ΚΥΠΡΟΣ: Τι απαντάει η Έλενα Τσαγκρινού στις καταγγελίες!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2021, Έλενα Τσαγκρινού, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου του Star Channel. Εκεί μίλησε για το τραγούδι της, για την προετοιμασία, τη σκηνική της εμφάνιση το Ρότερνταμ αλλά και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τους στίχους του El Diablo.

Από παιδάκι ήθελα να συμμετέχω στη Eurovision και ήρθε φέτος αυτή η χρονιά για μένα και νιώθω πολύ ευγνώμων.

Η σκηνική παρουσία

Σε ερώτηση που της τέθηκε για το τι θα δούμε επάνω στη σκηνή, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε πως θέλει να είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι: «Πρέπει να είναι εκθαμβωτικό» όλο αυτό που ετοιμάζεται.

Σε αναφορά που έκανε στον σκηνοθέτη της, Marvin Dietmann, είπε πως είναι ο ίδιος που επιμελήθηκε το act της Conchita Wurst το 2014.

Περί απευθείας ανάθεσης

Είναι επίσης γνωστό ότι ασκήθηκε κριτική από Κύπριους καλλιτέχνες για το γεγονός ότι έγινε απευθείας ανάθεση από το ΡΙΚ στην Έλενα Τσαγκρινού.

Η επιλογή του τραγουδιού μου δόθηκε κατευθείαν στα αφτιά μου μέσω της Panik Records, οπότε δεν γνωρίζω το τι θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά.

Η προετοιμασία

Η εκμάθηση της χορογραφίας ήταν επίπονη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. «Τα πόδια μου ήταν μοβ για δύο εβδομάδες». Στα γυρίσματα έκαναν μέχρι και 16 ώρες χορευτικό και χτύπησε το κεφάλι της δύο φορές!

Πριν βγω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα τον σταυρό μου!

Περί αντιδράσεων

Οι στίχοι του τραγουδιού, εξαιτίας των αντιδράσεων που προκλήθηκαν, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Ούτως ή άλλως εμείς κάνουμε τέχνη, κάνουμε μουσική, κάνουμε τραγούδια, λέμε διάφορα στα τραγούδια μας. Δεν με φοβίζει κάτι.

Έχουμε δώσει το 50% και έχουμε να δώσουμε άλλο 50!

Έχω στόχο την πρωτιά!

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας Τσαγκρνιού στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου:

https://streamable.com/pqwegs?fbclid=IwAR0qyR0w9ErKgjWydPWwgRAi_X5iYiGaco-cKtCihDJIdBuacVpDAholc6w

πηγή: hellomagazine

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω παθιαστει φέτος με την Έλενα αλήθεια. Πρώτον γιατί γούσταρε το τραγούδι και δείχνει πως πάει τρομερά ίσως και για πρωτιά και ελπίζω και η Στεφάνια το ίδιο. Μη μασάς Έλενα άσε τους παπάδες να φωνάζουν . Όχι λογοκρισία στη τέχνη

    • Ωραία τα λέτε εκει στα Λονδίνα, αλλά να τα κάνετε και πράξη θα ήταν ευχής εργον διοτι από ψήφους δεν μας πολύ τιμάται είναι η αλήθεια, ούτε την Ελλάδα ούτε την Κύπρο! Περιμένουμε πράξεις φέτος !!

      • Φίλε μου εγώ και άλλοι εδώ μέσα ωραία τα λέμε για χρόνια αλλα ποιος μας ακούει.. Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο που είτε οργανώνω Eurovision party η’ πάω άλλου πάντα ψηφίζω και παρακινώ και την παρέα μου να μας υποστηρίξουν. Αλλα κανείς δε θα ψηφίσει ένα κομμάτι που είτε δεν αρέσει είτε δεν παρουσιάζεται σωστά. Είναι γεγονός πως ειδικά τα δαντέλα κομμάτια με ελληνικά στοιχεία η Αγγλία πάντα τα ψήφιζε.. Εγώ φέτος θα κάνω το promo όπως κάθε χρόνο αλλα πρέπει και η ΕΡΤ να κάνει τα δικά της. Ειδικά φέτος λόγω ψόφιε όλα τα promo γίνονται διαδικτυακά. Είδες εσυ κανένα teaser του last dance sto YouTube? Τουλάχιστον η Panik με τα καλά και τα κακά της το στηρίζει Φούλερ το προϊόν της εδώ και χρόνια. Εμείς τι κάνουμε.. Πίστεψε με φίλε μου και για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού πονάει και πιο πολύ να σαπορταρουμε κάθε χρόνου τις συμμετοχές μας στους κύκλους μας και τα social media και να βλέπουμε μπλε βαμμένα χέρια επι σκηνής και σπαθιά και ροζ μπάλες.. Έχει ευθύνες η ΕΡΤ οχι οι καλλιτέχνες!! Ας φέρουν πίσω τις συμμετοχές τις δεκαετίας του 2000.. Να χαμογελάσουμε και πάλι..

      • Αν αρέσει το τραγούδι μας ας το ψηφίσουν, αν δεν αρέσει πάλι ας ψηφίσουν κάποιο άλλο.
        Μην ζητιανεύεις ψήφους κ ειδικά από Έλληνες του εξωτερικού, θα στο κοπανησουν μετά κ θα πρέπει να τους είμαστε υποχρεωμένοι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ