https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Η Στεφανία στη πρώτη της συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση!

Στη χώρα μας βρίσκεται αυτό το διάστημα η Στεφανία Λυμπερακάκη λόγω της επίσημης ανακοίνωσης της ΕΡΤ για την συμμετοχή της με τα ελληνικά χρώματα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η 17χρονη ανερχόμενη pop star ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ στην ΕΡΤ προκειμένου να παραχωρήσει τη πρώτη της συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση. Στο πλευρό της και ο συνεργάτης της αλλά και συνθέτης της συμμετοχής μας για φέτος Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η γλυκύτατη Στεφανία ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της ΕΡΤ αλλά και τον Δημήτρη Κοντόπουλο που της δώσανε την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές πρόβες με τον χορογράφο και υπεύθυνο για την σκηνική της παρουσία στη σκηνή της Eurovision Φωκά Ευαγγελινό. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων απάντησε πως είναι πολύ χαρούμενη με τα θετικά σχόλια που λαμβάνει αυτές τις ημέρες σχετικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι δεν φοβάται τη σκηνή καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας της, νιώθει μια άνεση επάνω της. Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει εμφανίσει στο Alhoy Arena του Ρότερνταμ (ο χώρος που θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός τον Μάιο) ήδη τέσσερις φορές μέχρι στιγμής, γεγονός που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους στο studio πολύ θετικά. Σχετικά με την ελληνική συμμετοχή “Supergirl” ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανακοίνωσε πως το κομμάτι θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η εκπομπή έκανε απευθείας σύνδεση με το σπίτι των παππούδων της Στεφανίας, στο χωριό Θούριο Έβρου με τη τραγουδίστρια να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Όπως σχολίασε η ίδια τρέφει μεγάλη αδυναμία στους παππούδες της, λατρεύει να τρώει κόκκινο τραχανά από τα χέρια της γιαγιάς της ενώ κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το χωριό προκειμένου να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Με το τελείωμα της εκπομπής η Στεφανία, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η ομάδα της ΕΡΤ υποδέχθηκαν στην είσοδο του Ραδιομεγάρου δημοσιογράφους από ιδιωτικά ελληνικά κανάλια και ιστοσελίδες προκειμένου να γίνει μια σύντομη συνέντευξη τύπου.

Λίγα λεπτά αργότερα η Στεφανία αποχώρησε για το αεροδρόμιο αφού οι υποχρεώσεις για τα γυρίσματα του Video clip του “Supergirl” τη θέλουν στην Ολλανδία. Όπως υποσχέθηκε θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας αφού αναμένεται σύντομα και η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής.

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψιλό εμετική η όλη φάση και παρωχημένη σαν.βγαλμενη από τα 80s… Θα έρθει και το τραγουδάκι που είναι “κλασικό κοντοπουλικό σε στυλ και υφος” κατά δήλωση του γιουροβιζιονολογου στο Σταρ και θα δέσει το γλυκό.

    Υγ: Για τον κύριο με το λευκό μαλλί που πάει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα χωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας, απλά να του θυμίσω τη διαχρονική ατάκα ” πρόσεχε μη γλείφεις εκεί που έφτυνες “

  2. Η γυμνάστρια επικεφαλής τμήματος σε κορυφαίο δημόσιο οργανισμό, ο ατάλαντος που μας πατώνει και που κανένα μεγάλο όνομα δεν δέχεται πλεον να πει τραγούδι του παίρνει τρίτη φορά ανάθεση …και μια ανήλικη που δεν την ξέρει κανείς στην Ελλάδα πάει να μας εκπροσωπήσει στο μεγαλύτερο διαγωνισμό μουσικής της Ευρώπης χωρίς να διαγωνιστεί καν εγχωρίως.

    Καλά πάμε. Αξιοκρατία 🙂 Πέρασε η κρίση μάγκες , ήρθε η ανάπτυξη:)

    • Οκ η γνώμη πρέπει να γίνεται σεβαστή… Όμως τέτοια σαν τη δική σου φίλε, είναι μόνο για τα σκουπίδια!!! Τέτοιοι ΑΧΑΡΟΙ σαν εσένα με το ΑΧΑΡΟ μυαλό τους, παν αιώνες πίσω τη χώρα καθώς δεν μπορούν να φτάσουν τους στόχους που έχουν θέσει και με κάτι τέτοια σχολιάκια, νομίζουν οτι το πρόβλημα της χ’ωρας θα λυθεί… ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΣ!!! Για να λυθεί το πρόβλημα, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και να τιμάμε έστω και λίγο τις όποιες προσπάθειες γίνονται. ΔΕΝ ΕΙΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΦΦΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ… ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ… ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

  3. Υπάρχουν κομμάτια που σε θέλουν στην σκηνή να πετάς αν θες να πας καλά (βλέπε διαφορά Φουρέιρα-Ντέμης) και κομμάτια που και άχαρη αν είσαι στη σκηνή, αν το κομμάτι σε θέλει άχαρη και νευραλγικιά μια χαρά καταφέρνουν το σκοπο τους (Βέλγιο 2016).
    Και τη Φουρέιρα αν τη στέλναμε στα 17 μπορεί να πήγαινε χάλια, γτ όλοι θυμόμαστε πόσο άγουρη ήταν στις Mystique αλλά αυτό ήταν το χαρακτηριστικό της Φουρέιρα δούλεψε, έκατσε, επέμενε, προσπάθησε δεν τα παράτησε και για αυτό σήμερα είναι η Φουρέιρα….
    Η Παπαρίζου επίσης πιο άγουρη από το 2005 ήταν το 2001, και φαινόταν αυτό στη σκηνή αλλά το βλέμμα της ήταν σαγηνευτικό…. Αυτό το mediterranean beauty συνοδευόμενο από μπουζούκι, πουλούσε. Δεν πουλούσε I am the Best singer…. Επίσης η Παπαρίζου (Antique) ήταν γνωστή σε Ελλάδα και Ευρώπη πριν πάει Eurovision, μην λέμε ότι θέλουμε τώρα. Είχε κάνει 2 singles επιτυχία σε Σουηδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ελλάδα ενώ άλλοι με ένα κομμάτι έρχονται και δηλώνουν διεθνή καριέρα..
    Η Στεφανία αν και δεν την έχουμε δει στη σκηνή είναι 17 χρονών. Ναι δεκτό να μην είναι τέλεια, κανείς δεν έχει θέμα, αλλά αφου στη Eurovision πάει να διαγωνιστεί θα κριθεί ανεξαρτήτου ηλικία, ελλά ανάλογα με το τι θα πουλήσει…
    Αν το κομμάτι είναι μέτριο (τύπου κοντοπουλου τα τελευταία χρονια) και η ίδια αγγούρι ε συγνώμη παιδιά ας πήγαινε όταν αποκτούσε εμπειρία eurovision… Η Lena που πήγε 2010/2011 είχε και τις δυο φορές καλά κομμάτια. Δεν ήταν η Φουρέιρα στη σκηνή αλλά με βάση τα κομμάτια της σκηνικά ήταν εξαιρετική…
    Υ.Γ. Την Παπαδοπούλου να στέλναμε με ένα σχετικά καλό χορευτικό κομμάτι ναι, αλλά ξεχάσαμε ότι είναι τέρμα άφωνο τον κορίτσι και ξεκάθαρα προσπαθεί να γίνει η Φουρέιρα των φτωχών?

    • Όταν δεις ζωντανά την Παπαδοπούλου θα αλλάξεις γνώμη. Σε πρόσφατες συναυλίες κράταγε 3 ώρες πρόγραμμα με φωνή ΚΑΜΠΑΝΑ. Ούτε εγώ το πίστευα αλλά είναι Φ Ο Β Ε Ρ Η. Φέτος ανοιχτός τελικός έπρεπε να γίνει. Πάμε με πολύ παρωχημένη συνταγή.

      • Σε λίγο θα μας παρουσιάσετε την Παπαδοπούλου ως την τοπ καλλιτέχνη… Μια απομίμηση της Φουρέιρα είναι και με ένα και μοναδικό χιτάκι το οποίο είναι μέχρι για τα μπουζούκια. Θα της έχουν γράψει κανένα αραβικού στυλ “Στον Θεό με πάει” και νομίζετε ότι κατέβηκε με το αριστούργημα. Θέλετε να τα ακούσετε με την τόση εμμονή για αυτήν.

    • Να δω τι θα λετε ορισμενοι αισιοδοξοι οταν θα πιασουμε πατο και φετος .Και αν το καλοσκεφτειτε εχετε μεγαλο μεριδιο ευθυνης εσεις οι αισιοδοξοι για την καταντια μας γιατι βλεπετε τι στελνουμε τα τελευταια χρονια και αντι να τα χωσετε σε αυτους που πρεπει τα χωνετε σε μενα και ετσι η ερτ συνεχιζει ακαθεκτη την καταστροφικη πορεια της Ελλαδας με τις ευλογιες σας .

  4. Δεν είμαι υπέρ αυτής της συμμετοχής όμως πρέπει να παραδεχτώ – ουμε πως είναι 17 χρονών και έχει πολύ ώριμη φωνή. Φωνάρα το κοριτσάκι

  5. Α! Και κάτι τελευταίο που ξέχασα…. Πόσο λαϊκισμός όλη αυτή η παρουσίαση παππούδες τραχανάς… Κοντόπουλος με υφάκι στα όρια του να μας μ@μησει όλους, άραξε μεγάλε συνθέτη!
    η Ελληνική προφορά της εκνευριστική
    Πάλι ο Φωκάς θα βγάλει το φίδι από τη τρύπα, εκτός κι αν πάθει 2009, 2017 και μας στείλει αδιάβαστους.
    Ciao Γιολαντα!

    • Χαχαχα ναι σας χάλασε το 2009..μια χαρά αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και ο Σάκης εκανε μια φοβερή εμφάνιση..για το 2017 θα συμφωνήσω.

    • Η προφορα εχει σημασια ή αυτο που λεει. Μια χαρα τα λεει το κοριτσι και η προφορα της δεν την κανει λιγοτερο Ελληνιδα. Να δειτε πως μιλανε τα Ελληνοπουλα της Ελλαδας που εχουν καλη προφορα αλλα ανταγωνιζονται για το ποιος θα πει τη μεγαλυτερη ανοησια.

  6. Προς τους διαχειριστες:

    Δεν καταλαβαινω γιατι αφηνετε σχολια οπως των παραπανω χρηστων να δημοσιευονται. Ειναι ανεδεστατοι και χαλανε ολοκληρο το σαιτ. Πλεον δεν μου κανει καρδια καν να διαβαζω τα σχολια. Κριμα.

    (Δεν χρειαζεται να δημοσιευσετε το σχολιο μου, απλα ηθελα να το δειτε εσεις οι αρμοδιοι)

    • Βάσει των κανονισμών λειτουργίας του site, οι αναγνώστες είναι αυτοί που φέρουν ευθύνη για τα λεγόμενα τους και το site δεν ενστερνίζεται καμία άποψη ή οποιοδήποτε σχόλιο. Μόνο τα υβριστικά σχόλια δε γίνονται αποδεκτά και όσα θίγουν προσωπικότητες.

      • Η έκφραση “Οι λούζερς που γλείφουν…” που ειπώθηκε από κάποιον χρήστη λίγο πιο κάτω για την φετινή καλλιτεχνική μας ομάδα, δεν θεωρείται υβριστικό σχόλιο; Δεν θίγει την προσωπικότητα των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την μουσική & σκηνοθετική επιμέλεια;

      • Δηλαδή, πόσο πιο ειρωνικά και υβριστικά πρέπει να γίνουν? Ειδικά αυτός με το ψευδώνυμο τίτλο βοσνιακής συμμετοχής, ξεπερνά τον εαυτό του κάθε χρόνο!!!

    • Θεωρώ καλό το ότι το site σέβεται την ελευθερία του λόγου και μας αφήνει να πούμε τις απόψεις μας χωρίς να φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας λογοκρίνει ή τιμωρήσει με διαγραφή γι αυτές. Είμαστε ενήλικοι δημοκράτες και δεν χρειαζόμαστε ούτε να τρέχουμε συνέχεια πίσω από έναν αρθογράφο για να διαγράφει σχόλια, ούτε να αστυνομεύει τα συναισθήματα και την προσωπική ηθική του καθενός. Αυτά είναι υποκειμενικά. Μία άποψη που εσένα μπορεί να μην σε εκφράζει, μπορεί να εκφράζει εμένα και να μου την στερείς. Είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει αυτά που γράφονται και να επιχειρήματολογήσει με ότι δεν συμφωνεί- αν φυσικά πιστεύει ότι αξίζει να μπει στον κόπο να το κάνει. Μια καλή πρόταση ίσως να ήταν η επιλογή like dislike στα σχόλια.

  7. Εγω φοβαμαι πως το τραγουδι θα ειναι καπως παιδικο. Το θεμα ( δυσκολιες που αντιμετωπιζει ενα εφηβο κοριτσι ) δεν ειναι ενα θεμα με το οποιο θα ταυτιστει η μεγαλυτερη μεριδα του κοινου της Eurovision που ψηφιζει. Πραγματικα ελπιζω να μη βγει Eurovision junior η ολη φαση.
    Επισης η Στεφανια μου φαινεται λιγο ανευρη, τρομαγμενη και με χαμηλη ενεργεια. Λογικο απτην μια, ειναι 17 και δε γνωριζει καλα ελληνικα, ελπιζω στη σκηνη να δουμε ενα αλλο κοριτσι!
    Ελπιζω για το καλυτερο, στον Κοντοπουλο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ( ολοι εχετε ξεχασει το This is love, rain falling from above??? ) αλλα θαυματα γινονται μια στο τοσο……

  8. Πάμε ομαδαρα……. εχουμε μια νεα φρεσκια φωνη πανεμορφη κουκλα και τσαχπινα! Δλδ ελεος με τον αρνητισμο εδω μεσα!!!! Εχετε ακουσει το τραγούδι και ξερετε οτι δεν ειναι ωραίο???? Ελεος κάπου…….

    • “ανήλικο για τζούνιορ”
      Να σου θυμίσω την 5η θέση της Lisa Andeas που ήταν 16 ετών.

      “τίτλος τραγουδιού για πενταχρονα”
      Να σου θυμίσω επίσης την τραγουδάρα από τους Reamonn με τον ίδιο ακριβώς τίτλο. Άραγε όταν όλοι τραγουδούσαμε κάποια χρόνια πριν το “and then she’d say it’s ok I got lost on the way, but I’m a supergirl and supergirls don’t cry…’ πίστευες και τότε ότι ο τίτλος είναι για πενταχρονα;

      Παιδιά χαλαρώστε λίγο, ούτε ο τίτλος έχει σημασία, ούτε η ηλικία του κοριτσιού. Ας ακούσουμε πρώτα το τραγούδι και αν είναι μάπα κράξτε ελεύθερα. Προς το παρόν κολλάτε σε βλακείες.

  9. Καλή επιτυχία ΕΡΤ με την φετινή ταλαντούχα μικρή Στεφανία όσο για εσάς που γράφεται τόσο άσχημα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου το στομάχι που έχει. αντέχει την κακία σας και δεν μιμείται ούτε την σούπερ καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα κα δεν μιμείται κανένα άλλο καλλιτέχνη. δεν το έχει ανάγκη τα τελευταία δώδεκα χρόνια έφτασε με την αξία της και συνεχίζει την καλλιτεχνική ανοδική πορεία παίζοντας και στο θέατρο με της καλύτερες εντυπώσεις αφού όλες οι παραστάσεις ήταν Σολτ νταουτ να μην γράφετε αν δεν ξέρετε απλά για να περάσει η ώρα Καλή επιτυχία στην ανοδική πορεία σου Ειρήνη Παπαδοπούλου υγεία και πάντα επιτυχίες και του χρόνου με την ΕΡΤ στην Γιουροβίζιον καλή επιτυχία ταλαντούχα Στεφανία. ????

  10. Είναι πλεον φανερό ότι δεν σας νοιάζει (όσοι αν έχει ετοιμαστεί ένα ωραίο τραγούδι & σκηνική παρουσίαση. Κάνετε σας κακομαθημένα παιδάκια, που επειδή στο καθένα δεν του έγινε το χατίρι, γκρινιάζετε και μαυρίζετε με περίσσια άνεση τα πάντα! Ακόμα και αυτά που δεν ξέρετε…

    Το ένα “παιδάκι” γκρινιάζει γιατί δεν έγινε εθνικός τελικός…
    Το άλλο γιατί δεν έστειλαν τον τραγουδιστή/στρια της αρεσκείας του…
    Το επόμενο γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε καλό τραγούδι…
    Το μεθεπόμενο γιατί η τραγουδίστρια είναι μικρή σε ηλικία…
    Το διπλανό γιατί δεν ήταν γνωστή στην Ελλάδα…
    Το τελευταίο (και καλύτερο) τα βάζει με όσους αισιοδοξούν… και προσπαθεί να μας πείσει ότι επειδή δεν γκρινιάζουμε και δεν αναθεματίζουμε τους πάντες και τα πάντα, είμαστε λάθος…

    Για να μην λέω άλλα, απλά θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον @Stefanos Charpantidis για την φετινή εκπρόσωπό μας και θα συμπληρώσω ότι έχουμε και την πιο έμπειρη, αξιόλογη και πετυχημένη καλλιτεχνική ομάδα της Eurovision!

  11. Ας ηρεμησουν λιγο οι υποστηρικτες της φετινης εκπροσωπου της ερτ ουτε μισουμε την στεφανια,ουτε οπαδοι της παπαδοπουλου ειμαστε.την αποψη μας λεμε.
    Ευτυχως που υπαρχουν κ αρνητικες αντιδρασεις,δεν ειμαστε ολοι προβατα κ ειδικα της ερτ ενα καναλι που πληρωνουμε ολοι (εχουμε δεν εχουμε τηλεοραση) κ που φετος μας ξεπεταει με μια δικτακτορικη κατασταση κ σε τι σε ενα προγραμμα που τις ανεβαζει την τηλεθεαση απο το 2 στο 55%,που επρεπε εκπομπαρες να τις κανει.σε ποια αλλη χωρα ανακοινωνεται απο το δελτιο ειδησεων ο εκπροσωπος ελα χριστε κ παναγια μ μεχρι κ η αλβανια κανει εναν τελικο.
    Η ερτ δεν εχει καταλαβει καποια πραγματα δεν ζηταμε αλλα απαιτουμε εθνικο τελικο η καποια διαδικασια να επιλεγει ο κοσμος (τοσο απλα),θελουμε να μας πει τους λογους η κριτικη επιτροπη που επελεξε την κοπελα αυτη κ επιπλεον κ τους λογους που δεν εκανε εθνικο τελικο κ δεν αφησε τους ελληνες να ψηφισουν.
    Για να τελειωνουμε με την ερτ το λεω χρονια οτι η γιουροβιζιον πρεπει να φυγει απο αυτο το καναλι κ στο τελος ας κοιταξουν τα ρεμαλια της βουλης να κλεισουν καποια καναλια της,δεν μπορει ο ταλαιπωρημενος ελληνικος λαος να πληρωνει 5 τηλεοπτικα καναλια,5 διαδικτυακα κ καμια 30ραδιοφωνα να μεινει 1 κ καλο με συγχρονες παραγωγες κ οχι κασετες της βασιλειαδου.
    Οσο αφορα την φετινη εκπροσωπο της ερτ χαιρομαι που ειναι νεα κ αγνωστη,παλιοτερα ειχα ξαναγραψει οτι ο διαγωνισμος μ αρεσει με νεους καλλιτεχνες οσο για το συνθετη καλυτερα να μην σχολιασω καλυτερα οχι,θα αρκεστω γιατι σε εμας;τοσες βαλκανικες χωρες,δεν μπορει ο ανθρωπος παρτε το χαμπαρι δεν μπορει,θα το χαντακωσει το κοριτσι.καμια αγωνια για το τραγουδι του απολυτως καμια.
    Η ελλαδα του 2020 σαπιλα παντου,οκ ο κοντοπουλος την δουλεια του κανει αλλα αυτη η ερτ αφου βλεπεις μαρη μας παει κουβα ο ανθρωπος δωσε την ευκαιρια σε αλλους,φετος μας εβγαλες τα ματια με ολο αυτο.
    Παντως τους ηρθε κουτι στην ερτ που η κοπελια ειναι κ μενει στην ολλανδια θα γλιτωσει κ καποια εξοδα,σιγουρα θα το μετρησαν θετικα στην ερτ.οποιος πληρωνει καποια εξοδα παει αυτο παραλειτουργησε φετος.

    • Έχει δώσει απαντήσεις στο γιατί δεν έκαναν τελικό κτλ. Και εγώ θέλω αλλά δεν είναι και το πιο σημαντικό, τόσες χώρες δεν κάνουν και πάνε με ανάθεση.

  12. μάλιστα….ειμαι 35 ετών παρακολουθω τον διαγωνισμο ανελλιπως απο το 1992 και πλεον αναρωτιέμαι τι εχει φταίξει και απο εκει που στελναμε κομματια τυπου “ολου του κοσμου η ελπίδα¨τυπου “ποια προσευχη” τραγουδια με νοημα και καλλιτεχνες με εκτοπισμά κ ερμηνεια πλεον κανει η ερτ αναθεσεις σε αγνωστά στην ελλαδα κοριτσια…

    τον τιτλο suoergirl δν θελω να τον σχολιασω περαιτερω…την ολη στημενη φαση ουτε κ αυτην…
    θλιψη κ απογοητευση!αυτο μόνο!

  13. Καλα κι εγω ΔΕΝ τρελαθηκα οταν πρωτοακουσα ποιο θα ειναι το “dream team” για φετος, ουτε πεταξα απ την χαρα μου που θα μας εκπροσωπησει ενα κοριτσακι 17 χρονων, αλλα ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ τι εχουν ετοιμασει και μετα ας κρινουμε.
    Επισης στην ομαδα των Arcade ειναι και ο Αναστασιος Ραμμος, ο οποιος ειναι πολυ καλος τραγουδιστης και συνθετης. Δεν ειναι εξ ολοκληρου η συνθεση του Κοντοπουλου. Υπαρχει ακομα ελπιδα.

    • Ποιο γνωστο τραγουδι εχει ο Ραμμος ας πουμε; Η μονη του επιτυχια ειναι το τραγουδι με την Παπαριζου…
      Εγω περιμενω κατι μετριο και περπατημενο…

    • “Δεν ειναι εξ ολοκληρου η συνθεση του Κοντοπουλου. ”

      Ευχαριστώ για την αχτιδα ελπίδας που μου έδωσες.

  14. Και μετά από όλα αυτά τα, για μια ακόμα χρόνια, αρνητικά σχόλια, πριν καν ακούσουμε τη συμμετοχή μας, δε μένει παρά να ευχηθώ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Στεφανία!!!

  15. Ας μην το φουσκωνουμε το θεμα. Και εγω ηθελα εθνικο τελικο γιατι ειναι η πιο δικαιη μεθοδος επιλογης. Ομως τωρα η επιλογη εγινε, οποτε παμε παρακατω. Ας ελπισουμε το τραγουδι να ειναι πιασαρικο. Οποτε αφηστε τις γκρινιες και στηριξτε αυτο που εχουμε. Τσαο

  16. Αναμενόμενη και εν μέρει καλοδεχούμενη και η γκρίνια/ αρνητική κριτική αλλά μάλλον ξεχνάμε και το εξής:
    Ας υποθέσουμε ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου (προσωπικά ούτε που την ξέρω) έχει καλύτερη φωνή και τραγούδι. Ξεχνάμε ότι η Στεφανία είναι λογικό να είχε ένα προβάδισμα στην επιλογή αφού είναι γνωστή στην Ολλανδία και αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο, μη πω εξίσου σημαντικό.. Άλλωστε από αυτό κυρίως πάσχουμε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ότι στείλαμε άθλια τραγούδια (σιγά τα αριστουργήματα που μπήκαν στις πεντάδες) αλλά ότι περνάμε απλώς απαρατήρητοι από τα μέσα και τους δημοσιογράφους, ενώ η συζήτηση γύρω απο μία συμμετοχή, μη γελιόμαστε, δημιουργεί ρεύμα και στρέφει την προσοχή και των τηλεθεατών και των επιτροπών το βράδυ, μέσω των σχολιασμών των εκφωνητών. Οπότε λογικό μου φαίνεται ότι συνυπολογίστηκε και αυτό στην επιλογή. Άλλωστε και η Φουρέιρα δεν είχε και καμιά τρομερή σύνθεση στα χέρια της (18η θυμίζω στα στοιχήματα πριν τις πρόβες) αλλά με πολύ καλό μάρκετινγκ και την πλάτη της Σουηδίας και δευτερευόντως θεωρώ με τη χορογραφία (για φωνή δε μιλάω φυσικά) πλασαρίστηκε ψηλά. Είχε τις κάμερες από πίσω της, ενώ η καημένη η Τερζή με τραγούδι κατ’ εμέ πιο αξιοπρόσεκτο καταποντίστηκε γιατί αγνοήθηκε από όλους (για πολλούς λόγους…). Τα παραδείγματα φυσικά είναι άπειρα.. (Σομπράλ με το πρόβλημα καρδιάς, Λόρντι, Αντίκ στη Δανία κοκ.)
    Όποιος κατέχει καλά από Γιουροβίζιον ξέρει ότι το τραγούδι και ο ερμηνευτής είναι το 50% . Μάλλον σε αυτο ποντάρει η Ελλάδα φέτος. Τώρα αν είναι και το τραγούδι πολύ δυνατό (θα εκπλαγώ ευχάριστα αλλά ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ) ακόμα καλύτερα.
    Συνεπώς, αν είναι τόσο ταλαντούχα η Ειρήνη σας, μπορεί και του χρόνου. Η Στεφανία βολεύει περισσότερο φέτος…

  17. ολοι εσεις που λετε ειναι γνωστη η πιτσιρικα στην ολλανδια μην κρυφτειτε την επομενη του τελικου -αν περασουμε τελικ-.. θα παθετε οτι επαθε η φουρ με αλβανια και η ταμτα με γεωργια. κανενα ενδιαφερον δεν εχει η ολλανδια για την πιτσιρικα κ οι προβολες της στο youtube ειναι πολυ χαμηλες και δεν υποδηλωνουν καμια μαζικη αποδοχη. προσεξτε τι λετε γιατι θα πεσει πολυ γελιο. οτι ψηφους παρει θα ειναι απο τις ”απειλες” κοντοπουλο στις επιτροπες ρωσιας, κλπ που εχει καλες σχεσεις.

    • Φίλε, λες που λες άσκοπες κακίες, γιατί τουλάχιστον δεν ενημερώνεσε πρώτα; Μακάρι να πάρουμε ότι πήραν τα κορίτσια από τις χώρες καταγωγής τους. 12αρι από το Γεωργιανό κοινό για την Τάμτα και 10αρι για την Φουρέιρα από το Αλβανικό(οι οποίοι έδωσαν στο 12αρι στην Ιταλία πολύ απλά γιατί εκεί ο τραγουδιστή ήταν αλβανικής καταγωγής και παραδοσιακά ψηφίζουν την Ιταλία γιατί έχουν πολλούς μετανάστες).
      Όσο για την Στεφανία τα έχουμε πει… συνέχισε να νομίζεις ότι δεν έχει κοινό ένα άτομο που προβάλλεται καθημερινά είτε από το youtube, είτε από την τηλεόραση στο νεανικό κοινό. Και να μην είχε, με τις συνεντεύξεις που δίνει και θα δώσει θα αποκτήσει.

  18. Εσένα ποιος σε ξέρει άστα τα χαζά τραγουδάει πάνω από δέκα χρόνια έχει πάρει μέρος στης συναυλίες που οργάνωσε το μαντ τν τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε κορυφαία μουσικά σχήματα πριν ένα μήνα περίπου ήταν στην Θεσσαλονίκη στην Μακεδονία μας. Και πήρε μέρος σε θεατρική παράσταση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς η ίδια απέσπασε θετικές εντυπώσεις η παράσταση ήταν Σολτ νταουτ και έχει και συνέχεια η άνοδος της. στην Ελληνική μουσική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή τώρα έμαθες τώρα ξέρεις ποια είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου πού έχει γερό στομάχι για να αντέχει την ειρωνική διάθεση των γραπτών σου ( καλή επιτυχία ταλαντούχα Στεφανία )με τα χρώματα της πατρίδας σου της Ελλάδας ????

  19. Πραγματικά πλήρης απογοήτευση φέτος με αυτή την ανάθεση και την υποτιθέμενη dream team
    Ο φετινός μας πάτος δεν θα έχει προηγούμενο θυμηθείτε το.
    Στην καλύτερη περίπτωση; (Λευκορωσία πέρσι με την μικρή)
    Έχουμε πάρει τον κατήφορο εδώ και χρόνια κι δεν λέμε να σηκώσουμε κεφάλι κάθε πέρσι και καλύτερα
    Αυτές οι απευθείας αναθέσεις πρέπει να τελειώσουν
    Και το πιο σημαντικό; δεν είναι ότι παίρνουμε κακές θέσεις αλλά ότι η Ελλάδα χάνει το eurovision κοινό της
    Πλέον δεν έχει κανείς όρεξη να βλέπει αυτό το πανηγύρι και εμάς να στέλνουμε τελείως κιτς τραγούδια
    Κρίμα. Του χρόνου πάλι

    • συμφωνω΄απολυτα…ηδη βλέπω πολυ λιγα σχόλια εδω μεσα απο τα οποία τα περισσοτερα ειναι αρνητικά ως προς τη στεφανια κ δικαιολογημένα…νομιζω οτι οι γιουροφάν εχουν ξενερώσει απιστευτα με ολες αυτες τις σκανδαλώδεις αναθεσεις σε αγνωστες κοπελες….

  20. Γελάω με το “είναι γνωστή στην Ολλανδία” λες και θα γίνει κάτι αν πάρει η Στεφανία το ολλανδικό 12άρι.

    Δώδεκα από την Κύπρο και δώδεκα από την Ολλανδία = 24!

    Για να μπει δεκάδα πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς, περίπου, με βάση τον περσινό βαθμολογικό πίνακα.

    Το επιχείρημα είναι γνωστή και σε άλλη χώρα δεν μετρά. Πρέπει να είναι γνωστή σε καμιά δεκαριά χώρες για να ξεκινούμε αισιόδοξα αλλιώς σιγά τα ωά. Η Φουρέιρα δεν ήρθε 2η επειδή ήταν Αλβανίδα, ούτε η Παπαρίζου ήρθε πρώτη επειδή ήταν γνωστή στη Σουηδία. Πήγαν καλά αμφότερες επειδή έτυχαν γενικής αποδοχής από καμιά 10αριά άλλες χώρες. Η Τάμτα που ήταν επίσης πασίγνωστη στην Γεωργία ήρθε 13η. Το “την ξέρουν κι αλλού” δεν μετρά.

  21. Φέτος βλέπω πολλούς “φαν” να αλλάζουν nickname μετά την ανακοίνωση του τραγουδιού και ακόμα περισσότερους μετά τον τελικό του Μαϊου, για να μην πω ότι θα “εξαφανιστούν”, περιμένοντας στην γωνία το παραμικρό “στραβοπάτημα”, για να εμφανιστούν εκ νεου και να μας πουν και πάλι την “καλοπροαίρετη” άποψή τους…

    Απλά θα θυμίσω ότι όταν μας έλεγαν (πριν την επίσημη ανακοίνωση) ότι η Στεφανία είναι πολύ δημοφιλής στην Ολλανδία, κάποιοι γελούσαν εως και λοιδορούσαν. Όταν έγινε η ανακοίνωση και τα Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης άρχισαν να δημοσιεύουν την είδηση και να παίρνουν συνεντεύξεις από την εκπρόσωπό μας, δεν είδα να λένε κάτι… μάλλον είχαν κοπεί τα ειρωνικά γελάκια…
    Βλέπω μία-μία από τις καραμελίτσες που πιπιλάτε (και μας είχατε πρήξει) να τις καταπίνετε… Η αρχή είδη έγινε, όταν κάποιοι από εσας μας λέγατε ότι το κοριτσάκι αυτό δεν το ξέρει ούτε η μανα του και ποιος θα ασχοληθεί μαζί της. Τώρα που άρχισαν να ασχολούνται, πιπιλάτε (για λίγο ακόμα) τις υπόλοιπες… Καλή χώνεψη λοιπόν!

    Υ.Γ
    Δεν αναφέρομαι σε όσους είναι επιφυλακτικοί ή ασκούν την όποια κριτική τους με επιχειρήματα, αλλά για όσους βγάζουν μόνο χολή χωρίς καν να γνωρίζουν τίποτα για αυτό που θα ακούσουμε και θα δούμε και ειρωνεύονται την ομάδα εκπροσώπησης στον διαγωνισμό!

    • εχεις μυαλο στο κεφαλι σου;;;; και 12 να παρει απο ολλανδια τι νομιζεις θα κερδισει;;;;; μονο 1 χωρα πρεπει να σε ψηφισει για να περασει τελικο και μαλιστα να μπεις τοπ10? ασε τις ηλιθιοτητες λοιπον. στην ελλαδα δεν την ξερει ανθρωπος την κοπελιτσα. δε παει να κανει συνεντευξεις στην ολλανδια δε μας αφορα. ισα ισα αυτος ηταν ο σκοπος της πιτσιρικας να γινει φιρμα στην ολλανδια κ την ευρωπη. για την ελλαδα απαξιει το κοριτσακι αλλιως θα πηγαινε σε εκπομπες στην ελλαδα να την μαθει πρωτιστως ο ελληνικος λαος που της εκανε την τιμη μεσω ερτ να παει απευθειας λες κ ειναι καμια φουρειρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ