Δείτε τη Stefania να ερμηνεύει live την acoustic version του “SUPERG!RL”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ελλάδα, μέσω του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού μας φορέα, επέλεξε και πάλι τη Stefania για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021! Η νεαρή καλλιτέχνιδα θα ερμήνευε φέτος στη σκηνή του Ρότερνταμ το “SUPERG!RL”, μια σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου σε συνεργασία με τους ARCADE. To “SUPERG!RL”, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania του χρόνου, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της EBU.

Πριν από λίγο οι φίλοι της Στεφανίας και του Δημήτρη Κοντόπουλου, αλλά και όλοι οι fans είχαν την ευκαιρία να δουν τη νεαρή καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει live μια acoustic έκδοση του “SUPERG!RL” με τη συνοδεία της μουσικής του Δημήτρη Κοντόπουλου και των ARCADE. Αυτό ήταν το 3ο quarantine session που οργάνωσε ο επιτυχημένος Έλληνας συνθέτης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχει κι εκείνος στη ψυχαγώγηση των φίλων του αυτές τις δύσκολες μέρες, με το σύνθημα #menoumespiti!

Δείτε την Stefania να ερμηνεύει Live την acoustic version του “SUPERG!RL” στο παρακάτω video:

https://www.instagram.com/tv/B-Z-DaCJl2B/?utm_source=ig_web_copy_link

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού και της Ελληνικής συμμετοχής!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό! Κρίμα που χάθηκε η ευκαιρία να το ακούσουμε – δούμε και επι σκηνής!

  2. Μας μάγεψε ,ήταν άψογη
    Αυτή η νεράιδα θα μας κάνει περήφανους να το θυμάστε

  3. H κορόνα της πολύ καλή, αρκετά κοντά στο audio και ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κοριτσάκι 17-18 χρονών! Σίγουρα θα έκανε την εκπληξη στο διαγωνισμό και θα πήγαινε αρκετά καλά! Ας ελπίσουμε ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Στεφανία του χρόνου θα ναι πολύ καλύτερο από το φετινό!Θα ήθελα να υπάρξει ανοιχτή επιστολή προς συνθέτες (αν και λογικά θα ναι οι ίδιοι συνθέτες, αλλά τουλάχιστον ελπίζω η πιο σύγχρονη μουσική των arcade να υπερτερεί σε σχέση με αυτή του Κοντόπουλου!) αφού με ένα πιασαρικο κομμάτι η κοπέλα μπορεί να φτάσει ψηλά! Καλή επιλογή της ΕΡΤ, φαίνεται να χει ένα καλό πακέτο η Στεφανία!

  4. Ανέλπιστα καλή σε τέτοιου είδους live, που φαντάζομαι οτι στην επαγγελματική σκηνη της ΕV, θα ηταν σαφως καλύτερη! Η μικρή Stefania, μόνο μικρή δεν αποδείχτηκε στην φωνή, που θεωρώ οτι τα πήγε περίφημα εδώ! Η κορόνα της πάρα πολύ καλή και σταθερή, οπως και οι ψηλές της!

    θα έχουν πολλούς μηνες να δουλέψουν πάνω της, σε τραγούδι και χορογραφία και να το κουμπώσουν άψογα στην ιδια. Χορευτικό, δυναμικό τραγούδι χρειάζεται, οχι μονο με Κοντοπουλου, αλλα και με άλλους δημιουργούς! Ας διαλέξουμε κάποιο εμείς!

    Η Stefania μπορεί να κάνει θαύματα. Μπράβο της, και υπομονή μέχρι του χρόνου. Την στηρίζουμε!

  5. Από την αρχή πίστεψα στο ταλέντο της και δεν έπεσα έξω! Υπέροχη, επικοινωνιακή, όμορφη!!! Καλή επιτυχία, ταλεντάκι μας!!!

  6. Φωναρα το κοριτσι. Και του χρονου με ενα εξισου δυναμικο τραγουδι να τα παει περιφημα!

  7. Aξιοπρεπέστατη ερμηνεία, της χρειάζεται όμως ένα πολύ καλύτερο τραγούδι από αυτό, που πιστεύω πως δεν είχε τη δυναμική για αξιόλογη πορεία στο διαγωνισμό. Τι σημασία έχει όμως πια..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ