Έτοιμο το Live On Tape της Ελλάδας!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και για την Ελληνική αποστολή η μαγνητοσκόπηση του Live on Tape. Όπως χτες με τις πρόβες έτσι και σήμερα, όλα πήγαν βάση σχεδιασμού. Στο στρατόπεδο της Ελληνικής αποστολής υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Ικανοποίηση για το Live-On-Tape

Τα σχόλια που έλαβε η αποστολή μας τόσο από τους άλλους συμμετέχοντες όσο και από τους διοργανωτές του live on tape ήταν εξαιρετικά. Και αφορούσαν τόσο στη συμμετοχή αλλά κυρίως την ίδια την Στεφανία που εντυπωσίασε όλους με τον επαγγελματισμό της, την αυτοπεποίθηση της και κυρίως τον δυναμισμό της πάνω στην σκηνή.

Μετά την ολοκλήρωση του Live on Tape, η αποστολή επιστρέφει στη βάση της έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το έργο της. Στη Βουλγαρία μαζί με τη Στεφανία βρέθηκαν ο Ηλίας Κοκοτός, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η καθηγήτρια φωνητικών Βικτώρια Χαλκίτη, αλλά και οι τέσσερις χορευτές της αποστολής Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου. Για λογαριασμό της ΕΡΤ βρέθηκε στη Σόφια, η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων Σοφία Δρανίδου.

Η ικανοποίηση της ομάδα για το αποτέλεσμα φαίνεται και από τα πρόσωπα των συμμετεχόντων στην αναμνηστική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram, η Stefania.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στο χαρισματικό κορίτσι μας και στο υπέροχο τραγούδι!!!

  2. Μπράβο κοριτσάρα μας, βλέπω λίγο στα στοιχήματα ένα γραφείο που μας είχε 60 με 65 μας πήγε 46 μόλις, ίσως παίζει ρόλο το live on tape γι αυτη τη πτώση

  3. Στα στοιχήματα υπάρχει μια πτώση στις αποδόσεις μας, ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στην πολύ καλή επίδοση της Στεφανίας μας-οπως λέτε.
    Ελπίζω με τις πρόβες τον Μάιο(αφού θεωρώ ότι τουλάχιστον οι αποστολές θα βρεθούν στο Ρότερνταμ και τα LOT δε θα χρειαστούν)η Στεφανία και η σκηνική μας παρουσία να εντυπωσιάσει και τον πιο δύσπιστο και να βάλει “φωτιά”-“fuego” στις στοιχηματικες…
    Εύγε στην ταλαντούχα εκπρόσωπο μας! Καλή επιτυχία θα ευχηθώ!
    ΥΓ: ο Κοντόπουλος γιατί είναι πάντα ανέκφραστος;

  4. Αν υπαρχει καποια διαρροη για το live on tape της Στεφανιας να μας ενημερωσει καποιος. Για να βλεπω πρασινα στα στοιχηματα μαλλον κατι καλο ετοιμαζουν.

  5. Ανυπομονω πια για τον διαγωνισμό… Let’s hopefully open up to Rotterdam!!!! Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι μέχρι τον Μάιο τα πράγματα θα είναι πολυ καλυτερα και ο διαγωνισμός θα γινει σχεδόν κανονικά με τις περισσότερες, αν οχι ολες, αποστολές εκει.

  6. Αν υπαρχει καποια διαρροη για το live on tape της Στεφανιας να μας ενημερωσει καποιος. Για να βλεπω πρασινα στα στοιχηματα μαλλον κατι καλο ετοιμαζουν, εχω πολυ καλο προαισθημα για φετος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ