Οι πρώτες πληροφορίες για το video clip του “Superg!rl”!

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μέσα σε δυο μέρες, και η Μαρίνα Φλοίσβου είναι αυτή που φιλοξένησε τα εξωτερικά γυρίσματα. Ωστόσο, ορισμένες σκηνές πραγματοποιούνται σε εσωτερικό χώρο, και ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το New Hotel, επιλέχθηκε για τον σκοπό αυτό, όπως και τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Βρεττού που παρουσιάσθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία», μια σκηνή του video clip του «Superg!rl” εμφανίζει τη Stefania να ξυπνάει σε ένα δωμάτιο… το τι γίνεται από κει και πέρα; Ακόμα είναι άγνωστο…  Υπάρχει άκρα μυστικότητα γύρω από το video clip, αλλά όπως δηλώνει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Κωνσταντίνος Καρύδας, δεν περιλαμβάνει σκηνές όπως οι υπερ-ήρωες των ταινιών και των κόμικς, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται το “Superg!rl” είναι πρωτότυπος και σουρεαλιστικός!

Στα γυρίσματα του “Superg!rl” συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και τη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπέρασε τον αριθμό των 15 ατόμων. Στο πλάι της Στεφανίας εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, ενώ η ενδυματολογική της εμφάνιση περιλαμβάνει ρούχα της BSB.

Ο σκηνοθέτης του video clip Κωνσταντίνος Καρύδας είναι ένας καταξιωμένος στο χώρο του σκηνοθέτης και σεναριογράφος, απόφοιτος του τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη σκηνοθεσία. Στο ενεργητικό του έχει σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους και μουσικών βίντεο κλιπ, μεταξύ των οποίων των Σάκη Ρουβά, Πάνου Μουζουράκη, Νίκου Οικονομόπουλου, κ.α. Ο ίδιος μίλησε στην Κωνσταντίνα Βρεττού, στο περιθώριο των γυρισμάτων, για την Stefania και το “Superg!rl”, καθώς και για τη συνεργασία τους στο video clip:

Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, με αρκετή ενέργεια και δύναμη! Αν και χορευτικό, έχει νόημα, μήνυμα και συναίσθημα, συνδυάζει, δηλαδή, πολλά στοιχεία… έχει το dance στοιχείο που σε ξεσηκώνει! Η Stefania είναι μια υποδειγματική επαγγελματίας! Έχει μάθει να δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη πολλά διαφορετικά πράγματα: σειρές, κινηματογράφο, τραγούδι… Έχει μια ωριμότητα για την ηλικία της που σπάνια συναντάς και μια εργατικότητα που σίγουρα θα την οδηγήσει στην επιτυχία, και εκείνη και την ελληνική συμμετοχή!

Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησε και η Stefania, η οποία εξέφρασε για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό της για το “Superg!rl”, καθώς ήταν εκείνο που, μεταξύ των τραγουδιών που έγραψε για εκείνη ο Δημήτρης Κοντόπουλος, της άρεσε εξ αρχής:

Είναι πολύ ωραίο, είναι pop, χορευτικό, θυμίζει Ariana Grande… είναι φανταστικό που εκπροσωπώ την Ελλάδα, ήταν το όνειρό μου…

Δείτε το video από το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Βρεττού:

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το τραγούδι της Ελληνικής συμμετοχής “Superg!rl” πρόκειται να παρουσιασθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου, στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ για τη Eurovision, με τίτλο “Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση”, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 5μ.μ. με παρουσιαστή των ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο.

Εντωμεταξύ, η Stefania συνεχίζει και τις εντατικές πρόβες για τη χορογραφία του “Superg!rl”! Ο μετρ στο είδος του, που έχει επιμεληθεί χορογραφικά και σκηνοθετικά πολλές συμμετοχές στη Eurovision και διάσημα μουσικά projects, o γνωστός μας Φωκάς Ευαγγελινός, έχει αναλάβει τη σκηνική επιμέλεια της Ελληνικής συμμετοχής και στη φετινή Eurovision. H Stefania δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της και την ευγνωμοσύνη της για αυτή τη συνεργασία! Ορισμένα, μάλιστα, από τα γυρίσματα του video clip του “Superg!rl” έγιναν και στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Πηγή: ΕΡΤ

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η κοπελα βγαζει ενα τοσο θετικο αισθημα απο μεσα της που δεν μπορεις να μην την συμπαθισεις!

    Καλη επιτυχια Στεφανια, και μην πας εχοντας στο μυαλό σου οτι πρεπει να μπεις 5αδα σωνει και καλα. Εμεις θα σε υποστηριζουμε οποιο και να ειναι το αποτελεσμα!

  2. Δεν εχω υψηλες προσδοκιες, οχι λογω team, αλλα κυριως γιατι τα παμε αθλια τα τελευταια χρονια και μας εχουν στα αγραφα. ΩΣΤΟΣΟ η Στεφανια ειναι ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ και υπερταλαντουχα. Μακαρι να βγω λαθος και να τα παμε σουπερ. Θα το χαρω πολυ.

  3. Εγω στην αρχη ημουν πολυ αρνητικος λογω ‘ dream team ‘ αλλα η Στεφανια μου το γυρισε, βγαζει κατι τοσο ομορφο που δε μπορεις να μην σταθεις απο πισω της.

  4. Αυτό που μου αρέσει είναι πως σε κάθε νέα συνέντευξη μιλάει πολύ καλύτερα Ελληνικά από τις προηγούμενες. Φαίνεται ότι πραγματικά το θέλει και δουλεύει γενικότερα όχι μόνο στο κομμάτι της Eurovision.. Μακάρι η ομάδα της να προσέξει παραπάνω αυτή τη συμμετοχή.

  5. Οι Eurovisionistas στηρίζουν & αυτή τη χρονιά την Ελληνική συμμετοχή ,και προσδοκούν μια ¨φρέσκια” και δυνατή εκπροσώπηση από τη Stefaniα.
    Ειμαστε σιγουροι οτι οι ARCADE θα μας αφήσουν έκπληκτους με τον συγχρονο ήχο που έχουν να μας παρουσιάσουν και οι ξένοι “φίλοι” μας να ακούσουν και να δουν αυτό που θέλουν απο την χώρα μας.
    Κάτι μας λέει ότι το στάδιο θα χορεύει στους ρυθμούς μας.Υπομονή και θετική ενέργεια και πάμε γερά!

    • Και να χορευει στους ρυθμους μας η θεση μας θα ειναι 19-22 στον τελικο. Και το 2014 χορευε και το 2017 χορευε και το 2018 χορευε και ειδαμε

      • Τελικά το ακούσατε το τραγούδι? Γιατί κάνετε λοιπόν προβλέψεις? Ήθελα να ξερά οι ξένοι έτσι κάνουν για τις συμμετοχές τους?

  6. Και έχει και εξαιρετική φωνή. Δεν φαντάζομαι βέβαια στα live να είναι ένα άλλο κορίτσι και να τα δημιουργεί όλα το στούντιο, διότι έχει συμβεί κι αυτό πολλάκις. Το θέμα είναι πως νομίζω η φωνή της ακούγεται λίγο παιδική. Βγαίνει δηλαδή προς τα έξω αυτό. Ας είναι το τραγούδι λίγο πιασάρικο να εντυπώνεται στον ακροατή με τη μία και η μικρή θα πάει καλά πιστεύω.

  7. Γνωριζει καποιος περισσοτερες πληροφοριες για το βιντεο κλιπ?Επισης για το τραγουδι,επειδη ανυπομονουμε πολυ,καποιος που το εχει ακουσει μπορει να μας πει καποιο τραγουδι που θυμιζει?Να παρουμε μια ιδεα κι εμεις

  8. “Έχει ακουστεί (χωρίς να ξέρω κατά πόσο ισχύει, οπότε το γράφω με επιφύλαξη) πως το τραγούδι μας μοιάζει στο ρυθμό και στη μελωδία (με άλλη όμως ενορχήστρωση και άλλον ήχο) με το Ηταν Λίγο της Κατερίνας Λιολιου, που το χε γράψει επίσης ο Κοντόπουλος. Που και αυτό της Λιόλιου με τη σειρά του αντιγράφει το Και σε Θέλω του Ρουβά.” Repost from Bendictos

    • Ξερασα βατραχια! Ελπιζω να μην αληθευει. Το περιμενα απτον Κοντοπουλο οτι θα γραψει κατι τοσο πλαστικο αλλα τοσο;;; Ας του πει καποιος οτι αυτα τα beats ανηκουν στο 2007… My God

  9. μυριζομαι κλιπ τραγουδι καθαρα κοριτσιστικο εφηβης τυπου ηβη αδαμου αγαπη και britney που ηταν μεσα στο σχολειο. εμετος δηλαδη. ποιος θα ασχοληθει με μια μαθητριουλα που σηκωνεται απ το κρεβατι, παει στη μαρινα βολτα με τις φιλες, την δειχνει μεσα στην αιθουσα σχολειου? εντελως ντεμοντε κ φλοπα.

  10. Παιδια εγω το ακουσα το Supergirl! 😀
    Εγινε leak σε ενα site που λεγεται mp3fate αλλα το κατεβασαν σχεδον αμεσως
    Ενα θα σας πω, εχει μια τελεια νοτα στη γεφυρα! Θα μαστε παλι με το αγχος αν την χτυπησει η Στεφανια… Χαχαα
    Εμενα μαρεσε!

    • Στις 22:29 μας λες ου “ξερνάς βατράχια” και μας λες να μην αληθεύει το γεγονός ότι μοιάζει με του Ρουβά το κομμάτι. 1 λεπτό αργότερα σαν τον Φλας Γκόρντον μας λες ότι το άκουσες σε ένα site και μας το περιγράφεις. ΨΕΜΑΤΑ Απλώς μας κάνεις copy-paste το σχόλιο συντάκτη του Eurovision fun που το άκουσε και έγραψε τη γνώμη του. Τόσα χρόνια δεν είχα account εδώ μέσα και απλώς διάβαζα τα σχόλια έφτιαξα τώρα μόνο για να σου απαντήσω!

  11. Η δυσπιστια θα σας φάει, αμυαλοι
    Τα κουπλέ ειναι σαν ραπ και τη ψηλη νοτα θα την ακουσεις στη γεφυρα
    Ελα εδω να τα πουμε οταν βγει το τραγουδι ποιος ειναι troll

  12. και μόνο που ακούω κουπλέ σαν ραπ.στιλ αριανα γκ΄ραντε,τιτλο σουπεργκερλ ε νομιζω δν υπάρχουν μεγάλα περιθωρια αισιοδοξίας….ακομη μια χρόνια που η ερτ καταφερε να απομακρυνει πολλους φν απο το διαγωνισμό…θέλει κόπο κ τρόπο ολο αυτο!

    • Αν είναι όντως σαν της Αριάνα, δεν βλέπω τον λόγο να μην πάμε καλά. Να υπενθυμίσω ότι τα τραγούδια της ήταν από τα πιο γνωστά του 2019;

  13. Ελπιζω μονο τα κοντενειρ με τα σκηνικα να εχουν ξεκινησει για Ολλανδια
    και να εχουμε αντιβιωτικα ετοιμα για την φαρυγγιτιδα που θα την ταλαιπωρησει στιs προβεs 2 μερεs πριν τον διαγωνισμο

  14. αν ειναι σε στυλ ηταν λιγο της λιολιου καηκαμε. τερμα αδιαφορο σονγκ και ξεπερασμενος ηχος. εφοσον ειναι ετοιμο γιατι δεν βγαζουν ενα teaser του τραγουδιου? τι φοβουνται ποια? ελεος

  15. Πέρα από το πώς μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι “φίλοι” μας, τώρα που δεχτήκαμε τα εκατομμύρια “μεταναστών (παρακολουθώ Eurovision από 6 ετών κι είμαι όσο ο Γ. ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ), στη Eurovision σε βαθμολογούν, πέρα από ένα τραγούδι ωραίο, με μηνύματα και φολκλορ στοιχεία ( θυμηθείτε ότι απ το 2010 και μετά που δεν τα πάμε καλά μόνο οι συμμετοχές με Λ. ΓΙΩΡΚΑ 7η θέση ΚΑΙ Κοζα Νοστρα 6η θέση), χρειάζεται να δείξουμε ότι τον θέλουμε τον διαγωνισμό κι ότι θέλουμε ξανά να τον φιλοξενήσουμε.Κατι που λεγε συχνά και η Δάφνη Μπογκοτα.Απο το 2004 και μετά που δείξαμε ότι τον θέλουμε, τον πήραμε. Αυτα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ