?? ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: H Senhit και πάλι εκπρόσωπος του κρατιδίου στο Ρότερνταμ!

Για άλλη μια φορά θα εκπροσωπήσει το μικροσκοπικό κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου “βετεράνος” του διαγωνισμού. Το κανάλι SMRT μόλις ανακοίνωσε ότι η Senhit θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ και ότι η επιλογή του τραγουδιού είναι στα χέρια των fans. Δύο υποψήφια τραγούδια, το “Freaky” και το “Obsessed” θα τεθούν σε διαδικτυακή μονομαχία. Η πλατφόρμα ψηφοφορίας θα είναι ανοιχτή από τις 10πμ του Σαββάτου 7 Μαρτίου μέχρι τα ξημερώματα (1πμ) της Δευτέρας 9 Μαρτίου (ώρες Ελλάδας). Τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου θα επιμεληθεί ο Luca Tommassini, Ιταλός χορογράφος, σκηνοθέτης και χορευτής με διεθνή εμβέλεια και πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά shows.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΔΩ

 

https://www.instagram.com/p/B9UHiZFINJ3/?utm_source=ig_embed

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η SENHIT

H Senhit Zadik Zadik γεννήθηκε πριν 40 χρόνια στη Μπολόνια της Ιταλίας από γονείς πρόσφυγες από την Ερυθραία. Η καριέρα της ξεκίνησε με συμμετοχή σε μιούζικαλς όπως το “Fame’ και “Lion King”, κυρίως στην Ελβετία και Γερμανία. Έχει κάνει δισκογραφικές επιτυχίες στην Ιταλία. Το 2011 συμμετείχε στη Eurovision του Ντύσσελντορφ εκπροσωπώντας και πάλι τον Άγιο Μαρίνο, με το τραγούδι “Stand by”. Τότε προτιμούσε να την αποκαλούμε Senit. Το “Stand by” είχε έρθει 16ο στον ημιτελικό του με 34 βαθμούς.

[Πηγή: SMRT, Senhit, wiwibloggs]


Πώς σας φαίνονται τα “Freaky” και “Obsessed”; Εσείς ποιο από τα δύο προτιμάτε;

Ακούστε τα και ψηφίστε στο Poll μας για αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

https://www.youtube.com/watch?v=crd8x_nbbJA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0SPuGA8nwVi4qFKU3NbDXW3m1q4Pch5AL4zf3w077_UoVbnBCLMGDOQHc

https://www.youtube.com/watch?v=5vWNm8R7rOo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0quaNKWZkxEor8u0rkQNzYq02VpGZ094vDl5JUMz0se2yTXPN66p5Kq4M

Ποιο από τα δύο τραγούδια προτιμάτε για να εκπροσωπήσουν τον Άγιο Μαρίνο στη Eurovision 2020; / Which of two Shenit' songs do you prefer?
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βετεράνος του διαγωνισμού με μια συμμετοχή ξεχασμένη κι αυτή στο 2011. Κι είχε τεράστια επιτυχία που είπε να ξαναδοκιμάσει, αυτή τη φορά με όλα τα γράμματα του ονόματός της. Τύφλα να ‘χει η Valentina δηλαδή…έλα στον τόπο σου…

    • 33.574 κάτοικοι ο πληθυσμός του κρατιδίου σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τον Δεκέμβριο του 2.019
      Να ψάχνουμε λίγο κάποια θέματα δεν είναι κακό να εμπλουτίζονται οι γνώσεις μας…

      • Προφανώς το 20 το είπε ως σχήμα λόγου. Και οι 33χιλ είναι πολύ λίγοι για αυτό τον σκοπό. Οι ίδιοι έχουν πει ότι δεν έχουν μεγάλη μουσική βιομηχανία. Από αυτούς τους κατοίκους πόσοι νομίζεις είναι τραγουδιστές; Και από αυτούς τους τραγουδιστές πόσοι είναι έτοιμοι ή θέλουν να συμμετάσχουν; Το σχόλιο του/της Leah ήταν σωστό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ