?? ΜΑΛΤΑ: H Jasmine και o Dav Jr. αποχώρησαν από το δεύτερο Live!

Στη Βαλέτα της Μάλτας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το δεύτερο live show του X Factor Malta! Τρεις ομάδες από τρεις υποψηφίου και η ομάδα των Overs+25 με έναν υποψήφιο ρίχτηκαν στη μάχη του δεύτερου live με στόχο να κερδίσουν τη ψήφο του κοινού και παράλληλα να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στη Eurovision.

Οι δέκα καλλιτέχνες λοιπόν που βρέθηκαν στο σημερινό δεύτερο live show του X Factor Malta ήταν:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Jasmine Abela, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Dav. Jr, Karl Schembri, Kyle Cutajar
  • Groups: Bloodline, FAITH, Yazmin and James
  • Overs 25+: Celine

Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε ένα τραγούδι live το οποίο είχε γενικό θέμα Guilty pleasures . Το τραγούδι που ερμήνευσε ο κάθε καλλιτέχνης μπορείτε να το δείτε στα link παρακάτω.

  1. FAITHWannabe
  2. CelineSweet Dreams
  3. Jasmine AbelaMaterial Girl
  4. Dav.Jr – Umbrella 
  5. Justine ShorfidDance Monkey
  6. BloodlineForever young
  7. Yazmin and JamesTime of my life
  8. Kyle CutajarNever Gonna Give You Up
  9. Destiny ChukunyereI will survive
  10. Karl SchembriFly with you

Μετά την ολοκλήρωση και των 10 ερμηνειών άνοιξαν οι γραμμές και ο κόσμος ψήφισε τον καλλιτέχνη που ήθελε να συνεχίσει στα live. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, η Jasmine συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το show. Εν συνεχεία, οι Yazmin and James και ο Dav Jr οι οποίοι είχαν τις αμέσως λιγότερες ψήφους προχώρησαν στη διαδικασία του sing off.  Τελικά μετά την ολοκλήρωση του sing off,  η κριτική επιτροπή δεν μπόρεσε να βγάλει αποτέλεσμα και με ψήφους 2vs2 έστειλαν την ψηφοφορία στο deadlock. Εκεί ο Dav Jr αποχώρησε έχοντας τις λιγότερες ψήφους από το κοινό!

Τα live shows θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα με το τρίτο live και την ομάδα των Overs 25+ να συνεχίζει με έναν συμμετέχοντα ενώ η ομάδα των Groups είναι η μόνη που συνεχίζει πλήρης.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM / X Factor Malta Facebook]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ