?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: H ημερομηνία για το Eurovision In Concert 2021!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ολλανδία, εκτός από τη διοργάνωση της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ, είχε προγραμματίσει και το καθιερωμένο ετήσιο pre-party στο Άμστερνταμ, το Eurovision In Concert 2020!

Μετά τα μέτρα περιορισμού που ανακοίνωσε η Ολλανδική κυβέρνηση στις 15 Μαρτίου, με βάση τα οποία η πραγματοποίηση συναυλιών ήταν αδύνατη, οι διοργανωτές ενός από τα μεγαλύτερα event όπως είναι το Eurovision In Concert, έλαβαν την απόφαση να ακυρώσουν το party που θα γινόταν στις 4 Απριλίου.

Η ακύρωση αυτή, παρ’ ό,τι απογοήτευσε τους fans του διαγωνισμού, ήταν επιβεβλημένη λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού που οδήγησε και στην ακύρωση της Eurovision 2020. Η εκκρεμότητα που προέκυψε από την ακύρωση αυτή του Eurovision In Concert αφορούσε στα χιλιάδες εισιτήρια που είχαν ήδη προμηθευτεί οι fans.

Με σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών, το Eurovision In Concert του χρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου πάλι στον ίδιο χώρο, στο AFAS LIVE και με τους συμμετέχοντες στη Eurovision 2021! Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το φετινό pre-party θα ισχύουν κανονικά για το Eurovision In Concert 2021! Σε περίπτωση που οι αγοραστές των φετινών εισιτηρίων δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ανακοινώθηκε το pre-party, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για αυτούς.

https://www.facebook.com/EurovisionInConcert/photos/a.634130109977080/3031287103594690/?type=3&theater

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα του Eurovision In Concert!

 

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι να μην υπαρχει κορονοιος του χρονου και αναγκαστουν να τα ακυρωσουν ολα παλι..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ