Stefania: “Ελπίζω να μας δώσει το 12αρι της η Ολλανδία!”

Την Κυριακή που μας πέρασε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision – Αντίστροφη Μέτρηση», παρουσιάστηκε το «SUPERG!RL», το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Stefania θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο  διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 και ‪16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το ενδιαφέρον για το τραγούδι μας από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλο, καθώς πολλά διαδικτυακά μέσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό δημοσιοποίησαν αμέσως την Ελληνική συμμετοχή, ενώ οι αντιδράσεις των fans του διαγωνισμού ήταν πολλές και οι περισσότερες θετικές για το “SUPERG!RL”! Ήδη το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μας έχει πάνω από 600.000 προβολές μέσα σε λιγότερο από 3 ημέρες, στο Eurovision 2020 Chart του OGAE Greece είναι ήδη στην πρώτη θέση που σημαίνει ότι άρεσε πολύ στους eurofans με το πρώτο άκουσμα, ενώ η ίδια η Stefania δίνει συνεχώς συνεντεύξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φυσικά, τα Ολλανδικά μέσα είχαν το προνόμιο να φιλοξενήσουν την Ελληνίδα εκπρόσωπο αμέσως μετά την παρουσίαση του “SUPEG!RL”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Άγη Μενούτη, η Stefania έδωσε συνέντευξη στο Ολλανδικό RTL και την εκπομπή “RTL Boulevard”, μέσα από την οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και στο Ολλανδικό κοινό η Ελληνική συμμετοχή.

Η Stefania στο απογευματινό Ολλανδικό τοκ-σόου δεν παρέλειψε να πει πόσο αγαπά το τραγούδι της και πόσο πολύ της αρέσει ο χορός, κάτι που φαίνεται χαρακτηριστικά στο video clip του τραγουδιού και το σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής.

Είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω κυκλοφορήσει έως τώρα! Οι Έλληνες συνθέτες έκαναν κάτι πολύ ωραίο!”, δήλωσε η Stefania.

Επίσης, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ανταπόκριση του Ελληνικού κοινού αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του “SUPERG!RL”, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις προβλέψεις της για το διαγωνισμό απάντησε, εκφράζοντας και μια επιθυμία της:

Δεν ξέρω! Αλλά ξέρεις σε τι ελπίζω πολύ; Στο να δώσει η Ολλανδία τους δώδεκα βαθμούς στην Ελλάδα! Αυτό θα ήταν το καλύτερο”.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη της Στεφανίας στο RTL:

https://webtv.ert.gr/ert1/themata/eurovision-2020-gia-to-superg-rl-milise-sto-ollandiko-rtl-i-stefania/?fbclid=IwAR05Ls1ql5o9tokAEWETIUKGQR7hUItVkIKpix3L2kiJeTqRRZKMWRHfOBI

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε παιδακια μου ομορφα σημασια δεν εχει αν θα παρουμε απο την ολλανδια και την κυπρο 12αρι σημασια εχει να μας ψηφησουν οσο ποιο πολλες χωρες γινετε αν ολα πανε καλα εμεις παμε με αυτο το σκεπτικο μην καιγεστε και να μην καιγετε και τοσο αυτο το κοριτσακι για το 12αρι το 10αρι και το 8αρι! Η σκληρη δουλεια φερνει το επιθυμητο αποτελεσμα ενω η τεμπελικη δουλεια την αναποτελεσματικοτητα!Οπωτε ας μην στεκομαστε στις βαθμολογιες με τετοιο πατριοτισμο !Εδω η φουρειρα που βγηκε 2η πηρε το 10αρι της αλβανιας αντι για το 12αρι (και μην μου πειτε οτι ηταν και ο τραγουδιστης της ιταλιας αλβανος γτ ξεκαθαρα το 12αρι το αξηζε η φουρειρα) οπως και η ταμτα με την γεωργια.Γιαυτο ας μην σκευτομαστε ετσι!Σημασια εχει οχι να σε ψηφησουν απο τις 41 οι 2 χωρες που εχεις καταγωγη αλλα οι 25 οι 30 οσο ποιο πολλες γινετε και δεν ειναι αναγκη και 12αρι και 6αρι και 7αρι ναι αμε μια χαρα μας ειναι!Σιγνωμι για τον μονολογο δεν hateαρω απλος παω με το σωστο!

    • Έχεις δίκαιο αλλά η Τάμτα είχε πάρει 12αρι από το tele της Γεωργίας και η Ελένη 10 μόνο και μόνο επειδή και οι Ιταλοί είχαν Αλβανικής καταγωγής τραγουδιστή και παραδοσιακά ψηφίζουν Ιταλία πιο πολύ. Είναι λογικό να το περιμένει η κοπέλα απλά δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε κιόλας, αν είναι καλό το αποτέλεσμα θα μας ψηφίσουν περισσότερο από άλλες χρονιές.

  2. Καλη επιτυχια να ευχηθω και εγω με την σειρα μου στο κοριτσι μας το ομορφο με την πανεμορφη φωνη και προσωπικοτητα και παντα με μεθοδικοτητα ,συνεργασια πεισμα και θεληση!ΑΑΑ και προσθεου μην δινετε βαση στα στηχιματα!Σαν συνολο μας βαζω ενα ωραιοτατο 6,5/10 και φυσικα ποιο πανο αν δω οτι εχουμε κανει σωστη δουλεια στην σκηνη!

  3. εκτος απο την ολλανδια ψηφιζουν αλλες 40 χωρες να της πει κάποιος…και το 12 αρι να παρουμ ε απο εκει δν εγινε κ τπτ…ενα ςκουκος δν φερνει την ανοιξη……

    οσο για το τραγουδι το απολυτο trash με εθνικ γελοίες πινελιες…..

    • Κανένα τραγούδι δεν μπορείς να το αποκαλέσει trash, είναι απαγορευτικό! Το χειρότερο τραγούδι στο κόσμο όλο να είναι, δε μπορείς. Επιβάλλεται να σεβαστείς τη δουλειά των ανθρώπων που δούλεψαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό και να εκφράσεις τη γνώμη σου σωστά!

      Υ.Γ Τα ίδια λέγατε και για Φουρειρα και είδατε όλοι πως κατέληξε! Έχουμε μια περίπτωση Fuego εδώ, καθώς το τραγούδι έχει δημιουργηθεί καθαρά για τη σκηνή της Eurovision! Σταματήστε λοιπόν να ρίχνετε λάσπη και ας το απολαύσουμε, κοντοζυγωνει ο Μάιος!

      • Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε ανθρώπους, όχι το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες πάντα κρίνονταν και θα κρίνονται. Όποιος δεν το αντέχει δεν μπαίνει σε αυτόν τον χώρο.

      • Ρε πανεξυπνε Μίλτο ξέρεις ποιος έλεγε και τι? Πως τους τσουβάλια ζεις όλους, “τα ίδια λέγατε και για την Φουρειρσ” Άμα δεν σου αρέσει ένα τραγούδι και το πεις δρν ρίχνεις λαδπη. Έλεος δηλαδή με την δικτατορία της ηλιθιότητας

    • Το τραγούδι με τη μουσική του, θυμίζει κάτι από συμμετοχές της Αρμενίας (πχ Qele, Qele) που είχε κι εκείνο ζουρνάδες. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό, μιας και η Αρμενία πάντα αγαπά και ψηφίζει την Ελλάδα μας όπως κι εμείς την ίδια και ειδικά φέτος που έχει κι ενα δικό μας κορίτσι όσο και δικό της, που σίγουρα αξίζει κι αυτή να την χαρισουμε το 12αρι μας απλόχερα λόγω της καταγωγής όπως και για την εξαιρετική σύνθεσή της. Έχει λοιπόν, το δικό μας, μια υπέροχη σύνθεση, με παραδοσιακά στοιχεία που όπως ειπα και πριν, τεριαζουν απόλυτα στην Ελληνική μουσική παράδοση, οι ζουρνάδες δηλαδή, γιατί όπως κι η Αρμενία έτσι κι η Ελλάδα έχουμε τεράστια και πλούσια μουσική παράδοση που είναι εκπληκτικο να την αναδικνυουμε σ ενα διαγωνισμό μεγάλης εμβέλειας στον έξω κόσμο. Είδα κιόλας κάποιους να λεν για ‘βλαχιες’ κλπ , που αυτό ειλικρινά είναι τραγικό και λυπηρό να ακούγεται και να λέγεται από άτομα της Ελλάδας μας, καθώς δείχνει άγνοια και ανωριμότητα επι της μουσικής παράδοσης της Χωρας όπως και μια ντροπή ‘κάποιων’ για τις παραδωσεις της. Κρίμα παιδιά, πολύ κρίμα, να φτάνουμε σε σημείο να κρίνουμε με τέτοιο εμετικο τρόπο τη μουσική της πατρίδας μας, γιατί εδώ έχουμε γεννηθεί και θέλουμε δε θέλουμε, αυτή είναι η μουσικής μας παράδοση, αυτή είναι η χώρα και πρέπει να τη σεβόμαστε κυρίως σε περιπτωσεις που η μουσική αυτή ακούγεται σε τέτοια μεγαλοπρεπή τηλεοπτικά προγράμματα (Eurovision, Ολυμπιακοι Αγώνες κλπ)…
      Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλη επιτυχία Στεφανία! Ξεσήκωσε τους, τους λαούς της Ευρώπης με την Ελληνικό τα τη μουσική μας.
      (Αυτό το σχόλιο το αφιερωνω σε σένα παιδί μου, όπως και σε άλλους “ομοϊδεάτες σου” για να το δεις/τε και να ξυπνησετε απ τον αιώνιο ύπνο και να αντικρισετε την αλήθεια)
      Γιατί, οι γνώμες, είναι σεβαστές, αλλά υπάρχουν περιπτωσεις που πρέπει να γίνονται και κάποιες παρατηρήσεις/υποδείξεις για να μην “εκτροχιαζομαστε”

      • Το έθνικ μοτίβο του τραγουδιού είναι τσιφτετέλι. Το τσιφτετέλι ανήκει στην παραδοσιακή μουσική άλλης χώρας, όχι της Ελλάδας.

  4. με δυο 12αρια ολλανδιας και κυπρου δεν παμε πουθενα αδερφια… ασε που δεν μπορουμε να τα θεωρουμε και δεδομενα…

  5. Το τραγούδι με τη μουσική του, θυμίζει κάτι από συμμετοχές της Αρμενίας (πχ Qele, Qele) που είχε κι εκείνο ζουρνάδες. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό, μιας και η Αρμενία πάντα αγαπά και ψηφίζει την Ελλάδα μας όπως κι εμείς την ίδια και ειδικά φέτος που έχει κι ενα δικό μας κορίτσι όσο και δικό της, που σίγουρα αξίζει κι αυτή να την χαρισουμε το 12αρι μας απλόχερα λόγω της καταγωγής όπως και για την εξαιρετική σύνθεσή της. Έχει λοιπόν, το δικό μας, μια υπέροχη σύνθεση, με παραδοσιακά στοιχεία που όπως ειπα και πριν, τεριαζουν απόλυτα στην Ελληνική μουσική παράδοση, οι ζουρνάδες δηλαδή, γιατί όπως κι η Αρμενία έτσι κι η Ελλάδα έχουμε τεράστια και πλούσια μουσική παράδοση που είναι εκπληκτικο να την αναδικνυουμε σ ενα διαγωνισμό μεγάλης εμβέλειας στον έξω κόσμο. Είδα κιόλας κάποιους να λεν για ‘βλαχιες’ κλπ , που αυτό ειλικρινά είναι τραγικό και λυπηρό να ακούγεται και να λέγεται από άτομα της Ελλάδας μας, καθώς δείχνει άγνοια και ανωριμότητα επι της μουσικής παράδοσης της Χωρας όπως και μια ντροπή ‘κάποιων’ για τις παραδωσεις της. Κρίμα παιδιά, πολύ κρίμα, να φτάνουμε σε σημείο να κρίνουμε με τέτοιο εμετικο τρόπο τη μουσική της πατρίδας μας, γιατί εδώ έχουμε γεννηθεί και θέλουμε δε θέλουμε, αυτή είναι η μουσικής μας παράδοση, αυτή είναι η χώρα και πρέπει να τη σεβόμαστε κυρίως σε περιπτωσεις που η μουσική αυτή ακούγεται σε τέτοια μεγαλοπρεπή τηλεοπτικά προγράμματα (Eurovision, Ολυμπιακοι Αγώνες κλπ)…
    Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλη επιτυχία Στεφανία! Ξεσήκωσε τους, τους λαούς της Ευρώπης με την Ελληνικό τα τη μουσική μας

  6. @stelios Δεν υπάρχει νομίζω κάποιος λόγος να αλλάζεις το νόημα από δηλώσεις. Δεν καταλαβαίνω (ειλικρινά) την επίθεση σου αυτή. Η Στεφανία δεν είπε ποτέ και πουθενά ότι αν πάρει το 12αρι από την Ολλανδία σημαίνει ότι θα παρει και καλή θέση στον διαγωνισμό. Οπότε αυτό που λες ότι “ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη” είναι εντελώς άκυρο, γιατί δεν είπε ότι θα εξαρτηθεί η θέση από ένα ή δύο 12αρια.

    Σου κάνει εντύπωση η δήλωσή της αυτή και την σχολίασες… όπως την σχολίασες. Η Παπαρίζου δεν ήθελε από την Σουηδία 12αρι, ή η Τάμτα από Γεωργία, ή η Φουρέιρα από Αλβανία; Δεν θεωρείς λογικό τραγουδιστές που έχουν γεννηθεί σε έναν τόπο να περιμένουν μια καλή ψηφοφορία από εκεί;

    Όσο για το απόλυτο trash που ειπες για το τραγούδι μας, φαντάζομαι ότι είναι βάση του γούστου σου΄σε σχέση με το είδος του τραγουδιού μας, που από μενα τουλάχιστον είναι σεβαστό, αλλά δεν το συμμερίζομαι βάση του δικού μου γούστου. Το ερώτημά μου είναι αφού (καταλαβαίνω από την έκφρασή σου αυτή) έχεις μεγάλη απέχθεια για το είδος αυτό, γιατί δεν αντιδρας αναλόγως ή και πιο ήπια αρνητικά και με άλλα ποπ τραγούδια με έθνικ στοιχεία; Τι είναι αυτό που σε κάνει να το θεωρείς το απόλυτο μουσικό σκουπίδι σε σχέση με τα άλλες ποπ-εθνικ συμμετοχές;

  7. θα συμφωνήσω με το απόλυτο trash. ειλικρινά. κάκιστη επιλογή. και για την ιστορία. κάποτε σε μια επιλογή, ο πρόεδρος της επιτροπής είχε πει ότι θα ήταν καλύτερα μια αξιοπρεπής ευρωαπουσία από μια αναξιοπρεπή παρουσία. πρόεδρος ήταν ο κώστα καρράς και το τραγούδι που τελικά και δυστυχώς πήγε, ήταν το κλόουν (1988). και είχε δίκιο. πάτωσε. καλύτερα λοιπόν να μη πηγαίναμε καθόλου. και κάτι τελευταίο. γνωρίζω ότι το σχόλιο μου δεν θα το αναρτήσετε. εντελώς δημοκρατικά, πάντα.

    • Να διορθώσω ότι ο μακαρίτης ο Καράς ήταν παρουσιαστής του εθνικού τελικού, πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Γιώργος Κατσαρός. Ο χαρακτηρισμός “ευρωαπουσία” ήταν του Φρέντυ Γερμανού, που επίσης ήταν μέλος της επιτροπής. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τη δήλωση της επιτροπής.

  8. wow! ο ogae ενέκρινε σχόλιο μου! μένω κατάπληκτος! μάριε σε ευχαριστώ για την διόρθωση

  9. 17 στα στοιχηματα…. αντι να ανεβει κατεβαινει… το πιασαμε το μηνυμα. ο κοσμος ξενερωσε… οτι και να κανει στη σκηνη δε βλεπω καλο κλιμα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ