?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στον αέρα και το Eurovision In Concert 2020!

Απ’ ότι φαίνεται από την μανία του Sars-Cov2 δε θα γλιτώσει εύκολα ούτε το Eurovision in Concert 2020! Λόγω της επέκτασης του μέτρου στην Ολλανδική πρωτεύουσα, το οποίο απαγορεύει τη διεξαγωγή οποιουδήποτε event με κοινό μεγαλύτερο από 100 άτομα μέχρι της 6 Απριλίου, η ομάδα του EIC εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Εκ μέρους της κυβέρνησης, η απαγόρευση των γεγονότων παρατάθηκε μέχρι τις 6 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή ελέγχουμε όλες τις πιθανές επιλογές γύρω από τη διεξαγωγή του EIC. Μόλις θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, θα το αναφέρουμε το συντομότερο δυνατό.

Το τι μέλει γενέσθαι με το EIC δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα αν δηλαδή θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία ή θα ακυρωθεί. Μέχρι στιγμή πάντως οι εκπρόσωποι της Λιθουανίας αλλά και της Βουλγαρίας έχουν ακυρώσει όλες τους τις εμφανίσεις στα Pre Party! Επίσης, τα ανάλογα event τόσο της Μαδρίτης όσο και του Τελ Αβίβ αλλά και της Ρίγας έχουν ακυρωθεί. Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι το party του OGAE Netherlands το οποίο πραγματοποιείται μία μέρα πριν από το EIC, το Amsterdam Calling 2020, αναβλήθηκε ήδη.

Εν αναμονή λοιπόν της επίσης ανακοίνωσης αλλά με γνώμονα ότι ήδη στην Ολλανδία από αύριο θα επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα η αναβολή -τουλάχιστον- του EIC φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

 

BREAKING NEWS!!!!

Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα τρέχουν και μόλις πριν από μερικά λεπτά η επίσημη σελίδα του EIC 2020 στο Facebook ανακοίνωσε την αναβολή του event.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

[Πηγή: eurovisioninconcert.nl]

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ