https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Eurovision 2021: Διαδικτυακό Eurovision Village!

Α πορρίφθηκαν τελικά τα σχέδια για υβριδικό Eurovision Village, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα. Σύμφωνα μ’ αυτά θα επιτρεπόταν η είσοδος κόσμου σε «κύματα», με αποστάσεις ασφαλείας και εμφάνιση καλλιτεχνών μέσω streaming.

Αποτυχία για μετατροπή σε Fieldlab Event

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας τον τελευταίο καιρό διοργανώνει εκδηλώσεις με παρουσία κόσμου, εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται ως Fieldlab Events. Πρόκειται για ένα πείραμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια εν μέσω πανδημίας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού. Εξετάζεται η πιθανότητα μετάδοσης του ιού, πόσο κοντά βρίσκεται ο ένας στον άλλο και για πόση ώρα. Ήδη έχουν λάβει χώρα θεατρικές παραστάσεις, ένα συνέδριο και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ολλανδίας και Λετονίας.

Ο Δήμος του Ρότερνταμ δυστυχώς δεν έδωσε έγκριση να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο στο «Χωριό της Eurovision».

Διαδικτυακή επίσκεψη στο Eurovision Village

Το Eurovision Village είναι κάθε χρόνο ο τόπος συνάντησης των φίλων του διαγωνισμού. Εκεί διοργανώνονται εκδηλώσεις και συναυλίες με νέους και παλιούς καλλιτέχνες της Eurovision και όχι μόνο. Επίσης, εκεί προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες οι 2 ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός. Το Eurovision Village στο Τελ Αβίβ το 2019 βρισκόταν κατά μήκος της παραλίας στο Πάρκο Charles Clore. Μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 25.000 άτομα. Φέτος, το Eurovision Village θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το επισκεφτούν διαδικτυακά. Ο Δήμος του Ρότερνταμ ευελπιστεί οι επισκέπτες να φτάσουν το 1 εκατομμύριο.

Από το Eurovision Village 2019 στο Τελ Αβίβ

πηγή: songfestivalupdate.nl

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ