https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Stefania!

Μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι πρόβες στο Ahoy Arena και το ενδιαφέρον των fans για τη σκηνική παρουσία των συμμετοχών της Eurovision 2021 ολοένα και μεγαλώνει! Ιδιαίτερα για τη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Stefania που θα ερμηνεύσει το Last Dance υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς αύριο θα την ακούσουμε για πρώτη φορά live.

Αυτό, όμως, που περιμένουν όλοι με αγωνία είναι η σκηνική εμφάνιση του Last Dance! Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας διάρκειας 30 λεπτών θα γίνει στις 10 Μαΐου στις 13.00 ώρα Ελλάδος (δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ). Όπως έχει δηλώσει η Stefania στη συνάντησή της με τα μέλη του OGAE Greece η σκηνική παρουσία του Last Dance θα περιλαμβάνει και στοιχεία από το SUPERG!RL… και σίγουρα αναμένεται να εντυπωσιάσει! H Stefania πάνω στη σκηνή, όπως έχει χαρακτηριστικά ειπωθεί, “μεταμορφώνεται” και δίνει το 100% των δυνατοτήτων της, γεγονός που αναμένεται να… απογειώσει το τραγούδι μας, το οποίο της ταιριάζει απόλυτα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η stand-in rehearsal της Ελλάδας

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στην stand-in rehearsal που πραγματοποιήθηκε χθες Μ. Παρασκευή, σε γενικές γραμμές, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα εφέ της σκηνικής παρουσίας του Last Dance λειτούργησαν κι έτσι η ελληνική συμμετοχή θα εντυπωσιάσει. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες που ζητήθηκε από τους διοργανωτές να διορθωθούν. Στο στρατόπεδο της ελληνικής αποστολής σίγουρα επικρατεί ικανοποίηση καθώς το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει χωρίς την παρουσία της Stefania που, όπως είπαμε παραπάνω, αποτελεί το δυναμικό στοιχείο της συμμετοχής μας!  Μέχρι, όμως, να ξεκινήσουν οι πρόβες θα γραφτούν και θα ακούσουμε πολλά…

Αύριο η πρώτη Live εμφάνιση της Stefania

Στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 “Το καλύτερό μας Πάσχα” η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη Eurovision 2021, η γλυκιά Στεφανία θα ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά τη συμμετοχή της χώρας μας “Last Dance” με τη συνοδεία πιάνου. Παράλληλα, θα δώσει τις ευχές της στον κόσμο. Η εκπομπή θα μεταδοθεί αύριο Κυριακή του Πάσχα στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Καλεσμένοι σε αυτή την ειδική εκπομπή θα είναι οι πρωταγωνιστές από τις τέσσερις αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας που παίζουν στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Και στο YFSF Eurovision edition

Επίσης, την Κυριακή 9 Μαΐου θα προβληθεί το επεισόδιο YFSF Eurovision edition όπου θα εμφανισθεί και η Stefania! Στην εκπομπή που έδωσε το δυναμικό παρών του ο OGAE Greece, με τα μέλη του να συμμετάσχουν και να ψηφίζουν ως κοινό, ενώ στην κριτική επιτροπή υπάρχει ένα πρόσωπο-έκπληξη που έχει συνδεθεί με αρκετές συμμετοχές της Eurovision, ελληνικές και ξένες!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί 4η στον Β΄ Ημιτελικό στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πρόσωπο έκπληξη που θα είναι στην κριτική επιτροπή του YFSF μήπως είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος ο οποίος όπως είπε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Open Ευτυχείτε θα συνοδεύσει τη Στεφανία στο πιάνο;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ