QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις τις Ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision (1974-2000);

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την τεσσαρακοστή πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, οι μηχανές φαίνεται πως έχουν ανάψει στο φουλ για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Σε μια τόσο μεγάλη πορεία μέσα στο διαγωνισμό, υπάρχουν αναμφισβήτητα συμμετοχές που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά των φανς της Eurovision. Ποιος δε θυμάται την παρθενική συμμετοχή μας το 1974 με τη Μαρινέλλα να ερμηνεύει το “Κρασί, Θάλασσα και τ’ Αγόρι μου”; Ή ποιος μπορεί να ξεχάσει τη μοναδική μέχρι σήμερα νίκη της Ελλάδας το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου και το “My number one”;

Όπως σε κάθε διαγωνισμό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα trivia quiz που το συνοδεύουν. Η ομάδα του OGAE Greece σας έχει ετοιμάσει ένα τέτοιο quiz ώστε να τεστάρετε τις γνώσεις να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας και να επιβεβαιώσετε πόσοι ειδήμονες είστε σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Καλείστε λοιπόν να απαντήσετε σε δέκα ερωτήσεις σχετικά με τις ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision (1974-2000).

Μείνετε με τον OGAE Greece όχι μόνο για τα νέα της Eurovision αλλά και για πολλά ακόμα Quiz του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9/10. Το τελευταίο το ξέρω επειδή το είχε αναφέρει η Δάφνη Μπόκοτα στην αρχή της μετάδοσης

  2. 9 sta 10!!εχασα μονο τον εθνικο τελικο με την ελπίδα!υπεθεσα οτι ηταν εσωτερικη διαδικασια ως ειθιστε εκεινα τα χρόνια!!
    ωραιες οι ερωτησεις πάντως!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ