?? ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε στιγμιότυπα από τις πρόβες του Superg!rl!

Μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης της Ολλανδίας είδαμε τη δικιά μας Stefania, το superg!rl μας, να μας παρουσιάζει στιγμές από τη ζωή της το 2020! Μέσα φυσικά σε αυτές ήταν τόσο η επιλογή της για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ρότερνταμ αλλά και ένα μέρος της προετοιμασίας της για το Μάιο, οι οποίες δυστυχώς έμειναν στη μέση λόγω της ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού. Στο βίντεο το οποίο δημοσιοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ των άλλων βλέπουμε και κάποια στιγμιότυπα από τις πρόβες του Superg!rl μας υπό την καθοδήγηση του μοναδικού  Φωκά Ευαγγελινού! Αν και τα στιγμιότυπα είναι λίγα, αυτό που αντιλαμβάνεται ο καθένας μας είναι ότι η Stefania είναι μία σοβαρή επαγγελματίας παρά το νεαρό της ηλικίας της και είναι πραγματικά κρίμα που δε θα δούμε φέτος την έμπνευση του Φωκά επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/B-4dbfapTxl/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR0TCM8DnH4GurVhEICgYt2UhQxWzqgwsDBLg2ze4CPwFXIgJgsi9UoildQ

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για όνομα του θεού ακόμα και τώρα κράζεις? Δηλαδή μέσα από το στούντιο και όχι από τη σκηνή κρίνεις σε λιγότερο από 1 λεπτό ολόκληρη την εμφάνιση? Είσαι αξιολύπητος, τουλάχιστον μέσα από αυτή την κατάσταση μας δινεται η δυνατοτητα να αναθεωρήσουμε και να σκεφτούμε ορισμένες πτυχές του εαυτού μας έτσι ώστε να περάσουμε στην αυτοβελτιωση, ωστόσο προτιμάς να κράζεις σα κατίνα μια προσπάθεια και ενα κορίτσι που θα πρέπει να περιμένει 1 ακόμη χρόνο να πραγματοποιήσει το όνειρό της και που μέσα σε μια στιγμή όλη της η προσπάθεια (καλή ή κακή) πήγε στράφι. Sad!

      • 1ον. Που είδες το κράξιμο; Μία διαπίστωση έκανα.
        2ον. Που ακριβώς αναφέρθηκα στην τραγουδίστρια;
        3ον. Η συσχέτιση της πανδημίας με τις πρόβες της Eurovision είναι από μόνη της γελοία.
        4ον. Αυτοβελτίωση είναι να σταματήσω να λέω για τις πλαστικούρες που γράφει ο Κοντόπουλος;
        5ον. Ο παρατεταμένος εγκλεισμός αρχίζει και δείχνει τις επιπτώσεις του.

    • Ποια είναι ακριβώς η διαπίστωση? Από 30 Δευτέρα που τα 20 είναι κοντινά στο πρόσωπο της τραγουδίστριας για να μη δείξουν τυχόν χορογραφίες κλπ έκανες διαπίστωση? Γελάω! Επίσης, αυτοβκετιωση Όχι όσον αφορά τις πρόβες αλλά τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που βγάζουμε προς τα έξω! Τέλος ο παρατεταμένο εγκλεισμός όντως προσωπικά μου κάνει καλό για πολλούς λόγους τωρα για εσένα δε ξέρω, εύχομαι αυτή η νοοτροπία του να κρίνεις ανθρώπους γούστα κλπ με τόσο άσχημο τρόπο να αλλάξει γιατί δε καταφέρνεις τίποτα άλλο από το να γίνεσαι ενοχλητικός! Καλό Πάσχα!

      • Ούτε κηδεμόνας μου είσαι, ούτε ψυχολόγος για να μου κάνεις κριτική για τον χαρακτήρα. Αφού, λοιπόν, θες να πούμε για αυτοβελτίωση, ας ξεκινήσουμε από το να σταματήσετε να κάνετε προσωπικές επιθέσεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε προσωπικά απλά γιατί δεν σας αρέσει η γνώμη τους. Γιατί ακριβώς αυτό κάνετε κάποιοι εδώ μέσα. Ωριμάστε, λοιπό, εσείς πριν κάνετε παραινέσεις στους άλλους.

  1. Πραγματικά είναι κρίμα που δε θα απολαύσουμε αυτή τη συμμετοχή επι σκηνής! Μακάρι του χρόνου να έχουμε ανάλογο ή και καλύτερο τραγούδι, από τους σπουδαίους φετινούς συντελεστές, Στεφανία, Dream Team & Arcade!!
    Μακάρι να πάμε με απ’ ευθείας ανάθεση όπως φέτος, αφού τα ονόματα που πλαισιώνουν την Στεφανία είναι ό,τι καλύτερο και έμπειρο διαθέτει η χώρα μας για τον διαγωνισμό της Eurovision!!!

    • Ανάλογο τραγούδι αν έχουμε, την πατήσαμε. Είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί σε αυτή -την κατά τα άλλα συμπαθητική- κοπέλα κάτι πολύ καλύτερο, από μία παρωχημένη πλαστικούρα, που ούτως ή άλλως δεν έτυχε καμίας ιδιαίτερης υποδοχής από κοινό και εδικούς, όπως είδαμε από σχόλια, δημοσκοπήσεις και κριτικές στο διαδίκτυο.
      Η ΕΡΤ να πάει σε ανοιχτή πρόσκληση για τραγούδια. Σαφέστατα θα υπάρχει και μεγαλύτερη ποσότητα και ποικιλία για να επιλέξει. Οι εργολαβίες στην ίδια παρεούλα, πέρα από το ότι εσχάτως έχει αποδειχτεί ότι δε αποδίδουν, είναι και εξοργιστικές για τον κόσμο που πληρώνει την ΕΡΤ.

  2. Φαίνεται ενδιαφέρον
    Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε τι είχε ετοιμάσει ο Φωκάς

  3. Πιστεύω ότι θα βλέπαμε κατά βάση οπτικά εφέ βλμ Ρωσία 2016. Θετικό όμως που σε αρκετά σημεία η Στεφανία εκτελεί (με δυναμισμό θα έλεγα για την ηλικία της) μια χορογραφία από αυτά που βλέπουμε.
    Κρίμα που δε θα δούμε οπτικοποιημένο το supergirl καθώς θεωρώ ότι θα μπορούσε στις πρόβες να έκανε την έκπληξη βλ. Καλομοίρα η Φουρέιρα.
    Πιστεύω ότι δικαίως η ΕΡΤ επέλεξε την. Στεφανία φέτος (και του χρόνου). Θεωρώ πως αν υπάρξει ένα καλύτερο κομμάτι από το supergirl,( καλουτσικο και αυτό πιασαρικο,αλλά μόνο το drop και ο ελληνικός ζουρνάς σε κέρδιζαν καθώς στιχουργικά ήταν λίγο αδύναμο όπως και σε πολλά σημεία τυποποιημένο- κοντοπουλιστικο) του χρόνου η Στεφανία θα μπορούσε να φτάσει αρκετά ψηλά! Ευελπιστώ να υπάρξει ανοιχτή επιστολή σε διάφορες συνθετικές ομάδες κι να επιλέξει το κοινό το τραγούδι ανάμεσα από 4-5 (βλ. Ρουμανία). Τουλάχιστον αν επιλέξει η ΕΡΤ η η Στεφανία πάλι την γνωστή ομάδα, ας είναι πιο έντονη η ανάμειξη των arcade μπας και εκσυγχρονίσουν τις συνθετικές ικανότητες του Κοντόπουλου.
    Αυτά τα ενδεχομένως “κακεντρεχη” σχόλια για κάποιους, που κάνω δεν τα κάνω από κακό η επειδή θέλω να κραξω απλώς βλέπω ότι η Στεφανία είναι μια τραγουδίστρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αρκετά προσόντα να πάει πολύ καλά γιατί το αξίζει! Για αυτό σκοπός είναι να βρεθεί ένα πολύ καλύτερο τραγούδι από το φετινό,το οποίο όπως προ είπα “ναι μεν, αλλά…” εξάλλου χρόνος υπάρχει άπλετος…
    Τέλος πάντων, καλη επιτυχία στην ταλαντούχα Στεφανία για του χρόνου λοιπόν! Ευελπιστώ για ότι καλύτερο το 2021 στο Ρότερνταμ.

  4. Μακάρι του χρόνου να υπάρξει ανοιχτή πρόσκληση σέ συνθέτες και να δούμε έναν έστω μίνι εθνικό τελικό μέσα από τον οποίο θα επιλεγεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ή Στεφανία. Και εννοείται μακάρι να τη δούμε με κάτι καλύτερο από το supergirl

  5. Απ ότι βλέπω πολλοί αναφέρουν πως θα ήθελαν ένα καλύτερο τραγούδι από το Supergirl για του χρόνου. Θα συμφωνήσω απόλυτα και εγώ με αυτό. Υπήρχαν τελικά κάποια πολύ δυνατά τραγούδια φέτος, από μπαλάντες της Ρουμανίας-Βουλγαρίας-Ελβετίας-Ιταλίας και από πιο ρυθμικά τραγούδια της Ισλανδίας και κυρίως της Λιθουανίας, πού όλα τους στόχευαν τη νίκη με πολλές αξιώσεις. Το ελληνικό τραγούδι έμοιαζε να βρίσκεται πολύ μακριά από αυτά, αλλά και από άλλά ακόμη, μην εντυπωσιάζοντας όσο θα έπρεπε τόσο στο εξωτερικό, όσο και στη χώρα μας. Ελπίζουμε λοιπόν σε κάτι πολύ πιο δυνατό λοιπόν για του χρόνου και σε μια καλή θέση βέβαια, που την έχουμε ανάγκη και την αξίζουμε.

  6. Αν η Ελλάδα είχε φέτος το τραγούδι της Λιθουανίας, θα κράζατε μέχρι να σας βγει το λαρύγγι… Θα γράφατε εκατοντάδες πικρόχολα σχόλια για τους “φτωχούς στίχους”, για τις αναμενόμενες ομοιοκαταληξίες “fire-desire”, για την παιδική χορογραφία του τραγουδιστή… Και τί δεν θα γράφατε! Οπως σιχαθήκατε και το “Fuego” στο πρώτο του άκουσμα, όπως είχατε βρει μέτριο ακόμα και το “Better love”… και δεν απευθύνομαι σε όλους, αλλά στους γνωστούς γραφικούς πλέον, που κάποτε σας ενοχλούσαν τα “μεσημεριανά” και δυστυχώς καταλήξατε να έχετε γίνει πολύ χειρότεροί τους… Κάντε και την αυτοκριτική σας καμία φορά, δεν κάνει κακό. Και μετά επιστρέψτε στη συνθετική, ερμηνευτική, σκηνοθετική κλπ αυθεντία σας. Ισως γίνετε καλύτεροι…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ