EUROVISION 2021: Σχέδια για υβριδικό Eurovision Village!

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης του διαγωνισμού κάθε χρόνο είναι και η κατασκευή του λεγόμενου Χωριού της Eurovision ή Eurovision Village. Είναι ο τόπος συνάντησης των φίλων του διαγωνισμού και όχι μόνο, όπου γίνονται εκδηλώσεις, συναυλίες και διατίθενται προϊόντα σχετικά με τη Eurovision προς πώληση.

Νέα δεδομένα, νέα σχέδια

Ο Δήμος του Ρότερνταμ ανακοίνωσε τα σχέδιά του σχετικά με το στήσιμο του Eurovision Village 2021. Με γράμμα του ο Said Kasmi, δημοτικό στέλεχος και αρμόδιος για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού και τουρισμού του Ρότερνταμ, αναφέρεται σε υβριδική μορφή του Eurovision Village.

Αυτό σημαίνει ότι:

  • Η είσοδος του κόσμου θα γίνεται σε «κύματα».
  • Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας 1,5 μέτρου.
  • Μικρή εξέδρα.
  • Εμφανίσεις καλλιτεχνών μέσω streaming.

Μέσα Απριλίου η απόφαση για παρουσία κοινού

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αν θα υπάρξει κοινό ή όχι στη φετινή διοργάνωση, θα αποφασιστεί περί τα μέσα του ερχόμενου μήνα.

Σε περίπωση που δεν επιτραπεί κοινό, η μορφή του Eurovision Village θα είναι εξολοκλήρου ηλεκτρονική. Όλες οι δραστηριότητες του δήμου θα γίνουν διαδικτυακά εξασφαλίζοντας, ωστόσο, τη δυνατότητα στους κατοίκους του Ρότερνταμ να ζήσουν τη διοργάνωση σε συνθήκες lockdown.

πηγή: rotterdam.raadsinformatie.nl

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ