ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η Maruv με το “Siren Song” στο Vidbir 2019!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Maruv επιθυμούσε να αντικαταστήσει το τραγούδι της «For you» με το οποίο είχε αρχικά αποφασιστεί να διαγωνιστεί στο Vidbir 2019 διεκδικώντας το εισιτήριο για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Την επιθυμία της αυτή την είχε εκφράσει στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού και απέμενε το ΟΚ για της επιτραπεί η αλλαγή του τραγουδιού.

Maruv (πραγματικό όνομα Anna Korsun / γεννημένη στο Pavlograd της Ουκρανίας στις 15/2/1992) είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός με ενεργή και επιτυχημένη δισκογραφία.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του UA:PBC, του τηλεοπτικού φορέα που είναι υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Vidbir 2019, στο twitter, η Maruv θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2019 με το νέο της τραγούδι «Siren Song». Το τραγούδι κυκλοφόρησε και επίσημα στο λογαριασμό της Maruv στο youtube.

Πως σας φαίνεται το νέο τραγούδι της Maruv; Συμφωνείτε με την επιλογή της να αντικαταστήσει το ήδη επιτυχημένο «For you»;

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Vidbir 2019.

[Φωτογραφία: UA:PBC]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για κάποιο λόγο το καινούργιο τραγούδι μου θυμίζει στο ρεφρέν το for you αλλά είναι πολύ χειρότερο. ήταν λάθος της πιστεύω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ