?? ΜΑΛΤΑ: Τα αποτελέσματα του ημιτελικού του X Factor Malta!

Στη Βαλέτα της Μάλτας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο o ημιτελικός του X Factor Malta! Η ομάδα,  των Groups, συνεχίζει χωρίς απώλεια μετά από τα πρώτα τρία live shows ενώ αυτή των Over25+ δεν έχει πλέον εκπρόσωπο. Αναλυτικά οι έξι συμμετέχοντες που εμφανίστηκαν στο σημερινό show:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Kyle Cutajar
  • Groups: Bloodline, FAITH, Yazmin and James
  • Overs 25+: –

Η διαδικασία του σημερινού show διαφέρει από αυτή των προηγούμενων εβδομάδων. Αρχικά και οι έξι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν live ένα τραγούδι επί σκηνής. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αυτός με τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσει από το show. Οι υπόλοιποι πέντε θα ξαναβρεθούν επί σκηνής για να ερμηνεύσουν ένα ακόμη τραγούδι. Μετά την ολοκλήρωση των πέντε τραγουδιών ο παίκτης με τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσει για να μείνουν στο παιχνίδι οι τέσσερις του τελικού! Και οι δύο αποχωρήσεις σήμερα θα γίνουν αποκλειστικά από τη ψήφο του κοινού. Το θέμα της αποψινής βραδιάς είναι Big Band!

Πρώτη Εμφάνιση (έξι καλλιτέχνες)

1 BloodlineDiamond are forever

2 Kyle CutajarFeeling Good

3 Destiny ChukunyereAnd i am telling you

4 Yazmin and JamesFever

5 F.A.I.T.HCandyman

6 Justine ShorfidNatural Women

Μετά από τον πρώτο σημερινό ερμηνευτικό γύρο, η ψηφοφορία του κοινού “πάγωσε” μέχρι την ανακοίνωση της πρώτης αποχώρησης. Τελικά από τον πρώτο γύρο τις λιγότερες ψήφους είχαν οι Yazmin and James οι οποίοι ήταν και το πρώτο Group που αποχώρησε από το παιχνίδι!

Super sing-off (πέντε καλλιτέχνες – σειρά εμφάνισης)

1 Kyle Cutajar – River

2 Justine Shorfid – Spirit

3 Destiny Chukunyere – This is me

4 Bloodline – Euphoria

5 F.A.I.T.H – Running

Μετά από την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου (super sing off), το λόγο πήραν οι κριτές για να υπερασπιστούν τους καλλιτέχνες τους. Ακολούθησε ένα recup του sing-off και στη συνέχεια έκλεισαν οι γραμμές. Το group το οποίο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό είναι οι Bloodline!

Οι τέσσερις καλλιτέχνες που τα κατάφεραν και θα βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου (8/2) του X Factor Malta είναι:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Kyle Cutajar
  • Groups: FAITH
  • Overs 25+: –

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM / X Factor Malta Facebook]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Από όσο γνωρίζω και αν κρίνω με βάση την περσινή διαδικασία επιλογής που ήταν η ίδια, από το X Factor θα προκύψει ο νικητής που θα είναι και ο εκπρόσωπος της χώρας. Έπειτα θα γράψουν και το τραγούδι. Μπορώ πάντως να πω πως η διαδικασία είναι σωστή, τουλάχιστον έτσι θα μπορέσουν κόψουν και να ράψουν κάτι στα μέτρα του εκπροσώπου τους ανάλογα με το προσωπικό του στυλ κλπ. 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ