ΠΓΔΜ: Ακούστε το «Lost And Found» (VIDEO)!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRT) μετέδωσε, σήμερα (11/03), το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα την εκπροσωπήσει στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το κομμάτι λέγεται «Lost And Found» και θα ερμηνευθεί από το ποπ/ροκ συγκρότημα Eye Cue.

Ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ είναι ο Jovan Kucinovski και δημιουργός του τραγουδιού είναι ο ερμηνευτής του συγκροτήματος, Bojan Trajkovski. Ο Darko Dimitrov έκανε την ενορχήστρωση και την παραγωγή του «Lost And Found».

Η εκπροσώπηση της ΠΓΔΜ στον διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί στη Λισαβόνα, έγινε κατόπιν ανάθεσης τόσο στο συγκρότημα όσο και στο τραγούδι μέσα από τουλάχιστον 300 συμμετοχές.

Η ΠΓΔΜ συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό (8 Μαΐου) και, μάλιστα, θα εμφανιστεί στο δεύτερο «μισό».

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: twitter.com/eyecueofficial]

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάσχει από το σύνδρομο Icebreaker. Εκεί που ακούς ένα τραγούδι πετιέται ένα αλλο στο ξεκουδουνο και σε αφήνει μακάκα

    • Σωστος!!!!Αν ηταν στον δευτερο ημιτελικο βεβαια μπορουσε και να προκριθει αλλα στον πρωτο που θα πεσουν κορμια δεν υπαρχει ελπιδα….

  2. Εχει τοσο ωραια κουπλε(ειδικα το πρωτο) και το ρεφρεν ειναι μια απογοητευση,κριμα

  3. Δεν είναι καθόλου κακό, αλλά όπως είπε κι ο mangelo, περιμένεις να σου ξεφυτρώσει η Agnete με τον κόθορνο να σπάει πάγους. Η κατάληξη του τραγουδιού πάντως θα έχει καθαρά πολιτικό χρώμα, είτε θετική είτε αρνητική…

  4. ποοοολλά και ασύνδετα μεταξύ τους μουσικά κομμάτια στην τιμή του ενός, κάποια μου άρεσαν, κάποια όχι, γενικά ένιωσα μια τρικυμία στο κρανίο μου ο δυστυχής ακροατής και θα την προσπεράσω την συμμετοχή!

  5. Ενδιαφέροντα και τα κουπλέ και τα ρεφρέν, όμως δε δένουν ρυθμικά μεταξύ τους. Σε έναν τόσο δυσκολό ημιτελικό όπως ο πρώτος, δε νομίζω ότι η πρόκριση για τα Σκόπια θα είναι εύκολη.

  6. Ευχάριστο άκουσμα! Ξέρουμε αν είναι ντόπια παραγωγή/σύνθεση ή από το εξωτερικό;

  7. Θεωρώ ότι η εναλλαγές που έχει αυτό το τραγούδι δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους….λες και ακούς 4 διαφορετικά τραγούδια….τσου με τίποτα στον τελικό!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ