Η κλήρωση του Ελληνικού τελικού!

Σήμερα ανακοινώθηκε και η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον Ελληνικό τελικό μετά από κλήρωση! Η σειρά έχει ως εξής:

1. C:Real – «Crash And Burn»
2. Θωμαή Απέργη & Legend – «Jazz & Συρτάκι»
3. Barrice – «Ela»
4. Shaya – «Sunshine»
5. Μαρία Έλενα Κυριάκου – «One Last Breath»

Αντώνης Καρατζίκος

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η “μοιρα” θελει τα δυο φαβορι να εμφανιζονται το ενα μετα
    Το αλλο και μαλιστα στις τελευταιες θεσεις…

  2. Πολυ κακη κληρωση για την Απεργη,αφου μετα απο αυτη ειναι τα δυο φαβορι….Πιστευω πιο ευνοημενη ειναι η Σαγια παντως…Ο τελευταιος δυσκολα βγαινει…Θα ειναι και αργα και θα μας κοιμησει η μπαλαντα τη Κυριακου…

  3. Γεια σας…Λοιπόν αν και γράφω σπάνια , νομίζω πως πρέπει να τοποθετηθώ για τις μουσικές προτάσεις της πατρίδος ημών….
    Και θα πω το εξής απλό….Μου αρέσουν όλα!!!! Τα 3 περισσότερο , τα 2 λιγότερο….
    Ας τα κρίνω λοιπόν με βάσει την σειρά εμφανίσεως τους
    1.C-Real: Μια χαρά για να το χορεύεις σε κάποιο club και να χτυπιέσαι ακουγοντάς το (οκ στο ρεφραίν έστω) Μου αρέσει το touch μπουζουκιού, πλην όμως επιτηδευμένο γι αυτό παρόλο που το βάλανε για την Eurovision, εγώ θα έλεγα να χρησιμοποιηθεί αυστηρά για εσωτερική κατανάλωση…Με άλλα λόγια, να μην στείλουμε αυτό!!!!
    2.Θωμαή Απέργη : ;Ίσως ναι να είναι λίγο κλισέ ελληνικό το κόνσεπτ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει κάνει ποτέ κακό αυτό στην eurovision…Κάθε άλλο θα έλεγα!Μου αρέσει αυτό το Χιώτης mambo άκουσμα…το θεωρώ πολύ έξυπνο, εύπεπτο και πιασάρικο για τα ξένα αυτιά.
    Φωτογενής και όμορφη η κοπελίτσα μας…Μυρίζει μεσόγειο….Μόνη μου ένσταση, λίγο οι στίχοι (Μπορούσαν και καλύτερα) Still, υπηρετεί πολύ ευάερα (ωσάν πεντάρι) το ρόλο του ως συμμετοχή!!!
    3.Barrice : Αχ βρε παλικάρι μου! Μια χαρά τραγουδάκι έχεις…Τι θες και μου το χαλάς με αυτήν την γέφυρα στην ντε και καλά ελληνοποίηση του που εδώ με ενοχλεί πιο πολύ σε σχέση με τους c-real, γιατί διαχέεται από παντού η σκοπιμότητά του…Δεν δένει βρε παιδί μου…Ξένο πράμα…Κρίμα γιατί όλο το υπόλοιπο και το πιο “δυτικό” είναι ως άκουσμα , και πιασάρικο θα το λεγα και ίσως να είχε καλή τύχη στην Βιέννη (Τώρα λυπάμαι όχι) Δεν πειράζει όμως (Για να είμαι ειλικρινής θέλω κοπέλα από μας φέτος στην eurovision…στείλαμε αρκετούς άντρες την τελευταία 6ετία με εξαίρεση την Ελευθερίου σε μια άτυχη να το πω επιεικώς, στιγμή της Ελλάδας)
    4.Shaya: Μάλιστα…Εδώ έχουμε πρόταση…Όχι φυσικά για τα παγκόσμια μουσικά δρώμενα , απλά ως χώρα και ως ιστορικό στο διαγωνισμό!!! Φρέσκο , εύηχο, και πολύ ισορροπημένο μουσικό πάντρεμα εξωτικό-βαλκανικών (άντε και ηπειρώτικών) που θα υποστηριχθεί θέλω να πιστεύω επάξια από αυτήν την ταλαντούχα και άκρως εντυπωσιακή κοπελιά..Πολύ διαφορετικό από ότι έχει βγει μέχρι στιγμής και αυτό μόνο καλό κάνει!!! Προσοχή μόνο στο στήσιμο!
    5.Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Και φτάνουμε στην μπαλάντα μας που είναι να το πω απλά, εξαιρετική και αξιοπρεπέστατη!!!Πολύ πολύ καλύτερη από αρκετές που έχουν βγει ως τώρα…Καλή φωνή, καλή ανάπτυξη , σωστές και εντυπωσιακές κορυφώσεις…Δεν είναι και η πλέον πρωτότυπη , το ξέρω αλλά είναι πολύ καλό δείγμα στο είδος που υπηρετεί…Μόνη μου ένσταση ή φοβία το ότι θυμίζει ως ήχος κάπως Conchita και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους!!! (Δεν με ενοχλεί το αν υπάρχουν πολλές άλλες μπαλάντες μέχρι στιγμής) Δεν έχει τίποτα να φοβάται ως προς την σύγκριση…Είναι πολύ καλό το υλικό….
    Συμπερασματικά, νιώθω μεγάλη ασφάλεια και αισιοδοξία για 3 από τις 5 πιθανές συμμετοχές…(Καλά τον τελικό για μένα, τον έχουμε στο τσεπάκι όπως πάντα…από κει και πέρα , παίζονται πολλά) Πολύ πολύ καλύτερο το επίπεδο από πέρσι….Και τι να πω; Μου αρέσουν τόσο πολύ και της Θωμάης και της Shaya και της Μαρίας-Έλενας (το καθένα για τους λόγους του) που όποιο κι αν πάει δεν θα με χαλάσει καθόλου!!! Μπράβο λοιπόν πατρίδα…Πας για ακόμα μια φορά με το κεφάλι ψηλά και αξιοπρεπέστατα (μιλάω για τις 3 αυτές συμμετοχές , αλλά ας μην γελιόμαστε μία από αυτές θα βγει) και δεν υπάρχει κανένας λόγος παιδιά για γκρίνια….Διότι απλούστατα , θα πάμε καλά!!!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!!!!

  4. Δεν θα ειναι και τοσο αργα και ουτε θα ακουσουμε και 20 τραγουδια για να εχουμε κουραστει ως το τελευταιο. Προσωπικα στηριζω Κυριακου, ειναι το μονο τραγουδι με “διεθνεις” προδιαγραφες (εκτος απο τη φωναρα). Το κακο ειναι πως δυσκολα θα τραβηξει παλι μια μπαλαντα στη κορυφη στο τελικο της Αυστριας. Φοβαμαι πως της Σαγια (χωρις παρεξηγηση και κακη διαθεση) δε ξεφευγει απο ενα “χαζοχαρουμενο” και “πανηγυριστικο” στυλ τραγουδιου που φτιαχτηκε απλα για να εντυπωσιασει στη eurovision, που τελικα ομως αποδεικνυεται συνηθως αποτυχημενη συνταγη.

  5. πολυ καλη κληρωση και για την σαγια και για την μαρια-ελενα….τυχαιο που κληρώθηκαν το ενα μετα το αλλο!…?….τελος παντων πιστευω αναμεσα στις δυο γυναικες θα παιχτει η πρωτια!

  6. εγω παλι νομιζω οτι οι τηλεθεατες θα πηξουν στα αγγλικα και εν τελει θα στηριξουν το μοναδικο ελληνοφωνο κομματι της απεργη!ειμαι σιγουρος οτι η θωμαι θα καταφερει να ενωσει αυτους που θελουν ελληνικο υφος και στιλ να μας εκπροσωπησει!ενω οι ψηφοι των αλλων θα πανε δια 4!απλα μαθηματικα….

  7. Θλίψη. Απέραντη θλίψη.
    Όχι κύριοι, δεν είναι αυτές οι μετριότητες η μουσική σκηνή της Ελλάδας.

    Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία. Το χειρότερο είναι ότι δε φαίνονται καλύτερες προοπτικές για το επίπεδο των ελληνικών συμμετοχών στη γιουροβίζιον όσο αυτοί που ασχολούνται με το διαγωνισμό στη χώρα μας (των fans συμπεριλαμβανομένων) δεν αλλάζουν νοοτροπία.

  8. Της Shaya κάνει τρομερή “κοιλιά”, δύο φορές παρακαλώ όχι μία. Ακόμη δηλαδή κι αν κάποιους τους ξεσηκώνει, δυο φορές τους αδειάζει. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί βλέπω ότι αυτό θα πάει, έχει ρεύμα. Μόνο της Μαρίας Ελενας είναι άρτιο!

    • an kani 2 fores koilia to tragoudi tis Shaya… tote i vareti ballada ti kani?? mia koilia ton 3 lepton?? mono tis Marias Elenas einai artio? giafto edo kai ena xrono i Maria Elena kani mia tearstia kariera? i kopela den poulai stin ellada … tha tin stiloume Eurovision … kai malista se mia xronia pou idi exei 150 ballades? paidia iremiste ligo!! an i kyproi tin theloun toso poli, na tin stiloun tou xronou na tragoudisi me tin kypro.

      • Εμμ της σαγια εχει αρχη μεση και κορυφωση. Κοιλια ενα τραγουδι κανει οταν δεν “παει” πουθενά και επαναλαμβανεται. Άκου τα τελευταία δευτερολεπτα του τραγουδιού της shaya και θα καταλάβεις τι εννοω 🙂

    • ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ”HATERS” αλλα αυτοι που υποστηριζουν το τραγουδι!!!!Και στο εξωτερικο (σε αλλες σελιδες)οι ξενοι ψηφιζουν με ενα 43%(700-1460)την Shaya!!!Δεν ψηφιζουμε εμεις την Ελλαδα αλλα οι αλλοι!!!!

    • Οτι και να λετε η Σαγια εχει τρελη περαση…Το αντιθετο με τη Κυριακου,που παει να τη περασει και η Απεργη…Στα στοιχηματα η Σαγια εδινε 2,25 και σημερα δινει 1,30,που σημαινει οτι θεωρουν σχεδον σιγουρη τη νικη της….Εχετε βαλει ολους τους γνωστους σας να ψηφιζουν Απεργη και Κυριακου στα polls,αλλα και παλι η Σαγια εια
      ναι πρωτη με διαφορααααααα…Οι Κυπριοι στο voice ψηφιζαν απο τη χωρα τους,τωρα δεν γινεταο….Υπαρχει συσπειρωση απο τους Ελληνες…Η Κυριακου ειναι και αγγουρι στη σκηνη,αρα ουτε δευτερη δεν θα ρθει!!!!

  9. Απέργη και Μπαρίς καταστράφηκαν από τις γέφυρές τους! Μου ακούγονται τόσο άσχετες που αν ήταν ραδιόφωνο θα νόμιζα ότι έκανε παρεμβολή άλλος σταθμός. Κρίμα ειδικά για τον Μπαρίς γιατί πραγματικά το θεωρούσα ως το καλύτερο, τώρα πια όχι. (Αραγε προλαβαίνει να αφαιρέσει το τουριστικό κλείσιμο;)
    Creal :παραμένει συνθετικά αδιάφορο, αν και στην ολόκληρη βερσιόν ανέβηκε στην εκτίμησή μου λόγω κουπλέ και έξυπνου συνδυασμού μποζούκι με ροκίζοντα ήχο (πρέπει κάποτε να στείλουμε κάτι καλό σμε τέτοιο συνδυασμό!)
    Κυριακού: η μπαλάντα της μου φαίνεται πολυ μεσογειοδραματική (τύπου Μιλίμ, Ισραήλ, 2009) και σε μια γιουροβίζιον που τείνει να τραπεί σε μπαλαντοβίζιον τα τελευταία χρόνια θα χαθεί πιστεύω. Επιπλέον τα προβληματικά αγγλικά χτυπούν ακόμη πιο άσχημα σε μία μπαλάντα! Επίσης η κορύφωσή της με ενοχλεί ενορχηστρωτικά και την κάνει τελείως προβλέψιμη. Θα προτιμούσα εκεί να προστεθεί κάτι πιο ελληνικό κι έτσι να «σηκωθεί» κι ίσως έτσι να αποκτήσει πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα (πιο εθνικ μπαλάντα).
    Σάγια: ανέβηκε στην εκτίμησή μου και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο: δεν είναι τόσο ποπ χορευτικό όσο το περίμενα. Αυτά τα σταματήματα- ξεκινήματα (ήρεμο κουπλέ, δυνατό ρεφραίν) το ανεβάζουν κατ΄εμέ). Δεν είναι συνθετικό αριστούργημα, αλλά έχει προοπτικές να στηθεί έξυπνα κι έτσι να καταφέρει κάτι στη Βιέννη. Πριν τις λάιβ εμφανίσεις λοιπόν, αυτό διαλέγω…
    Αν και συνήθως το κοινό διαλέγει το καλύτερο και θεωρώ ότι ψηφίζει πραγματικά ακομπλεξάριστα, φέτος πιστεύω η ομάδα της.. Κύπρου θα σαρώσει στα τηλεφωνήματα κι έτσι δε θα μαστε σίγουροι αν όντως το άξιζε.. Αυτό λίγο με χαλάει. Ίσως θα ταν καλός ένας 2ος γύρος στον τελικό μεταξύ των 2 επικρατέστερων, για να φύγει η υποψία, μιας και η επιτροπή και 2ο να το βγάλει πάλι κερδίζει (άλλωστε μη γελιόμαστε τα 2 πιο πιθανά για τις πρώτες θέσεις, είναι αυτό και της Σάγια..)

    • Οι Κυπριοι δεν μπορουν να ψηφισουν απτη χωρα τους,οπως τα talent show,αρα μην ανυσηχεις τοσο…Σιγουρα ζουν αρκετοι στην Ελλαδα,αλλα δεν θα τη βοηθησει τοσο αυτο…

  10. Η κλήρωση ευνοεί την Shaya. Και την Μαρία-Έλενα, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, ο απλός τηλεθεατής δεν θα ψηφίσει μπαλάντα. Μόνο μια φορά έγινε το 2006 και πραγματικά ακόμη απορώ πως έγινε… Μην ξεχνάμε όμως πως πέρυσι οι Freaky Fortune από την 2η θέση κέρδισαν και τα 2 τελευταία χρόνια τα τραγούδια που εμφανίστηκαν τελευταία βγήκαν και τελευταία στην ψηφοφορία (ok φέτος δεν θα συμβεί αυτό) Εκεί που θέλω να καταλήξω πάντως είναι πως η σειρά εμφάνισης δεν προδιαγράφει απαραίτητα το αποτέλεσμα, κι επίσης για μένα-αν και η Shaya έχει ρεύμα- δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα το αποτέλεσμα (δεν είδαμε ακόμα να γεμίζουν τις στάσεις του μετρό με Sunshine όπως πέρυσι με Rise Up…)

  11. Μια μερα αφου βγηκαν τα τραγουδια η Σαγια φανταζει ως το πρωτο φαβορι ειναι η Σαγια…Στα στοιχηματα η αποδοση της εχει πεσει αισθητα και απο εκει που δινοταν οριακα φαβορι,τωρα ειναι πρωτη με διαφορα,στη δευτερη θεση η Κυριακου και στη τριτη η Απεργη….Στα poll συνεχιζει να ειναι πρωτη με διαφορα,οπως ηταν και περσι οι Freaky Fortune….Στο youtube ειναι μπροστα η Απεργη με 90.000 και ακολουθει η Σαγια με 80.000….Βεβαια η Απεργη εχει παρα πολλες αρνητικες ψηφους,σε συκριση με τη Σαγια που εχει σχεδον μονο θετικες….Με λιγα λογια η Σαγια παει για τη νικη!!!!

  12. Παιδια αντικειμενικα το τραγουδι της Shaya ειναι το καλυτερο…θυμιζει Ελλαδα αρκετα..ειναι χορευτικο και η κοπελα εχει μεγαλη εμπειρια απο μουσικους διαγωνισμους. Μετα παει το τραγουδι της Απεργη…ενα δυναμικο κομματι η κοπελα εχει καλη φωνη δεν ξερω αν ειναι καταλληλο για εναν ευρωπαικο διαγωνισμο…Τριτο για μενα ειναι του Barrice…αν και δεν ειναι γνωστος για αρκετους..το τραγουδι του ειναι αρτιο και συμπαθητικο..Μαρια Ελενα Κυριακου…τα λογια περιττα…Σαν να βλεπω Μαντω 2003 το τραγουδι ειναι κατι ξενο…η Ευρωπη δεν περιμενει κατι τετοιο απο μας…και περισυ στειλαμε κατι το διαφορετικο και ειδαμε τα αποτελεσματα..η κοπελα ομως εχει εξαιρετικη φωνη τ τραγουδι μετριο…C-real μετριο και αυτο…αντε να τα δουμε και live

  13. ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η EUROVISION ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΠΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΑ.ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η EUROVISION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ SHAYA ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ EUROFUN ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΤΩΝ C REAL ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ BARRICE ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΗ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

  14. Συμφωνώ με τον/την όχι άλλο κάρβουνο … Η μετριότητα στο μεγαλείο της Αυτός ο τρόπος επιλογής πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει και όπως έχω πει πρέπει να ενεργοποιηθεί και ο ogae

  15. κι ολα μπαινουν στη τελικη ευθεια….τα τρια εκ των 5 κομματιων μου αρεσουν αρκετα συγκεκριμενα κατα σειρα εμφανισης:
    1.crash and burn,δεν με τρελαινει πολυ μετριο κι επαναλαμβανομενο,καμια ελπιδα!
    2.jazz κι συρτακι το βρισκω ναι μεν πολυ πιασαρικο κι ελληνικο αλλα τοσο επιτηδευμενο…
    3.ela,ελεεινο,ο,τι πιο απαισιο! λες κι ακουω μια κακια μειξη ζορμπα κι “love me again”με τιποτα!!! καμια ελπιδα επισης
    4.sunshine…φαβορι νο.1! ευτυχως αν κι εθνοποπ ξεφευγει απο το μπουζουκι!ειναι πιασαρικο αλλα μηπως κουραζουμε συνεχει με τα εθνοποπ…? πιστευω πως ναι! το συγκεκριμενο για να τα παει καλα πρεπει να εχει πολυ δυναμικη σκηνικη παρουσια κι οχι κιτς!(βλ.ρουχα shaya στο κλιπ) ωστοσο κι να παει θεωρω πως θα πλασαριστει κοντα στη 10αδα ισως κι στις τελευταιες θεσεις αυτης…ειδικα αν σκεφτουμε πως το πολυ χειροτερο του “aphrodisiac”εφτασε σχεδον στη 15αδα…
    5.one last breath!φαβορι νο 2. δεν εχει την ιδια περαση με της shaya αλλα για εμενα μπορει να κανει την εκπληξη! ειναι η πιο ασφαλης επιλογη κι κατι που δεν μας εχει συνηθισει η ελλαδα,μπαλαντα δυναμικη εχουμε να στειλουμε απο το ’06!κι αυτη ειναι καθηλωτικη!η συγκεκριμενη θεωρω πως στο televoting,αν παει θα λαβει μια αναλογη θεση με το “everything” ενω στην επιτροπη θα πλασαριστει σε μια αναλογη θεση,αρα 10αδα….ως ωρας ειναι η πιο δυναμικη μπαλαντα μαζι με της ιταλιας….κι ξεχωριζει γιατι ξεφευγει απο το συνηθες”μπαλαντοποπ”ακουσμα(βλ.μαλτα)
    εν ολιγοις η 5αδα μου ειναι:
    5.ela
    4.crash and burn
    3.-
    2.sunshine/jazz & συρτακι
    1.one last breath
    κι μια,ισως κι τελειως ακυρο προβελη,…
    επιτροπη(στην οποια συμμετεχει κι η παπαριζου που ανηκει στο δυναμικο της universal/minos emi οπως η κυριακου)
    1.one last breath
    2.jazz &συρτακι
    3.sunshine
    4.crash and burn
    5.ela
    κοινο:
    1.sunshine
    2.one last breath(δεν αποκλειω κι τη πρωτια αφου ειναι η μοναδικη μπαλαντα οι κυπριοι θα τη στηριξουν πολυ κι εχει οπαδους απο το the voice)
    3.jazz ki συρτακι
    4.ela
    5.crash and burn!
    καλη επιτυχια σε ολους!!!
    ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!!

    • Θα διαφωνησω στη προβλεψη σου για τη κριτικη επιτροπη…Στην Ελλαδα εχουμε το κακο συνηθειο να πιστευουμε οτι η κριτικη επιροπη βγαζει πρωτες τις μπαλαντες,αλλα συμβαινει ακριβως το αντιθετο…Η επιτροπη προσπαθει να μην καθοριζει το αποτελεσμα γιαυτο κοιταει πιο τραγουδι εχει μεγαλυτερη περσαση στο κοινο..Περσι εβγαλε πρωτους τους freaky fortune αντι τον πιο γνωστο Μαρτακη ή την ελληνικη μπαλαντα της Κρυσταλιας,το ιδιο και προπερσι με τον Αγαθωνα αντι της Τζορτζινας…

      • ναι ισχυει αλλα το 2010,που τα φαβορι ηταν ο πυροβολακης κι ο αλκαιος πρωτος στη επιτροπη βγηκε ο καραδημος 2ος ο πυροβολακης κι τριτος ο αλκαιος…..συχνα αυτα αλλαζουν,μια εκτιμηση εκανα ισως κι τελειως λανθασμενη 😀

  16. Τελικα το παθημα δν μας εχει γινει μαθημα..Ειδαμε περυσι πως πατωσε το rise up κ παλι εκει…Ακουσατε λιγο κλαρινο κ 40% η Shaya μπροστα….κ φετος στην δεξια πλευρα του πινακα μας βλεπω..(ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ)!

    • οντως δεν εχουν ανακοινωθει τα μελη αλλα σε αρθρο στο inews αναφερει πως η παπαριζου εκτος απο την εμφανιση της με το number 1 θα χει κι αλλο ρολο αφου θα αποτελει ενα απο τα μελη της επιτροπης! 🙂 (αν θες ψαξτο) 😀

  17. Η σάγια έχει το καλύτερο κομμάτι με τα χίλια.Είναι πολύ ξεσηκωτικό και το κλαρίνο αλλάζει λίγο το στυλ του τραγουδιού.επίσης η σάγια είναι πολύ όμορφη και πιστεύω πως μπορεί να κινηθεί πολύ ‘σωστά’ πάνω στη σκηνή.
    Lets gooo shayaaaa

  18. Η σειρά εμφάνισης για τον ελληνικό τελικο δεν ειναι προκαθοριστικη , να μου λεγατε για τον τελικο τον Μαιο ναι . 5 τραγουδακια ειναι ολα κ όλα.
    Δεν μπορω να μπω στο μυαλό της επιτροπης , ευελπιστώ παντως να ειναι νέα ατομα .
    Το να παμε με την Shaya είναι η καλυτερη επιλογη προσωπικά , η δις Κυριακου ειναι πολυ κρυα στον φακό , και θέλει ενα touch παραπανω για ενα τετοιο ειδος τραγουδιου , που στην τελικη δεν ειναι και το my immortal των evanescence.
    Τελευταιοι θα βγουν οι CReal , με οριακό αποτέλεσμα πρώτης θεσης πιστευω 1) Shaya 2) Κυριακου.
    Ας το διασκεδασουμε και καλη επιτυχία στην χώρα μας !

  19. πλακα πλακα η απεργη θα τα παει καλυτερα διοτι θυμαστε το 13 που σε ολα τα τοπ του youtube ειχαμε θεσεις χαλια και στο τελος ολους τους αρεσε και πηραμε 6η θεση … αν στειλουμε απεργη( που ειναι παραπλισιο με το αλκοχολ) θα τα παμε καλα γιατι ι σαγια θιμιζι κερο σε τουα περυσι ( πορτογαλια) η μπαλαντα τις κυριακου θα χαθει στις αλλες και το ελα και το κρας εν μπερν… αστο

  20. Κι εμένα μου αρέσει αυτό, αλλά αφού κατακρίναμε καλά καλά τα δικά μας σαν αντιγραφές, το δίκαιο θα ήταν να πούμε ότι και το Superman φέρνει πολύ σε Sia και Chandelier…

  21. Η Shaya έχει ήδη φύγει Βιέννη. Με διαφορά το καλύτερο.
    Την Μαρία-Έλενα φοβάμαι μην την ψηφίσουν οι Κύπριοι αλλά εδώ δεν είναι voice.

    • Ουτε καν…Η Τζορτζινα ηταν αουτσαιντερ μονο στο ογκαε την υποστηριζαν στα στοιχηματα ερχοταν τελευταια…..Μην γραφεις οτιναναι…

  22. με αυτά που διαβάζω είναι σαν να μου λέτε ότι το MAD θέλει να στείλει την Απέργη, γι’αυτό έβαλε Τάμτα/Σχοινά να αποσυρθούν για να μην την απειλήσουν. αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας.
    και η Σάγια και η Κυριάκου και η Απέργη έχουν τα καλά τους σημεία και τα αδύναμά τους.
    Πάντως κάτι πραγματικά δυνατό, που θα το θεώρουσαμε ορόσημο για την Ελλάδα στη Eurovision, το MAD και οι εταιρείες δεν κατάφεραν να βρουν.
    Κάτι να δείξει το δρόμο, πέρα από τη συνταγή συρτάκι γέφυρα που φωνάζω Όπα, Άϊντε, Πάμε, Έλα που καθιέρωσε ο Σάκης.

  23. Εστω και μια πιθανότατα στο 1.000.000.000.000 έχει να βγει πρώτη η μπαλάντα όχι το ποπ δείτε το έτσι

  24. Πφφ πάλι άλλαξα γνώμη…. απο τα 3 αγαπημένα μου (Jazz Syrtaki, One Last Breath, Sunshine) και ενω μέχρι τώρα ήμουν με την SHAYA, τελικά θα πάω με την Μαρία Έλλενα! Δεν έχει ελπίδα η shaya, θα καταλήξει σαν το rise up… τουλαχιστόν ας περιμένουμε και την live εκτέλεση, εκεί έχω απαιτήσεις!!

  25. θα θελα να επισημανω οτι τα στοιχηματα δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο
    ενδεικτικα να αναφερω
    Α. το 2007 πρωτος σε ολα τα poll ο δαντης κατεληξε 2ος με μεγαλη διαφορα απο τον σαρμπελ
    β.2011 η νικι ποντε σαρωνει στα στοιχηματα σε ελλαδα και εξωτερικο..η καταληξη γνωστη επισης 2η με μεγαλη διαφορα απο τον γιωρκα
    γ.2013 πρωτη η τζωρτζινα καραχαλιου(θεε μου τη αηδια) αλλα εν τελει κατεληξε 3η με πρωτους τους κ.μοστρα και 2η την απεργη!
    συμπερασμα μην τα παιρνετε σοβαρα και μην επηρεαζεστε!
    οσο για περυσι που σαρωναν οι φρικι τα θυμαστε τα αποτελεσματα ετσι?21 θεση και 30 κατι βαθμοι!ελπιζω να μην επαναληφθει αυτο και φετος!

    • Η Τζωρτζινα μονο στο ογκαε ηταν φαβορι στα στοιχηματα ερχοταν τριτη με διαφορα…Στο λεω επειδη ασχολουμαι με το αντικειμενο..Οι Freaky Fortune στα στοιχηματα οντως ηταν δευτεροι και πρωτος ηταν ο Μαρτακης με μικρη διαφορα ομως…Ο Αγαθωνας ηταν και αυτος φαβορι για τη νικη…Για να καταλαβεις η Σαγια δινετε με αποδοση 1,30,η Κυριακου με 3,00,η Απεργη με 5,00,οι C Real με 15,00 και ο Barrice με 18,00….Πρωτη φορα δινεται φαβορι με τοσο χαμηλη αποδοση(Ο Αγαθωνας εδινε 1,70 και ο Μαρτκαης το ιδιο)..

  26. χαχχχαχα η Απεργη ειχε 500 Like στο youtube και σε 2 ωρες εφτασε τα 1000….Ρε οτι και να κανετε το τραγουδι δεν μας αρεσει και περσι με το Μαρτακη τα ιδια….Η Σαγια θα βγει ειτε σας αρεσει ειτε οχι…

  27. Ενδιαφέρον έχει οτι περισσότερα views έχει η θωμαη. Νομιζω οτι σε μας δεν αρέσει ενώ οι ξενοι τρελενονται με τετοια κομμάτια. Τεσπα η μερα πλησιάζει, να δουμε πως θα ναι και live

  28. κριμα κριμα κριμα….το επιπεδο των τραγουδιων ειναι μετριο εως κακο.υπαρχει μια ταση απο την νεριτ και τους δημιουργους των τραγουδιων να υποβαθμισουν τον διαγωνισμο σε οτι αφορα την ελληνικη συμμετοχη.οποιο και να παει κατα την γνωμη μου απατο θα παει ….το κομματι της μαριας ελενας ειναι καπως ανεκτο αλλα λιγο.κριμα και παλι κριμα….

  29. Παιδια ας ξεκολλησουμε επιτελους απο τη νοοτροπια που εχουμε να στελνουμε ρυθμικα μπιτατα κομματια. Ειδαμε τα περσινα μαντατα με το Rise up ας μην κανουμε παλι το ιδιο λαθος

  30. Η προσωπικη μου καταταξη:
    1. Shaya- Sunshine 8/10: Φρεσκο, καθολου κατ’εμε φτηνιαρικο, κανει ωραιες εναλλαγες, συνολικα ενα καλο εθνοποπ, αλλα δεν ειναι και το αριστουργημα
    1. Μαρια Ελενα Κυριακου- One Last Breath 8/10: Μια ομορφη μπαλαντα, ευαισθητη, και φυσικα ειναι φωναρα, αλλα μου βγαζει μια κρυαδα στο φακο και δεν με ενθουσιασε με το πρωτο ακουσμα.
    3. Θωμαη Απεργη- Jazz & Syrtaki 7.8/10: Φρεσκο κομματι, ελληνικο, αλλα το μπουζουκι εχει κουρασει λιγο. Και το οπα στη γεφυρα με εκνευριζει. Το πουλαει καλα παντως
    4. C:Real- Crash and Burn 7.5/10: Μ’αρεσει, σε διαφορα σημεια ισως και περισσοτερο απο τα αλλα που εχω βαλει ψηλοτερα, αλλα δεν με ενθουσιαζει. Μου βγαζει κατι μονοτονο και αδιαφορο σε φασεις. Ειναι ομως αρκετα ξεχωριστο και στη συγκεκριμενη περιπτωση οι πενιες δενουν ωραια.
    5. Barrice- Ela 4/10: Τραγικο κατ’εμε. Βαζεις ενα house μπιτακι, μια πιασαρικη ελληνικη λεξη για ρεφραιν, και μια ακυρη μπουζουκογεφυρα και οριστε το τραγουδι σου! Επισης ο τυπος μου φαινεται κρυος και ασυμπαθιστος.
    Ενω τα 4 απο τα 5 μου αρεσουν, δεν ειμαι σιγουρος τι περαση μπορει να εχουν στην Ευρωπη. Πιστευω πως κανενα δεν ειναι αυτο που λεμε σιγουρακι. Οσον αφορα το αποτελεσμα την Τεταρτη, ειμαι πολυ επιφυλακτικος. Πιστευω πως οποιαδηποτε απο τις Σαγια, Θωμαη, Μαρια Ελενα μπορει να κερδισει. Σε μια προβλεψη δινω πιθανοτητες 45% Σαγια, 35% Μαρια Ελενα, 20% Θωμαη. Οι C:Real και ο Barrice πιστευω δεν εχουν καμια πιθανοτητα.
    Και μια παρακινδυνευμενη αναλυτικη προβλεψη:
    Ψηφοι Επιτροπης
    1. Θωμαη 34%
    2. Μαρια Ελενα 30%
    3. Σαγια 28%
    4. C:Real 5%
    5. Barrice 3%
    Ψηφοι Κοινου
    1. Σαγια 34%
    2. Μαρια Ελενα 32%
    3. Θωμαη 27%
    4. Barrice 5%
    5. C:Real 2%
    Συνολικα
    1. Σαγια 31% (νικη λογω νικης στο κοινο)
    2. Μαρια Ελενα 31%
    3. Θωμαη 30.5%
    4. Barrice 4%
    5. C:Real 3.5%

    • Εεεεε… εντάξει! Μπορώ να πω ότι συμφωνούμε σε όλα! Και στην κατάταξη των τραγουδιών και στις προβλέψεις! 😉 Αν και θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο η Κρητική Επιτροπή να μην στηρίξει τη Shaya! Πιστεύω ότι θα είναι μικρές οι διαφορές και στην επιτροπή αλλά και στο κοινό:
      Η επιτροπή θα στηρίξει, όπως κάθε χρόνο το φαβορί (Shaya) αλλά και τον ελληνικό στίχο (Θωμαή), κυρίως οι πιο συντηρητικοί της επιτροπής και την μπαλάντα με την καταπληκτική φωνή (Μαρία-Έλενα). Το κοινό θα ψηφίσει το πιο “κατάλληλο” για το διαγωνισμό (Shaya), τον ελληνικό στίχο, το κρασί και το συρτάκι, όπως έγινε και με το Alcohol is Free (Θωμαή) και τέλος οι Κύπριοι της Ελλάδας που ασχολούνται πολύ με αυτά αλλά και αυτοί που τους αρέσουν τα slow κομμάτια θα ψηφίσουν την μπαλάντα (Μαρία-Έλενα). Οπότε, όντως οι άλλοι 2 υποψήφιοι δεν έχουν καμία πιθανότητα να μας εκπροσωπήσουν! Το μόνο που εύχομαι είναι να βγει τελευταίος ο Barrice γιατί το τραγούδι του είναι ένας αχταρμάς ( Love me again και Ζορμπάς) σε αντίθεση με το αξιοπρεπές άκουσμα των C:Real… Πάντως για μένα οι τρεις κοπέλες έχουν ίσες πιθανότητες να μας εκπροσωπήσουν! Όλα θα κριθούν από τη σκηνική παρουσία! Η Θωμαή ΠΡΕΠΕΙ να θυμίζει Ελλάδα, η Shaya δεν πρέπει να βγει κιτς και φορτωμένη ενώ η Μαρία-Έλενα πρέπει να είναι απλή και καθηλωτική με την ερμηνεία της!

      • Προσωπικα θεωρω οτι η κριτικη επιτροπη θα βγαλει πρωτη τη Σαγια…Παντα υποστηριζουν το φαβορι για να μην τους πει κανεις τιποτα,επισης εχω παρατηρησει οτι δεν συμπαθουν πολυ τις μπαλαντες,οπως νομιζουν πολλοι…Η μαχη θα γινει στο κοινο..Αποτι φαινεται το τραγουδι της Σαγια αρεσει παααρα πολυ,σε ολα τα poll ειναι πρωτο με διαφορα,ενω και στα στοιχηματα η νικη του θεωρείται σίγουρη,αλλα ειναι και αρκετοι που θα ψηφισουν Απεργη λογο ελληνικου στοιχου..Παντως μην το συγκρινουμε με το τραγουδι του Αγαθωνα,που ηταν και καλυτερο και πιο αβανταδορικο..Οσον αφορα τη Κυριακου εχει τους Κυπριους που ομως δεν μπορουν να τη ψηφισουν οσο στο voice,αφου δεν ψηφιζουν απο τη χωρα τους….Η προσωπική μου εκτίμηση είναι η εξής:
        Κριτικη επιτροπη:
        α)Σαγια
        β)Απεργη
        γ)Κυριακου
        δ)C Real
        ε)Barrice
        Κοινό:
        α)Σαγια
        β)Κυριακου
        γ)Απεργη
        δ)Barrice
        ε)C Real

    • το 2010 κι το 2011 τα αγαπημενα στις δημοσκοπησεις-φαβορι βγηκαν 3ο κι 2ο αντιστοιχα στις επιτροπες!
      επισης οι προβλεψεις κι τα poll δεν πεφτουν παντα μεσα τρανο παραδειγμα ο ελληνικος τελικος το 2007 αλλα κι το 2011….
      της shaya ναι μεν ειναι πιασαρικο κι αρεσει πολυ σε αρκετους αλλα οι στιχοι του κομματιου δεν ειναι δα κι οι καλυτεροι…”sunshine missing in my life,sunshine let me be your wife”;;;;;σοβαρα τωρα;;; 😛
      εγω ειμαι μεταξυ των τριων γυναικων αλλα θεωρω πως το λαιβ της τετατρτης θα τα καθορισει ολα! (κι η σκηνικη παρουσια φυσικα)

      • Εγω περισσοτερο κοιταω τα στοιχηματα,παρα τα poll…Και εκει η Σαγια δινεται ως το μεγαλο φαβορι…Συμφωνω παντως οτι στο live θα κριθει το αποτελεσμα και να με θυμιθεις οτι η Σαγια θα εχει τη καλυτερη σκηνικη παρουσια και η Απεργη τη χειροτερη…Οσον αφορα τη Κυριακου επειδη την εχω ακουσει,εχει καλη φωνη,αλλα ειναι ψιλοαγγουρι στη σκηνη….

  31. H μπαλάντα της Κυριάκου είναι κλάσης ανώτερη από αυτή της Μαντώς και της Βίσση. Αν η Κυριάκου Live το ξεσκίσει το τραγούδι όπως στη studio version ίσως να κάνει και περίπατο. Ίσως. Τα τραγούδια συνταγή εν έτη 2015 είναι τραγούδια του κάδου που ούτε έλληνες ούτε ξένοι τα ακούνε.
    Και προτιμώ μια κλασική μπαλάντα παρά τα υπόλοιπα κατασκευάσματα που και πάλι θα μας πουν γραφικούς και θα έχουν δίκιο.Καλά ακόμα πιστεύετε πως στην eurovision οι ξένοι ακούνε πενιά και εξτασιάζονται?
    Ήμουν θετικός στην Σάγια αλλά όχι. Εκεί που πάει να μου αρέσει τελικά με κουράζει, και το υπερβολικό κλαρίνο το ξευτιλίζει το τραγούδι.
    Αν θέλαν κλαρίνο ας έκαναν μια εξαιρετική σύνθεση όπως το ”όλου του κόσμου την ελπίδα” το 1992 και όχι έναν αχταρμά.
    Εν τέλη αν ψηφίσω θα φηφίσω Μαρία Ελενα κι ας μην είμαι κύπριος!

    • Και εγω ηθελα μπαλαντα φετος…Αλλα της Κυριακου δεν λεει πολλα,δεν ειναι κακη,αλλα ουτε τιποτα το ιδαιτερο…Οσον αφορα τη Σαγια δεν λεω πως εχει καποια τραγουδαρα,αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι το μονο που σου μενει οταν το ακους…Σου προτεινω να κατσεις να την ακουσεις live πρωτα….Ισως απογοητευτεις τη τεταρτη και αλλαξεις γνωμη…

  32. Εν τελει ειμαι ικανοποιημενος με τα φετινα τραγουδια. Το τραγουδι της Κυριακου πιστευω ειναι το καλυτερο αλλα ειναι μιαβσυμμετοχη που ειτε θα πατωσι ειτε θα παει καλα λογω τον επιτροπων. Μπορει ν; μην σου μενει με την πρωη φορα αλλα η Μαρια Ελενα εχι φωναρα και οταν το ξανα ακυσεις ειναι αρκετα καλο. Το τραγουδι της Θωμαις ειναι πολυ πιασαρικο και ξεχωρισει, το ερωτημα ειναι με ποιο τροπο. Τα τρατουδια τυ Barrice και της Shaya μου αρεσουν, το δευτερο περισσοτερο, αλλα το βρισιω δυσκολο σε ενα διαγωνισμο που ο μεσος ερωπαιος ακουει εικοσιπεντε τραγουδια να του μεινει και να ψηφισει ενα απ τα δυο. Τεσπα θεωω τη πρωτα της σαγια δεδομενη εκτος αν η κριτικη επιτροπη συσομη ψηφισει την Κυριακου πραγμα που δε πιστευω αφου τα τελευταια χρονιανψηφιζουν οτι κ ο κοσμος !

  33. προσωπικη μου καταταξη :
    5) Ela
    4) Crash and Burn
    3) Jazz και συρτακι
    2) –
    1) sunshine και one last breath

    προβλεψη:
    5) Ελα 2%
    4) Crash and Burn 4%
    3) one last breath 27%
    2) Jazz και συρτακι 30%
    1) sunshine 37%

  34. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΩΜΑΗ… ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΟΔΕΥΟΥΝ ΣΥΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΥΡΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ… ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ… ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο ΕΛΛΗΝΚΚΟΣ ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΡΥΞΜΟΣ ala ΧΙΩΤΗΣ… να μου το θυμηθειτε ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ, Α ΗΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ BALKAN ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ… ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΜΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΕΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΚΙ…

  35. τελος παντων αν και δεν μου αρεσουν οι ιστοριες συνομωσιες αυτο το πραγμα οτι σαγια και κυριακου κληρωθηκαν να εμφανιστουν στις 2 τελευταιες θεσεις ο.κ. κατι μου βρωμαει αλλα αντε μην κρινω πριν δω αποτελεσμα!

  36. nantia papnik συμφωνω απολυτα με την αποψη σου!κι εγω εχω την εντυπωση οτι το τραγουδι της θωμαης απεργη ειναι το καλυτερο που θα μπορουσε να μας εκπροσωπησει στο διαγωνισμο!γιατι πανω απο ολα ειναι 100% ελληνικο!ελληνικος στιχος,ελληνικη μουσικη,ελληνες συνθετες,ελληνιδα ερμηνευτρια!τωρα αν παει η σαγια πραγμα που απευχομαι στο τι ακριβως θα εκπροσωπει τη χωρα μας?δανοι συνθετες,αγγλικος στιχος,κελτικα κλαρινα κτλ…οχι κατι τετοιο δεν εκπροσωπει τη χωρα μας!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΗ ΟΛΟΨΥΧΑ!

  37. Θα πρεπει να δειξουμε ιδιαιτερη ως και μεγαλη προσοχη στο τραγουδι που θα επιλεξουμε. Εγω παντως ειμαι μεταξυ δυο: Μαρια Ελενα και Θωμαι…αντε και Shaya χωρις να με ενθουσιαζει το τραγουδι. Οσο για τους C Real & Barrice λυπαμαι αλλα δεν μου αρεσαν. Περιμενω την Τεταρτη το βραδυ να δω τι θα γινει.

  38. Nantia Panik άμα είναι το videoclip της Θωμαής να είναι προέκταση των διαφημιστικών του ΕΟΤ, δηλαδή κλισεδούρα, άστα.
    Ήδη το τραγούδι είναι τίγκα στον κλισαρισμένο ήχο. Αν κερδίσει αυτή τουλάχιστον, το video να έχει μία εναλλακτική αισθητική όπως των Koza Mostra για να πιάσει τους ξένους eurofans.

    Μην νομίζετε ότι η επανάληψη της ίδιας συνταγής δεν έχει γίνει αντιληπτή, και δεν έχει κουράσει. ήδη μια μερίδα των ξένων εκείνων που έχουν επιρροή στα social media μας κράζουν σαν χώρα. και πλέον στην εποχή μας, επειδή υπάρχουν και οι επιτροπές (οι οποίες τι είναι? άνθρωποι των καναλιών της κάθε χώρας στην ουσία) οι οποίες διαβάζουν τα social media και τα αρνητικά ή θετικά hypes, επηρεάζονται.

    Ας στείλει λοιπόν η Ελλάδα μια συμμετοχή χωρίς έμπνευση και φαντασία, τίγκα στα κλισέ, να δείτε. To MAD έχει ένα τυφλοσούρτη σε όλα, όπως και στα βραβεία,καμία στην ουσία έκπληξη. “ανατρεπτικά και καλά ντουέτα με τους ίδιους και τους ίδιους” να τώρα θα μας δείξουν τους ONE μιλάμε θα ανατριχιάσουμε από την πρωτοτυπία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ