?? ΚΡΟΑΤΙΑ: Ακούστε το Remix του “Divlji vjetre” με τον Damir Kedžo! [VIDEO]

YouTube/ Damir Kedžo

Παρά το γεγονός ότι φέτος ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision δεν διεξήχθη, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες εξακολουθούν να ασχολούνται με το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσαν τη χώρα τους στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Ο Damir Kedžo ήταν η 26η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό, αφού κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας του “Dora“, έπειτα από ισοψηφία στην πρώτη θέση, υπερισχύοντας η ψήφος του κοινού. Το τραγούδι του “Divlji vjetre” είχε ήδη υποβληθεί σε νέα ενορχήστρωση για τη Eurovision 2020, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων χωρών, όπως η Αρμενία, η Ρουμανία, η Αλβανία, η Ουκρανία και η Σλοβενία.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και ένα Remix του “Divlji vjetre”, με dance ύφος το οποίο οπτικοποιήθηκε και σε video clip μια γεύση του οποίου πήραμε κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής της EBU “Europe Shine a Light” το περασμένο Σάββατο.

Δείτε το video clip με το remix της Κροατικής συμμετοχής!

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ