ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: “Δέχθηκα και φέτος πρόταση για τη Eurovision”!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τάσος Τρύφωνος

Στην εκπομπή “ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον Alpha” στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε απόψε η Έλενα Παπαρίζου για τον καινούριο της δίσκο, για την επιδημία και την Covid-19 και φυσικά για τη Eurovision. Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε η δική μας “Number One” αναφορικά με το διαγωνισμό της Eurovision. 

Η Έλενα Παπαρίζου

Δεν θυμάμαι πολλά από την περίοδο της Eurovision… παθαίνω μπλακ άουτ! Ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο, με ξενύχτια και κάπου…χάνομαι!

Η Eurovision είναι μέσα στα top3 της καριέρας μου… ο πρώτος μεγάλος σταθμός είναι η Eurovision με τους Antique που όπως κάθε αρχή ήταν πρωτόγνωρα και αθώα… κουβαλάμε τη χαρά από τότε και θέλουμε να ξανάσυνεργαστούμε με το Νίκο… ήταν δύσκολα όταν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστά… αλλά τώρα υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι μαζί!

Σε ερώτηση για το πως της φαίνεται η Eurovision μετά από τόσα χρόνια η Έλενα Παπαρίζιου απάντησε:

Η Eurovision έχει αλλάξει πάρα πολύ! Και μόνο που είναι μέσα η Αυστραλία αλλά από τη στιγμή που υπάρχει και το σχέδιο να κάνει διαγωνισμό η Αμερική, έχει ξεφύγει από την παλιά Eurovision. Ως πρώην νικήτρια είμαι χαρούμενη να συμμετέχουν πολλές χώρες. Δε με χάλασε όταν μπήκε η Αυστραλία στο διαγωνισμό.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου “El Diablo” και της Έλενας Τσαγκρινού σχολίασε:

Η Έλενα είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα, πιστεύω θα πάει πάρα πολύ καλά. Το έχω ακούσει το “El Diablo” έχει τη σωστή διάθεση κάτι το οποίο αρέσει και στην ίδια. Φυσικά, στην ομάδα είναι και η αγαπημένη μου Chali Jennings. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω ότι θα έχει εξαιρετική σκηνική παρουσία. Δεν θα το τραγουδούσα εγώ στην παρούσα φάση που είμαι το “El Diablo” αλλά φυσικά και το ακούω.

Όσο αναφορά την Ελληνική συμμετοχή η νικήτρια του 2005 δήλωσε:

Άκουσα και το τραγούδι της Στεφανίας το οποίο το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Είναι πολύ φίλος μου ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Τη Στεφανία τη γνώρισα σε κάτι πρόβες για το Ρότερνταμ. Είναι τόσο μικρή και νέα, αγαπώ τα νέα ταλέντα… μου θυμίζει τον εαυτό μου στις αρχές.

Σχετικά με την περσινή ματαίωση του διαγωνισμού η Έλενα είπε:

Πέρσι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έγινε η Eurovision. Τρύπησε η καρδούλα μου εκείνο το βράδυ.

Έλενα Παπαρίζου / Τάσος Τρύφωνος
Η Στεφανία με την Έλενα Παπαρίζου στην πρόσφατη συνάντηση τους

Όταν ο Τάσος Τρύφωνος τη ρώτησε για το παρασκήνιο της πρότασης που δέχτηκε το 2018 η Έλενα αποκάλυψε:

Το 2018 είχε γίνει πρόταση να πάω με το Fuego. Ήταν όμως το τραγούδι τόσο ταιριαστό για την Ελένη, φτου της. Το τραγούδι αυτό ήταν για την Ελένη!

Μου έγινε πρόταση και για τη Φετινή Eurovision!!!

Και φέτος μου έγινε πρόταση αλλά και πάλι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Στον Κ. Μαραθεύτη απάντησα με πολύ αγάπη αλλά πραγματικά πιέστηκα πάρα πολύ με το χρόνο που είχα. Είναι θέμα Timing. Εγώ όταν πω ότι θα κάνω κάτι θέλει να μπορώ αλλιώς δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ήταν να κάνω demo το τραγούδι το οποίο μου άρεσε πολύ αλλά λόγω τον υποχρεώσεων δεν μπορούσα να πάω. Δεν μπορεί όλος ο κόσμος να περιμένει την Έλενα. Το demo ήταν για άλλο τραγούδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, το τραγούδι που της προτάθηκε να πει από το ΡΙΚ, ενώ άρεσε αρχικά στην Έλενα στη συνέχεια όπως δήλωσε η ίδια δεν προχώρησε στο demo λόγω ανεπαρκούς χρόνου και το τραγούδι κατέληξε σε άλλη αποστολή μετά.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις για το El Diablo αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία:

Όταν είχα πάει με το My number One υπήρξε αντίδραση και για μένα. Γιατί τραγουδάω στα Αγγλικά και δεν έχω πουθενά Ελληνικό στίχο. Γιατί τα ρούχα μου δεν ήταν μπλε και άσπρο. Ο Cavalli είχε κάνει το φόρεμα μου στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος της Ελλάδος.

Κλείνοντας τη συζήτηση για τη Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου κατέληξε:

Αν ξαναπήγαινα στη Eurovision θα πήγαινα με το τραγούδι το οποίο θα έλεγε η καρδία μου και θα ξεχώριζα (Ελλάδα, Κύπρο ή Σουηδία). Εγώ θέλω να επαναληφθεί μία νίκη για την Ελλάδα ή μία πρώτη νίκη για την Κύπρο. Για μένα Ελλάδα και Κύπρος είναι το ίδιο…. Πρόκειται για μία Ελληνική νίκη. Φυσικά, χαίρομαι όταν κερδίζει και η Σουηδία.

Έλενα Παπαρίζου / Τάσος Τρύφωνος

Πως θα σας φαινόταν μία πιθανή εκπροσώπηση της χώρας μας ή της Κύπρου από την Έλενα Παπαρίζου;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξερουμε ποιο τραγουδι ητανα να κανει demo η Ελενα ή δεν θελει να το αποκαλύψει?

    • Απ ότι ακούγεται το τραγούδι ήταν το colours που ήταν στο κρατικό τελικό φέτος

  2. Δεν χρειάζεται να πάει πάλι. Πέρα από την μια και μοναδική νίκη της Ελλάδας, μια τρίτη θέση και έναν αποκλεισμό σε σουηδικό εθνικό, ειλικρινά δεν έχει να της προσφέρει κάτι περισσότερο η Eurovision. Όπως με τον Rybak, την δεύτερη φορά τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευχάριστα.

    Κρίμα γιατί έχει φωνάρα, αλλά ίσως να είναι αρνητικό για την καριέρα της αν πάει και δεν έχει ένα καλό αποτέλεσμα

  3. Αν αποφασίσει να ξαναπάει, είναι καλύτερα να πάει με τη Σουηδία. Ακόμα κι αν δεν κερδίσει, τουλάχιστον θα έχει εξασφαλισμένη μια θέση στην πεντάδα λόγω της… ερωτικής σχέσης Σουηδίας-επιτροπών!

    • Συμφωνω, αλλα παρατηρουμε οτι μετα την επιτυχια του Survivor εκει το 2014 η καριερα της δεν προχωρησε. Το ”Angel” αλλα και το ”Haide” που κυκλοφορησαν Σουηδια ως singles η Universal δεν τα προωθησε και εφτασαν εως #70 στο iTunes/ Και οπως ειπε και η ιδια δεν ειχε δεχθει επαγελλαμτικες προτασεις να ειναι σε καποια κριτκη επιτροπη οποτε το 2017 επεστρεψε Ελλαδα και δεν εχει κανει τιποτα πανω.

  4. Ας κανει οτι αισθάνεται η κοπελα με οποια χωρα θελει. Και με την Τουρκία που λεει ο λογος. Εμας δεν μας πέφτει κανενας λογος. Μας εφερε την νικη και κρατησε αξιοπρεπεστατη σταση και στους φανς και στους επομενους εκπροσώπους μας. Εχει χτισει τον χαρακτηρα για να μπει στο απυρόβλητο οτι και να κανει. Ελενα σαγαπαμε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ