?? ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ακούστε την νέα εκδοχή του “Solovey”!

Στις 22 Φεβρουαρίου το συγκρότημε Go-A κέρδισε τον ουκρανικό εθνικό τελικό, λαμβάνοντας έτσι το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας στο Ρότερνταμ.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει και για τα οποία σας έχουμε ενμερώσει εδώ, το συγκρότημα συνεχίζει τις προετοιμασίες για τον διαγωσνιμό.

Χτες δόθηκε στην δημοσιότητα η νέα εκδοχή του “Solovey” με μικρές αλλαγές στην ενορχήστρωση. Η ουκρανική γλώσσα έχει διατηρηθεί ενώ ο ήχος του φλάουτου είναι πιο έντονος.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Ουκρανία μαζί με την Αυστραλία είναι οι μοναδικές χώρες που έχουν καταφέρει να μην αποκλειστούν καμία φορά ως σήμερα από τον μεγάλο τελικό!

Πως σας φαίνεται η νέα εκδοχή της ουκρανικής συμμετοχής;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Ukrainian entry in Eurovision 2020?

Η Ουκρανία στη Eurovision

  • Πρώτη συμμετοχή: 2003
  • Συμμετοχές ως 2019: 15
  • Παρουσίες στον Τελικό: 15
  • Νίκες: 2 (2004 & 2016)
  • Τελευταία θέση: —
  • Χειρότερη θέση: 24η (2017)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φέτος η Ουκρανία κάνει τη διαφορά στη μετριότατη πλέον Eurovision 2020.
    Παρεπιπτόντως ΑΥΤΟ είναι μοντέρνο ethnic-pop με καλή παραγωγή. Του έβαλα 9. Γενικά πάντως οι Ουκρανοί πειραματίζονται στη μίξη παραδοσιακών και ηλεκτρονικών ήχων και το έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα.

    Και η αλήθεια είναι ότι με τις φετινές συμμετοχές και χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, στο τέλος για την πλειοψηφία του κοινού θα είναι ξενέρα όποια χώρα κερδίσει ?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ