Η εμφάνιση της Stefania θα έχει και στοιχεία από το SUPERG!RL! [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021 Stefania συναντήθηκε σήμερα διαδικτυακά με μέλη του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision OGAE Greece και συνομίλησε μαζί τους, απαντώντας με ιδιαίτερη χαρά σε όλες τις ερωτήσεις τους!

Η Stefania μας αποκάλυψε ότι στη σκηνική παρουσία της φετινής συμμετοχής μας Last Dance θα υπάρχουν και στοιχεία από την περσινή σκηνική παρουσία, που είχε προετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για το SUPERG!RL. Μάλιστα, η Stefania είπε ότι θα βγει στη σκηνή με ένα λαμπερό φόρεμα, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου και το μόνο που την δυσκολεύει μέχρι στιγμής στις πρόβες είναι… τα τακούνια που θα φορέσει, καθώς θα εμφανισθεί πιο sexy και πιο ώριμη σε σχέση με πέρσι. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “από 18 χρονών κοπέλα πρέπει να εμφανισθώ τουλάχιστον 23 ετών γυναίκα!”

Φωτογραφία: OGAE Greece / Ρήνα Κωνσταντοπούλου

Σήμερα ξεκινάνε οι πρόβες και με τα φωνητικά, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, καθώς η συνάντηση έγινε στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ λίγο πριν την πρώτη πρόβα. Η Stefania είναι πολύ ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα προετοιμασία, νιώθει αυτοπεποίθηση και ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της στο Ahoy Arena, και δεν νιώθει καθόλου άγχος! Μάλιστα, τόνισε ότι οι υπόλοιποι κοιτάνε τα στοιχήματα και τα polls και αγχώνονται, αλλά η ίδια δεν το κάνει καθώς ο Φωκάς της έχει πει να κάνουν μόνο πρόβες και το μυαλό να είναι μόνο στη δουλειά!

Η εμφάνισή της στο Ahoy Arena θα είναι πιο δυναμική και πιο εντυπωσιακή σε σχέση με εκείνη που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί στο Live-On-Tape, αν και περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα στοιχεία. Η επιθυμία της είναι να υπάρχει κόσμος στο στάδιο, γιατί με την παρουσία κοινού λειτουργεί πιο καλά και δέχεται τα vibes από αυτό. Όπως είπε η Eurovision χωρίς κοινό δεν είναι τόσο ωραία. 

Όταν ρωτήθηκε αν θα έχει κάποιο γούρι στη σκηνή είπε ότι το γούρι της είναι… ο χορευτής της Νίκος Κουκάκης που την ενθαρρύνει και της δίνει όλη τη θετική ενέργεια!

Στην ερώτηση ποια είναι τα αγαπημένα της τραγούδια στη Eurovision από Ελλάδα, Ολλανδία και γενικά, η Stefanία επέλεξε το “My Number One”, το “Arcade” και το “Soldi” αντίστοιχα.

Στόχος της Stefania για το διάστημα μετά τη Eurovision είναι μια καριέρα στην Ελλάδα, καθώς στην Ολλανδία είναι ήδη γνωστή. Για αυτό το λόγο και ετοιμάζει ήδη ένα τραγούδι με Ελληνικό στίχο σε δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου και Sharon Vaughn. Επιθυμία της, όπως εξέφρασε η ίδια, είναι να μοιάσει στην “Queen” όπως την αποκάλεσε Έλενα Παπαρίζου, που ξεκίνησε κι αυτή μετά την πρώτη της εμφάνιση στη Eurovision το 2001, την καριέρα της στην Ελλάδα. Η Stefania θα ήθελε πολύ να κάνει ένα ντουέτο με την Έλενα, όπως μας είπε. Επίσης, θα την ενδιέφερε να γίνει γνωστή και στην Ιταλία και την Ισπανία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί 4η στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαϊου και η ιστοσελίδα του OGAE Greece θα σας κρατά για όλα τα νέα ενήμερους!

Περισσότερα νέα και πλούσιο υλικό από τη συνάντηση του OGAE Greece με τη Stefania θα βρείτε ΕΔΩ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ένα Instagram story ενός χορευτή πριν 10 μέρες περίπου, είχε καταλάθος φανεί μια ψηλή πράσινη σκάλα με Green screen, λογικά αυτό θα είναι το στοιχείο που θα υπήρχε και στο SG πέρσι. Φωνητικά δεν την φοβάμαι έχοντας ακούσει λίγα live της ελπίζω να μην μας απογοητεύσει, αν και πολλοί λένε ότι “μεταμορφώνεται” επί σκηνής και βγάζει δυναμισμό παρά τα 18ετη, προσωπικά μου κάνει εντύπωση γιατί είναι πολύ μικρή, μακάρι όμως να ισχύει και να μας εκπλήξει και να μην δούμε μια δεύτερη Demy.
    Από εκεί και πέρα με προβληματίζει το staging και όλη η παραφιλολογία γύρω από αυτό που ίσως θέτει τον πήχη υπερβολικά ψηλά και απογοητεύσει το τελικό αποτέλεσμα….
    ΥΓ: τι εννοεί θα φοράει φόρεμα; Ελπίζω να εννοεί τύπου D.Lipa κοντό με γκλιτερ, γιατί μακρύ δεν νομίζω ότι ταιριάζει με το ύφος του κομματιού.
    Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός…
    Καλή επιτυχία θα ευχηθώ!! Αισιοδοξία αλλά παράλληλα κρατάμε μικρό καλάθι.

  2. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην επιλέξουμε την επιλογή των ηχογραφημένων φωνητικών που προφέρεται πρώτη φορά φέτος… το κομμάτι έχει έντονα φωνητικά ειδικά προς το τέλος και θα ήταν σίγουρα μια ανακούφιση για την ομάδα που θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην χορογραφία…. τέλος πάντων, δεν θέτουμε ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη έτσι κ αλλιώς. Όπως έχω ξαναπεί, έχω την αίσθηση ότι δεν θα δούμε κάτι το Ουαου στη σκηνή, προβλέπω πρόκριση στον τελικό και εκεί μια θέση από 14-19.

    • Νομίζω προηχογραφημενα επιτρέπονται μόνο (κάποια από) τα backing vocals. Όλα τα κομμάτια όμως που ερμηνεύει ο βασικός ερμηνευτής στην εκάστοτε συμμετοχη πρεπει να είναι live.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ