?? ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Με το Freaky η Senhit στο Ρότερνταμ!

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες, o κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Άγιου Μαρίνου, έδωσε στην δημοσιότητα δύο συμμετοχές, με το κοινό να αποφασίζει ποια από τις δύο θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ!

Οι συμμετοχές Obsessed και Freaky,  ερμηνεύονται από την Senhit, που εκπροσώπησε την χώρα στον διαγωνισμό το 2011 καταλαμβάνοντας την 16η θέση στον πρώτο ημιτελικό!

Στην μάχη μεταξύ των δύο τραγουδιών, νικητήριο αναδείχθηκε το Freaky που θα αποτελέσει την 11η συμμετοχή του κρατιδίου στην Eurovision. Την σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Luca Tommassini, Ιταλός χορογράφος, σκηνοθέτης και χορευτής με διεθνή εμβέλεια και πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά shows.

Ο Άγιος Μαρίνος συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να στέλνει καλλιτέχνες που έχουν συμμετέχει παλαιότερα στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta με 4 συμμετοχές, κατάφερε να φέρει την χώρα για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό το 2014, ενώ πέρυσι ο Serhat με την δεύτερη συμμετοχή του, πήρε την καλύτερη θέση ως σήμερα (19η) έχοντας κατακτήσει την 10η θέση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Άγιος Μαρίνος εμφανίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού μαζί με την Ελλάδα! Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου;

Ψηφίστε στο poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2020; / How do you rate the San Marino's entry in Eurovision 2020?

Για όλα τα νέα της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!


Ο Άγιος Μαρίνος στη Eurovision

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 10
  • Παρουσίες στον Τελικό: 2
  • Νίκες: —
  • Τελευταία θέση: 2008, 2017 ημιτελικοί
  • Καλύτερη θέση: 19η (2019)

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι απίστευτο το πόσο απαίσιο μπορεί να γίνει ένα τραγούδι. Δεν με εκπλήσσει το οτι είναι απο τη συγκεκριμένη χώρα.

  2. Το ψήφισα και νοιώθω μια κάποια επιτυχία. Χαχαχα. Μακράν η καλύτερη συμμετοχή του Σαν Μαρινο που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο αυτό. Μοντέρνο, σημερινό, ευχάριστο, δυναμικό, γκρουβάτο, με επιρροές από 80’ς που είναι ότι πιο hot τάση τελευταία. Συμπαθής και η Σενίτ σε μένα. Την φετινή χρονιά ίσως καταφέρει να ξεχωρίσει. Ίσως και να πατώσει. Ποιος ξέρει.

  3. Θα ξεκινήσω από τα θετικά. Τα κουπλέ μου αρέσουν μπορώ να πω, όπως επίσης μου αρέσει προσωπικά και το music video per se. Αλλά όταν μπαίνει το ρεφρέν και επαναλαμβάνεται αυτο το ” freaky, freaky, freaky”, μου σπάει τα νεύρα. Δεν ημουν φαν της περσινής τους συμμετοχής αλλά την προτιμώ από την φετινή. Ο β’ ημιτελικός είναι ανοιχτός οπότε δεν θα απέκλεια ακόμα και πρόκριση αλλά το κλειδί θα είναι ξεκάθαρα το staging εν προκειμένω. Όπως το έχω στο μυαλό μου θα είναι κάπως φτηνιάρικο, μακάρι να διαψευστώ. Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το κοινό θα το στηρίξει περισσότερο, οι επιτροπές νομίζω θα το “θάψουν” λίγο. Το θέμα είναι ότι το Σαν Μαρίνο δεν έχει ιδιαίτερη παράδοση στο televoting κι επίσης φέτος δεν θα έχει τις “πλάτες” της τουρκικής διασποράς. Πάντως, και τις 2 φορές που πήγε τελικό το Σαν Μαρίνο, πήγε λόγω televoting (και το ’14 χωρίς τουρκική διασπορά, να τα λεμε κι αυτά)
    Only time will tell
    Καλή επιτυχία Σαν Μαρίνο!

  4. Είναι τόσο… freaky ο διαγωνισμός φέτος, που:
    α) βρήκε το τραγούδι ακόμη και για την έναρξή του (στην παρέλαση των συμμετεχόντων) και..
    β) το ακούω ευχάριστα!
    Freaky, freaky…

  5. Παίζει να είναι από τις καλύτερες συμμέτοχες του Σαν Μαρίνο! Τουλάχιστον από τα πιο μοντέρνα που έχει στείλει! Και όντως σου κολλάει κάπως! Οριακά πιστεύω οτι μπορεί να περάσει!

  6. Αν παρουσιαστει στη σκηνη ως ενα υπερθεαμα και τα φωνητικα ειναι αρτια, η Μαλτα θα ειναι χαλαρα στην 5αδα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ