?? ΜΑΛΤΑ: Απόψε ο τελικός του X Factor Malta!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στα μέσα του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του σήμερα το βράδυ στο νησί των ιπποτών. Ο δεύτερος κύκλος του X factor Malta ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ και οι τέσσερις φιναλίστ είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο που οδηγεί στο Ρότερνταμ τον προσεχή Μάιο!

Οι τέσσερις φιναλίστ πέρασαν από πολλές auditions και από τα live shows έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να τα φτάσουν στον αποψινό τελικό.

Οι 4 φιναλίστ είναι:

  • Destiny Chukunyere
  • Justine Shorfid
  • Kyle Cutajar
  • FAITH

Στον σημερινό τελικό του X Factor, οι τέσσερις υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν από ένα πρωτότυπο τραγούδι το οποίο γράφτηκε ειδικά για τον καθένα ξεχωριστά! Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμα από κάθε τραγούδι.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν λοιπόν μέχρι να μάθουμε τον επόμενο εκπρόσωπο από το νησί των ιπποτών. Ο τελικός θα αρχίσει στις 21:50 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε LIVE ΕΔΩ!

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM / XFactor Malta Facebook]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ