ΡΩΣΙΑ: Τέλη Ιανουαρίου ο εκπρόσωπος!

Ηρωσική ιστοσελίδα super.ru, η οποία καλύπτει τακτικά τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision, δημοσίευσε μία ανεπίσημη λίστα με ονόματα, υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019.

Η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση VGTRK (Russia 1).

Philipp Krikorov

Παρόλο που ο 51χρονος πολυτάλαντος Kirkorov στο παρελθόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ο ίδιος την πατρίδα του και αποφεύγει τις ερωτήσεις επί του θέματος, έχει ήδη προταθεί από μέλος της Δούμα, βλ, το σχετικό άρθρο μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να φέρει μέχρι και τη νίκη!

Alexander Panayotov

34 ετών με όνειρο ζωής να πάει στη Eurovision. Έχει συμμετάσχει σε εθνικούς τελικούς, δίχως επιτυχία. Τον Δεκέμβρη εθεάθη μαζί με τον Kirkorov και την Dream Team στη «μυστική αποστολή» στη Μόσχα. Οι εξπέρ του θεσμού θεωρούν τη συμμετοχή του μάλλον αβέβαιη, καθώς το μόνο θετικό του είναι η σταθερή φωνή του.

Manizha

Η 27χρονη Manizha Dalerovna με ρίζες από το Τατζικιστάν με το δικό της ιδιαίτερο στιλ, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη Ρωσία. Οι εκτιμήσεις τόσο των τηλεθεατών όσο και από κριτικές επιτροπές μάλιστα της δίνουν προοπτικές για υψηλή θέση. Η ίδια γράφει μουσική και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στις 2 μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.

Olga Buzova

Θεωρείται από τα πλέον κατάλληλα άτομα για συμμετοχή στη Eurovision, μιας και έχει το «πακέτο» για να εντυπωσιάσει. Το μόνο της μειονέκτημα, σύμφωνα πάντα με τη σελίδα, είναι ότι ίσως φωνητικά να μην αντέχει 3 ή 4 πρόβες την ημέρα.

Egor Kreed

Ο 24χρονος καλλιτέχνης θεωρείται ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει στο televoting φέρνοντας ψήφους ακόμη και από χώρες που δεν πρόσκεινται φιλικά στη Ρωσία, όπως Γεωργία, Λετονία και Εσθονία. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι οι επιτροπές.

Lena Temnikova

Πρώην μέλος του συγκροτήματος Serebro που πήρε την 3η θέση στη Eurovision 2007 με το τραγούδι Song #1. Στα 33 χρόνια της έχει βάλει στο μάτι τον Διαγωνισμό αφήνοντας υπονοούμενα σε διάφορα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του τύπου «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα» ή «Σύντομα θα τα μάθετε όλα». Η υποψηφιότητά της συζητιέται κάθε χρόνο, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Sergey Lazarev

Είναι το μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας, που θεωρείται ότι θα ακολουθήσει την πορεία του Dima Bilan, που κέρδισε στη 2η συμμετοχή του. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θα ξαναπάει αν δεν είναι 100% σίγουρος και ότι δεν υπάρχει λόγος για συμμετοχή αν στόχος δεν είναι μόνο η 1η θέση. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό η φημολογία γύρω από το όνομά του έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά. Δείτε και το σχετικό άρθρο μας.


πηγή: esckaz.com, super.ru
φωτογραφίες: eatmytickets.com, afisha.yuga.ru, gdezhivet.com, imgur.com, song festival.be, onlygfx.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οσο ο διαγωνισμός παραμένει ως έχει (δε θα μπω σε λεπτομέριες) όποιον και να στείλει η Ρωσία δεν πρόκειται να κερδίσει…. Δυστυχώς

  2. Ευτυχώς που δεν θα κερδίσει διότι σπανιότατα μου αρεσει κάποιο τραγουδι της. Υπερεκτιμημένη χωρα μαζι με την Ουκρανία. Ειναι οι σύγχρονες Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο του διαγωνισμού.

    • Βλεπεις ομως οι ιρλανδια αρχιζει καο ξυπναει απο το 2018 προκριθηκε μετα απο ποσουε σερι αποκλεισμους και επειδη ετσι ειναι η γιουροβιζιον μην σε παραξενεψει αν μπει η ιρλανδια μεσα ατην 10αδα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ