Η Stefania μας προσκαλεί να χορέψουμε μαζί της στο Tik Tok!

Το Live-On-Tape της ελληνικής συμμετοχής που γυρίστηκε την προηγούμενες ημέρες στη Σόφια της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της όντας απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και έχοντας στις βαλίτσες τα πιο θετικά σχόλια.

Η Στεφανία έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς πάνω στη σκηνή είναι μια δυναμική ερμηνεύτρια, ένας άλλος άνθρωπος όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε! Φαίνεται ότι το τραγούδι της ταιριάζει απόλυτα και δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην ερμηνεία του!

Το Last Dance στο Tik Tok

Η Στεφανία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δε χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok μας προσκαλεί να χορέψουμε μαζί της με το καινούριο της τραγούδι για τη Eurovision, το Last Dance.

Πλαισιωμένη με τους 4 χορευτές (Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου) που θα τη συνοδεύσουν επί σκηνής, την βλέπουμε να χορεύει στο ρυθμό του ρεφρέν του Last Dance. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Στεφανία αναμένεται να ξεσηκώσει το ευρωπαϊκό κοινό με το ρυθμό και τη σκηνική της παρουσία.

@stefania_official

Hey you! Dance with us to my new Eurovision song Last Dance 💃🏻 make a video and use the #stefanialastdance 🥰❤️ #eurovision #greece #lastdance #fyp

♬ Last Dance – Stefania

Πώς σας φαίνεται η mini χορογραφία που ετοίμασε η Στεφανία και η ομάδα για το Tik Tok;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο  Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έξυπνη κίνηση. Το tik tok είναι αρκετά δημοφιλές σε πολλές χώρες και είναι κάτι σαν χορευτικό challenge που κάνουν συχνά σε αυτή την πλατφόρμα. Η χορογραφία είναι αρκετά δυναμική αλλά ξέρουμε αν είναι μέρος της χορογραφίας που θα δούμε τον Μάιο ή μια πρόχειρη χορογραφία μόνο για το tik tok?

    • To Τik Tok είναι δημοφιλές παντού στις νεαρές ηλικίες, αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ σίγουρα δεν πρόκειται να κάνει καμία αίσθηση στο Tik Tok. Δεν φτάνει να ανεβάσεις ένα βιντεάκι ό,τι νά ‘ναι για να γίνεις τάση και να σε μιμηθούν.

      • Μόνο και μόνο που θα ακουστεί το τραγούδι και εκεί θετικό τι βρίσκω προσωπικα. Δεν είναι απαραίτητο να το χορέψουν αλλά αποτελεί και αυτό ένα είδος promotion, κατά τη γνώμη μου.

  2. Για 7η συνεχή χρονιά πάτος. Πρώτο μισό και χωρίς Κύπρο, δε νομίζω καν τελικό. Φτάνει με το nightmare-team.

    • Stone2 εσύ αυτό το κατάλαβες από ένα βιντεάκι 5 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο Tik Tok for fun και πολύ πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την σκηνική παρουσία του Μαΐου;

      • οχι, αυτο καταλαβα απο ενα τραγουδι μαπα, μια τραγουδιστρια οχι ετοιμη+ αυτο το βιντεακι, που ειναι ενα πρωτο δειγμα. Εδω ειστε κι εδω ειμαι.

    • Αγαπητέ 2 Πέτρες.. Φτάνουν οι κοτρώνες αν μπορείς εσυ καλύτερα δήλωσε του χρόνου και το στέμμα της νίκης σε περιμένει.. Έλεος με τα πικρόχολα..

      • Εάν ο πήχυς μας είναι εάν η Στεφανία θα τα πάει καλύτερα από το να πας εσύ η εγώ, τότε οκ, καταλαβαίνω να με θεωρείς πικροχολο. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα. Τα λέμε την βραδιά του ημιτελικού.

    • Με τον Κοντόπουλο να είναι συνθέτης σε Μολδαβία, Εσθονία και παραγωγός στο Revamp της Αλβανίας, λίγο δύσκολο το κόβω να μείνουμε εκτός τελικού…

    • Τελικό θα περάσουν, έχουν τα κονέ στις επιτροπές. Και την Ντέμη την περασαν, έστω και παρά τρίχα. Ελπίζω πάντως αυτό εδώ να μην είναι κομμάτι της χορογραφίας όπως διάβασα κάπου ως πιθανότητα. Αν είναι, καλύτερα να ονομάσουν το κομμάτι “Can’t Dance”.

  3. Αχ δεν ξέρετε πόσο λατρεύω να μπαίνω εδώ και να σας βλέπω να κράζετε! Αλήθεια είστε ότι καλύτερο, Keep up the good work!!

  4. Το τραγούδι της Λιθουανίας πήρε τόση δημοσιότητα πέρσυ ( εννοώ πέρα από την φούσκα των eurofans) λόγω του ότι έγινε πόλυ δημοφιλής ο χορός τους στο tik tok οπότε κακό σίγουρα δεν κάνει αυτή η κίνησή τους.

      • Εσυ φίλε μου είσαι απο εκείνους που χαίρεται όταν κάτι αποτυγχάνει απλά για να βγεις να πεις βλέπετε σας τα έλεγα εγώ. Δυστυχώς δυσκολεύομαι να μπω στη ψυχολογία τέτοιων χαρακτήρων που δεν με αντιπροσωπεύουν. Απο αυτούς που λένε πως η χώρα δεν ασχολείται με Eurovision και όταν φέρνει ταλαντούχους και καταξιωμένους δημιουργούς, με τις αστοχίες τους δε λέω κάποιες φορές, αλλα στη πλειοψηφία τοθς με καλά αποτελέσματα, λες γιατί πάλι αυτούς. Απο αυτούς που βρίσκουν κάθε τι το αρνητικό στα πάντα, Τικ τοκ δεν είναι μάρκετινγκ λες, Στεφανια δεν είναι έτοιμη κλπ κλπ.. Μου θυμίζεις λίγο εκείνο το μπλε στρουμφάκι με το συννεφάκι απο πάνω του και εκείνους τους Ελληναράδες που πηγαίνουν στα ξένα σάιτ και θάβουν τη συμμετοχή μας.. Αυτα περιληπτικά καταλαβαίνω δυστυχώς.. Ας πούμε και καμία καλή κουβέντα είμαστε που είμαστε χάλια με τη πανδημία έχουμε και τους αιώνια ανικανοποίητους..

      • Ηταν καλο τραγουδι αλλα δεν νομιζω οτι επαιξε ρολο αυτο. Οπως και της Μολδαβιας το 2010 ηταν καλο τραγουδι αλλα ειναι γνωστο απο το meme οχι επειδη ειναι καλο τραγουδι. Αυτο το συγκεκριμενο δνε προκειτε να γινει καμια επιτυχια επειδη εκαναν ενα challenge αλλα δεν ειναι κακη κινηση παντως και θα βοηθησει να γινει εστω και λιγο πιο ευρεως γνωστο.

  5. Πραγματικά είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, απ’ αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα είμαστε άνετα στην 10αδα. Μακάρι να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται.

    Το σημαντικότερο όμως (για μενα) είναι ότι φέτος συμμετέχουμε με ένα τραγούδι που είναι από τα καλύτερα που έχουμε στείλει στην Eurovision!

  6. Κάνετε μερικοί λες κ η Στεφανία δε θα περάσει τελικό επειδή έκανα 2 σχόλια, κι όχι επειδή είναι πατάτα η συμμετοχή.

    • Από πότε η μουσική έγινε αντικειμενική? Το ότι είναι πατατα είναι καθαρά δική σου εκτίμηση μην το γενικοποιείς. Σε άλλους αρέσει σε άλλους μπορεί να μην αρέσει. Και στην τελική δεν έχουμε δει καν το staging για να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα. Ας κάνουμε λίγο κράτει με τις προβλέψεις προτού δούμε τι θα παρουσιαστεί.

  7. δεν αξιζει τελικο. μετριο τραγουδι ντουα λιπα στυλ, και η εμφανιση της τραγικη. μονο η κυπρος φετος ειναι σοβαρος υποψηφιος για νικη. ολα τα αλλα σκουπιδια.

  8. Θέλω να σας ενημέρωσω λίγο επειδή το παίζεται κάποιοι πολύ έξυπνοι, οτι δεν το κανει για να την μιμηθούν μονο αλλά και για λίγο promotion ,γιατί δεν γίνονται αν ξέρετε και κάποιοι άλλοι που το λένε εδώ συναυλιες στην Ολλανδία και στην Ισπανία όπως τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κοροναϊου .Θέλω επίσης να σας ενημερωσω οτι αυτή την στιγμή το Tik tok αυτό που έκανε η Στεφανία εχει 22.1k δεν το θεωρώ και αποτυχία ας πουμε και το έχει ανεβάσει μέσα σε μια μέρα .Οποτε μερικοί απο εδώ κουλαρετε λιγο (όχι όλοι ) υπουρχουν ευτυχώς και κάποιοι φυσιολογικοι άνθρωποι.Αντί για να στηρίζεται την χώρα σας είτε με καλό ειτε με κακό τραγουδι μονο και μονο και μονο επειδή είναι η χώρα σας ,κάθεστε και μου υποστηριζετε κάποιοι τις ξένες (πλην Κύπρου).Κουλαρετε λίγο και βαλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει γιατί απο οτι πιστεύω δεν δουλεύει σε κάποιους τόσο .Αυτό είχα να πω καλό κραξιμο γιατί μονο για αυτό ικανοί είστε κάποιοι .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ