Σήμερα η επίσημη παρουσίαση του “SUPERG!RL”!

Η ώρα για να ακούσουμε την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020 πλησιάζει! Δέκα ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των φακέλων για τις συμμετοχές της φετινής Eurovision, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας μας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Ελληνική συμμετοχή “SUPERG!RL” που θα ερμηνεύσει η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Stefania.

Στην πρεμιέρα της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ για το διαγωνισμό που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος, “Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση”, σήμερα Κυριακή 1 Μαρτίου στις 5μ.μ. (16:00 CET) (ΕΡΤ1) , θα δημοσιοποιηθεί το επίσημο video clip του Ελληνικού τραγουδιού. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το video clip έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο καταξιωμένος στο είδος του Κωνσταντίνος Καρύδας.

Αμέσως μετά την παρουσίασή του στην εκπομπή, το “SUPERG!RL” θα ανέβει και στο προσωπικό κανάλι της Στεφανίας στο YouTube, όπου θα μπορούν να το ακούσουν, να το δουν και να το μοιραστούν όλοι!

https://www.facebook.com/stefaniaofficiall/photos/a.2022851631280140/2672556739642956/?type=3&theater

H «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, ξεκινάει στην ΕΡΤ.

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων. Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

Στη σημερινή πρώτη εκπομπή, εκτός από την επίσημη πρώτη του “SUPERG!RL”, καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου,  οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό θα ήταν αν ανέβει το τραγούδι μόνο στο επίσημο κανάλι της eurovision στο youtube γιατί διαφορετικά θα μοιραστούν τα views και θα φαίνεται το τραγούδι σαν να έχει μικρότερη απήχηση από το κοινό…

    • So what? Θα αρεσει σε καποιον στον Μαιο και θα πει δεν το ψηφιζω γιατι δεν εχει πολλα views στο επισημο καναλι;

    • πας καλα? οι προβολες δειχνουν την απηχηση στο κοινο και θα ειναι ασχημο να υπαρχει σε 2 καναλια? τι αλλο θα ακουσουμε. σαμποταζζζζζζζζζζζζζζζζζ θελουν να μας καταστρεψουν και βαζουν το τραγουδι σε 2 καναλιαααααααααα χαχαα

      • Το να υπάρχει ένα βίντεο με συγκεντρωμένα views ενισχύει τις πιθανότητες αυτό το βίντεο να ανέβει στις τάσεις διαφόρων χωρών και με αυτό τον τρόπο να εμφανίζεται ως προτεινόμενο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος δυνητικών ψηφοφόρων. Μιλάμε δηλαδή για ένα όπλο και μέσο προώθησης του κομματιού. Φυσικά και δεν αποτελεί ένδειξη ποιότητας ή επιτυχίας ή ολέθριας καταστροφής το να είναι ανεβασμένο ένα βίντεο σε πολλά κανάλια αλλά με το δικό μου μικρό μυαλό θεωρώ ότι μπορεί να ενισχυθεί δωρεάν η προβολή του κομματιού με τον τρόπο που προανέφερα…

      • αντι να ειναι ζωντανα σε ελληνικη εκπομπη θα ειναι σε ολλανδικη;;; ντιπ χαμενα τα εχει η κοπελιτσα. η ελλαδα την στελνει με απευθειας αναθεση οχι η ολλανδια.

  2. Αντε με το καλό για το τραγούδι μας! Ας ευχηθούμε όλοι να μην ακυρωθει και η Γιουρβιζιόνα!

  3. Αντε να δούμε..

    Κατεμε οι καλυτερες ελληνικες συμμετοχές:
    1. 2001
    2. 1997
    3. 2008
    4. 2019
    5. 2011

  4. Για να δούμε, που είχε ξεχασμένο ο συνθέτης το τραγούδι; Στο βάθος του συρταρίου του ή λίγο πιο πάνω;

  5. μια παράκληση…σήμερα να ακούσουμε όχι άλλη μια “κοντοπουλιά” τύπου πιάνο και λίγο beat από κάτω..όχι σε άκουσμα για άλλη μια φορά που βγήκε απο μουσικό κουτι και καλά μελωδικό..όχι σε drama…που όλα αυτά μπορεί να είχαν σε ένα βαθμό “πιασάρικο” ύφος 10 years ago και βάλε.. ναι σε σύγχονο ύφος μουσικής καθώς και σε στίχο που να λέει κάτι..

  6. Είμαι περίεργος να δω ποια η μουσική μας πρόταση για φέτος μετά την ομολουμένως επιτυχημένη περσινή. Ειδικά τις δυνατότητες των ARCADE κι αν τυχόν σώσουν την κατάσταση με την πεπατημένη του συνθέτη: electro-λούπες των 00’s με έγχωρδα στο ενδιάμεσο.
    Κι ενώ η διεθνής τάση είναι ένα μοντέρνο revamp ήχων των 80’s pop/disco. Βλέπε Stupid Love – Lady Gaga ή Blinding Lights – The Weeknd.
    Βέβαια τηρουμένων των αναλογιών η παραγωγή τραγουδιών σήμερα είναι συνυφασμένη με το budget και τα πνευματικά δικαιώματα των δισκογραφικών & παραγωγών/studios.

    Μικρό το καλάθι ? ενδεχομένως….

  7. μπειτε να δειτε στο επισημο καναλι της eurovision το τραγουδι της dream team με την εσθονια τι αρνητικα σχολια εχει και dislikes… ξεπεσε η ομαδαρα… καλα να παθουν. μολδαβια εσθονια φλοπες… μακαρι να μην ειναι κ της ελλαδας φλοπα γιατι θα τρεχει να κρυφτει η ομαδαρα των επιτυχων. δε θυμαμαι ποτε ξανα τοσα dislikes και αρνητικα σχολια για την ομαδαρα οσο ειδα σε μολδαβια και εσθονια

  8. Από αύριο θα είμαστε στο top10 των στοιχημάτων όπως όλα δείχνουν. Ήδη ανεβήκαμε 2 θέσεις (από 16η χθες, σήμερα 14η) και υπάρχουν ανοδικές τάσεις σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα. Φαίνεται πως κάτι πολύ καλό θα ακούσουμε σήμερα.
    Μακάρι να είναι όντως έτσι και όταν το ακούσω να ανέβει στο νούμερο 1 του top μου για φέτος!

    • Εντάξει ανοδικές τάσεις δεν είχαμε. Απλά άλλες χώρες είχαν καθοδικές τάσεις. Βέβαια ελπίζω μετά από 2 όχι και τόσο καλά τραγούδια (μολδαβίας και εσθονίας) τουλάχιστον να έχει βγει άψογο της Ελλάδας.

  9. 5.10 και ακομη η εκπομπη? τελειος προγραμματισμος στην ερτ. δημοσιο ρε φιλε

  10. ποσο μα ποσο βαρετη εκπομπη? εχουμε μια ωρα τον καπουτζιδη με τον κολλητο κ την ελπιδα. παλι καλα πυο δεν πηγανε κ αβαντι σολφα. ελεος ρε παιδιααααααααα

  11. Παιδια τελειο! Μαρεσε πολυ!
    Σου κολλαει με τη μια!
    Θα παει καλα!
    Συμμετοχαρα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ