?? ΜΑΛΤΑ: Τα αποτελέσματα του τρίτου show!

Στη Βαλέτα της Μάλτας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το τρίτο live show του X Factor Malta! Μόλις μία ομάδα, αυτή των Groups, συνεχίζει χωρίς απώλεια μετά από τα πρώτα δύο live shows. Αναλυτικά οι οκτώ συμμετέχοντες που εμφανίστηκαν στο σημερινό show ήταν οι εξής:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Karl Schembri, Kyle Cutajar
  • Groups: Bloodline, FAITH, Yazmin and James
  • Overs 25+: Celine

Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε ένα τραγούδι live το οποίο είχε γενικό θέμα Movies . Το τραγούδι που ερμήνευσε ο κάθε καλλιτέχνης μπορείτε να το δείτε στα link παρακάτω.

  1. Destiny ChukunyereHe lives in you
  2. CelineWhat a wonderful world
  3. Yazmin and JamesYou’re the one that i want
  4. Karl SchembriNessun dorna
  5. BloodlineSwan Song
  6. Justine ShorfidI will always love you
  7. Kyle CutajarKiss from a rose
  8. FAITHMan in the mirror

Μετά την ολοκλήρωση και των οκτώ ερμηνειών ο κόσμος είχε ακόμη λίγα λεπτά να ψηφίσει τον καλλιτέχνη που ήθελε να συνεχίσει στα live. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Karl Schembri συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το show.

Εν συνεχεία, οι Bloodline και Celine οι οποίοι είχαν τις αμέσως λιγότερες ψήφους προχώρησαν στη διαδικασία του sing off.  Τελικά μετά την ολοκλήρωση του sing off,  η κριτική επιτροπή με ψήφους 3vs1 η Celine αποχώρησε και άφησε την ομάδα των Over+25 χωρίς εκπρόσωπο.

Τα live shows θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα με το τέταρτο live και την ομάδα των Overs 25+ να μην έχει πλέον κανένα εκπρόσωπο, η ομάδα των αγοριών έναν, των κοριτσιών δύο ενώ η ομάδα των Groups συνεχίζει χωρίς απώλεια!

Οι εξι καλλιτέχνες που συνεχίζουν στον ημιτελικό του X Factor Malta είναι:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Kyle Cutajar
  • Groups: Bloodline, FAITH, Yazmin and James
  • Overs 25+: –

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM / X Factor Malta Facebook]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ