, τα σχόλια από το press ηταν πολύ θετικά άρα προφανώς θα βελτιωθεί και η Έλενα και όλα θα πάνε καλά. Προσωπικά παρακολουθούσα το live stream του wiwibloggs και συμφωνώ ότι στην πρώτη πρόβα που διεκόπη δεν ήταν καλά τα φωνητικά αλλά απ’ό,τι φαίνεται δεν έφταιγε η Έλενα αλλά ο ήχος. Οι επόμενες 2 πρόβες ήταν αρκετά καλές φωνητικά απ’αυτό που μπορούσα να ακούσω. Και η Φουρέιρα δεν ήταν η πιο φωντηικά άρτια το 2018 και όλοι είδαμε τι πέτυχε. Εξάλλου οι κριτικές επιτροπές έχουν ψηφίσει κάτι Αυστραλίες 2017 (με άθλια φωνητικά στον ημιτελικό), κάτι Ρωσίες το 2012 (με όχι και τόσο καλά φωνητικά γενικότερα) και πολλές άλλες συμμετοχές χωρίς πολύ δυνατά φωντηικά. Ο κόσμος απ’την άλλη δε νομίζω ότι θα πει ‘Δεν ψηφίζω αυτό το τραγούδι γιατί μου άρεσε και είχε πολύ καλή εμφάνιση αλλά τα φωνητικά δεν ήταν τέλεια και η Έλενα δε χτύπησε 4 οκτάβες’. Συνέλθετε κάποιοι εδώ μέσα που μόνο φαρμάκι ξέρετε να ρίχνετε, άλλη δουλειά δεν κάνετε.

    Καλή επιτυχία στην Έλενα και την Κύπρο!

  7. Δεν μου άρεσε καθόλου πολύ πλαστικό δεν έχει το κάτι αυθεντικό ..

  8. Χαχα πόσο γελάω που δε μπορείτε να ελέγξετε τη ζήλεια σας, συνεχίστε.

    • Συγγνώμη αλλά τι ακριβώς πρέπει να ζηλεψουμε???
      Μουσικός διαγωνισμός είναι!!!
      Χαλαρώστε και δεχτείτε όλες τις γνώμες.

  9. Εγω αυτο που ακουσα στο livestream που βλεπω ηταν παρα πολυ καλο και ολοι μα ολοι ειπαν ακριβως το ιδιο, οποτε δεν ξερω τι λετε εσεις.

  10. Τα φωνητικά σας πείραξαν; Δεν σας πείραξε όλο το στήσιμο του τραγουδιού; Εύχομαι να μας κρύβουν τα καλά, γιατί αυτό που είδα προσωπικά δεν με τρέλανε. Μακάρι να μην ζήσουμε άλλη μια Γιάννα Τερζή δια χειρός Chali Jennings.

    • Ήδη Betfair και Smarkets ανέβηκε στην 7η θέση! Επειδή ασχολούμαι με τα στοιχήματα πολλά χρόνια, όταν δείχνουν την τάση οι συγκεκριμένες εταιρείες τοτε ακολουθούν οι υπόλοιπες. Προς το παρόν μετά την πρώτη πρόβα η τάση είναι αυτή.

  11. Από το απόσπασμα της πρόβας δεν άκουσα κάτι που να με ενοχλεί φωνητικά.
    Το στοιχείο του καθρέπτη ωραίο και περιμένω να δω πως θα “γράφει” και τηλεοπτικά.

    Προσωπικά πιστεύω ότι θα περάσει άνετα στον τελικό, όπου κι εκεί θα τα πάει καλά!
    Καλή επιτυχία!

  12. Εμένα η μόνη μου ένσταση προς το παρόν είναι ότι το στυλ της Τσαγκρινού θυμίζει πολύ Τάμτα το 2019. Και το ρούχο και το χτένισμα. Σαν να μας λένε μες στα μούτρα μας ότι ανακυκλώνουμε ίδια πράγματα.
    Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από ένα τόσο μικρό απόσπασμα, πάντως το εφέ με τον καθρέφτη μου αρέσει.

  13. Εκπληκτική ….. αναμενόμενο λεει ο αλλος ….. τι ηθελες δλδ να ντυθουν μπιζελια και να χορευουν τον χορο της κοιλιας ???

  14. Καλή πρώτη προβα, φωνητικά απο οτι ακουσα μου φανηκε πολυ καλή δεν καταλαβαίνω τι λέτε..
    Ωστόσο Θα ήθελα περισσότερο κινηση απο την Ελενα

  15. Με βενζίνη “Φουρέιρα” θα το πάει για καμιά 10αετια ακόμη η Κύπρος μπας και.
    Θα τερματίσει πολύ μακρυά από την 10αδα

  16. Μιλάτε λες και δεν ξέρουμε ότι ούτε η Φουρέιρα, ούτε η Τάμτα αλλά ούτε η Τσαγκρινού δεν έχουν τις φωνητικές δυνατότητας της Παπαρίζου που τραγουδούσε και χόρευσε ταυτόχρονα και όμως η φωνή της ήταν απίστευτα δυνατή και καθαρή. Το ότι η Τσαγκρινού ήταν πολύ καλή που το ακούσατε ειλικρινά; Καλύτερη από την Τάμτα ναι αλλά πολύ καλή σε σχέση με κάποιους άλλους που συμμετέχουν φέτος δεν είναι σίγουρα. Επειδή θέλουμε να τα πάει καλά η Κύπρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε αντικειμενικοί, έστω μιλώντας μεταξύ μας. Πάλι καλά που η Eurovision επέτρεψε τα ηχογραφημένα φωνητικά που θα βοηθήσουν πολλούς τραγουδιστές για να καλύπτουν φωνητικές αδυναμίες. Το φετινό της Κύπρου θα τα πάει καλύτερα από αυτό της Τάμτα αλλά την επιτυχία της Ελένης δεν θα έχει.

    • ειναι σκαλες ανωτερο απο της φουρειρα. τοσο σε φωνητικες ικανοτητες οσο και σε συνολικο στησιμο παρουσιασης το οποιο θα φανει τηλεοπτικα. σιγα πια το ποπακι με το κλαρινο της φουρειρα. οσο για τις φωνητικες ικανοτητες να σου πω οτι στην eurovision δε νικαει η καλυτερη φωνη αλλα η καλυτερη παρουσιαση. τρανο παρααδειγμα μαρια ελενα κυριακου, μαντω κλπ. μια θεια φωνη δεν εξασφαλιζει καθολου την καλη καλη θεση. γι ααυτο ασε να δουμε πρωτα τηλεοπτικα την τσαγκρινου και μετα βγαλε συμπερασμα αν θα παει καλα.

  17. Επειδή διαβάζω διάφορα, ήταν από τις καλύτερες πρόβες μαζί με την Ρωσσία. Οπτικά έσκισε, φωνητικά υπήρξαν τεχνικές δυσκολίες αλλά παρόλα αυτά οι ξένοι αναγνώρισαν ότι έχει καλύτερες φωνητικές δυνατότητες από την Φουρειρα. Γενικότερα οι σχολιαστές είπαν μόνο θετικά λόγια και τόνισαν πόσo impact έχει ως παρουσίαση και πόσο επεγγελματική ήταν. Ακόμη κι αυτοί που το τραγούδι τους άφηνε αδιάφορους πριν.

    • Ποιοι σχολιαστές; Το γνωστό μπλογκ που μιλανε εντελώς υποκειμενικά και κρινουν τραγούδια με πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια; Να σου θυμίσω πως η Φουρειρα χόρευε ενώ η Τσαγκρινού σχεδον καθολου. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μιλαμε ολοι οσο πιο αντιμειμενικά γίνεται και να κρίνουμε συναισθηματικά

  18. Μη σφάζεστε 😅.. ήταν μια οκ πρόβα.. ποτε δεν πήγαινε για τη πρωτιά αλλά για μια θέση λογικά στη δεκάδα.. όπως είπαν και στο wiwiblog θυμίζει εμφάνιση ελβετίας 2019 με Τάμτα και λίγο φουρειρα.. νομίζω τα στοιχήματα την έχουν σωστά σταθερά στην 9η θέση, εκεί πιστεύω θα είναι.. γενικά η εμφάνιση είναι καλή, αλλά όπως και να το κάνουμε η τσαγκρινου δεν είναι ούτε παπαριζου ούτε φουρειρα Οποτε μην έχουμε πολλές απαιτήσεις από αυτή.. για άλλη μια χρόνια η Κύπρος είναι αξιοπρεπής.. αλλά αν θέλει τη πρωτιά πρέπει να αλλάξει τροπάριο..

  19. Ας σταματήσουμε τα κόμπλεξ μας για μια f*cking φορά ρε φίλε….. Η γυναίκα ειναι για πρωτιά. Όλα είναι τέλεια. Αντικειμενικά, Ας πούμε μια καλή κουβέντα επιτέλους σε κάτι καλό, μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει το είδος δεν μπορείς να παραλυψεις ότι ήταν άρτιο απ όλες τις πλευρές!!! Πάμε να το σηκώσει η Κύπρος φέτος!!! 🇬🇷🇨🇾

    Υ.Σ. Ξυδακι στους haters. Δεν ειναι η χρονιά σας φέτος!

  20. Μέσα σε μόλις 9 ωρες η Κυπρος είναι το βίντεο με τις περισσότερες προβολές απ ολες τις σημερινές πρόβες. Επιπλέον ανέβηκε στην 8η θέση των στοιχημάτων και τρεντάρει στις εξης χώρες:
    #2 in Cyprus🇨🇾
    #3 in Malta 🇲🇹
    #5 in Greece🇬🇷
    #6 in Spain🇪🇸
    #20 in Austria🇦🇹
    #24 in UK🇬🇧
    #29 in Germany🇩🇪
    #32 in Finland🇫🇮
    #34 in Norway🇳🇴
    #39 in Russia🇷🇺
    #42 in Lithuani

    Αυτό για όσους κραζουν. Καλη επιτυχία Ελενα και με την νικη. Ξεκαθαρη νικητρια που και να μην βγει ολοι για την δικη της εμφανιση θα λενε.

    • Πόσο ισχύει!!! Επιτέλους ένα σοβαρό σχόλιο με τεκμήρια! Καλή επιτυχία να έχει το κορίτσι.

  21. Από τα λίγα ωραία τραγούδια φέτος με πολύ δυνατή σκηνική παρουσία απ’οτι φαίνεται! Δε θεωρώ ότι έχει κάτι να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή, παρότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακομα όλες οι πρόβες. Η Κύπρος πρέπει να είναι δεκάδα φέτος, κι ελπίζω σύντομα να έρθει η πολυπόθητη νίκη, γιατί το παλεύει χρόνια και το αξίζει! Καλή επιτυχία!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ