Η “Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση” ξεκινά αυτή την Κυριακή με το “Superg!rl”!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας, μια νέα εκπομπή για την Eurovision έρχεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ προκειμένου να μας συνοδέψει στο ταξίδι μέχρι την Eurovision 2020 τον προσεχή Μάϊο. Η εκπομπή έχει τίτλο “Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση”!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΡΤ, η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, ξεκινάει στην ΕΡΤ.

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων. Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

https://www.instagram.com/p/B891jltJE5_/

Η εκπομπή ξεκινάει την προσεχή Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 17:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1! Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου,  οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Επίσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το video clip του τραγουδιού «SUPERG!RL» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Συντελεστές της εκπομπής είναι:

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic

Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε και να δούμε τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2020! Καλή αρχή στην “Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση”!

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά ανυπομονω θεωρώ ότι μπορεί να μπει 15αδα στην κριτική επιτροπή και 10αδα στο televothing επειδή θα ψηφιστεί από Ολλανδία Βέλγιο Γερμανία κτλ… μας κόβω για 12 θέση

    • Καλά δεν μπορούμε να ξέρουμε και την ακριβή θέση από τώρα, μην υπερβάλουμε :p Όσο για την Γερμανία/Γαλλία μην περιμένεις πολλούς ψήφους μόνο και μόνο για την Στεφανία γιατί άλλο αυτές οι χώρες και άλλο η Ολλανδία. Το Βέλγιο ειδικά είναι και σε μεγάλο βαθμό γαλλόφωνο, απορώ αν την έχει ακούσει ποτέ.

  2. παιδιά εγώ άκουσα το τραγούδι από ένα site και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό ειδικά για eurovision θεωρώ πως με μία καλή σκηνική παρουσία μπορούμε και για δεκάδα !

  3. Στα πολύ θετικά που κάνει φέτος η ΕΡΤ.
    Φαίνεται να υποστηρίζει το πιο κερδοφόρο της προϊόν με κάθε τρόπο και να το προωθεί. Όχι για να μην κράζετε μόνο ορισμένοι…
    Ελπίζω αυτή η αλλαγμένη στάση που ακολουθεί η ΕΡΤ ήδη από πέρυσι να συνοδευτεί με ένα καλό τραγούδι (και πέρυσι ήταν μια χαρά το better love σαν πρώτη ύλη) και να “ολοκληρωθεί” με μια υψηλή θέση κατι που πέρυσι η λάθος προσέγγιση επί σκηνής δεν το επέτρεψε.

  4. Εμπιστοσύνη στον κοντόπουλο εχω
    Πιστεύω και τον Φωκα πολυ
    Νομίζω ότι φέτος θα παμε εξαιρετικά καλα

  5. Φέτος ειναι η πιο οργανωμένη ΕΡΤ απο ποτέ! Ασχέτου αποτελέσματος, και καλά το έχει οργανώσει, και budget έχει και φαίνεται να το πιστεύει!

    Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πάλι στην ΕΛΛΑΔΑ και την Stefania!

    • Διαφωνώ για το budget είναι ελάχιστα υψηλότερο απ’ το περσινό και φαντάζομαι λόγω της εκπομπής που θα προβάλει.Θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω από την στιγμή που ξοδεύει πολύ περισσότερα σε εκπομπές που δεν κάνουν πάνω από 5% Μακάρι να έχουν βρεθεί χορηγοί τουλάχιστον

      • Μα εγω δεν είπα αν είναι υψηλό η χαμηλό από πέρσι, καμία σύγκριση δεν έκανα, είπα απλά οτι έχει! Σε σχέση με άλλες χρονιές που είχε ασήμαντο ή πολύ μικρο ή και καθόλου! Αυτό επεσήμανα! Συνεπώς η διαφωνία σου είναι άκυρη ως προς στο σχόλιο μου!

        Mην πούμε κάτι καλό για την ΕΡΤ (όταν το αξίζει) αμέσως να γκρινιάξετε ρε σεις και να πείτε κιόλας τι πρέπει να κάνει!

    • Είναι η μοναδική μου διαφωνία μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχω στραφεί εναντίον της ΕΡΤ πάντα είμαι υπέρ της!

  6. Φετος μετα το περσινο φιασκο (κυριως λογω οργανωσης γιατι το τραγουδι μας ηταν μια χαρα) δεν θα δω γιουροβιζιον ελπιζοντας σε κατι εξαιρετικο, για μενα το χει σηκωσει ηδη η Λιθουανια. Πιστευω ομως οτι θα εχει απηχηση η ελληνικη συμμετοχη κυριως λογω της Στεφανιας.
    Καλή μας επιτυχια!

  7. ειλικρινα καποια σχολια εδω μέσα το εχουν τερματισει…αλλος λεει οτι βρηκε κ ακουσε κάπου το κομμάτι,αλλος πιστευει οτι θα μας δωσουν ψηφους επειδη η στεφανια μενει ουτρεχτη..και κάπως ετσι η λογικη παει περίπατο για κάποιους εδω μέσα….

  8. Φετος για το τραγούδι δεν εχω πολλές προσδοκίες για τους προφανείς λόγους ομβσ κρατάω μικρό καλάθι γτ δεν το έχουμε ακούσει ακομα ποτε δεν ξέρεις
    Οπωσ ολοι φωνάζουμε πρέπει να γίνεται εθνικός τελικός να έχουν ολοι δικαίωμα να διαγωνιστούν και να ψηφίσει ο κόσμος αλλα τρ αυτή ειναι μεγάλη κουβέντα
    Στα πολύ θετικά βλέπω την ερτ να ασχολείται φέτος με τον διαγωνισμό πολυ θερμά ελπίζω και η στεφάνια να έχει και την ανάλογη στήριξη
    Τρ για τον διαγωνισμό τι να πούμε καθε πέρσι και καλύτερα προσωπική μ γνώμη είναι οτι χάνεικαθε χρόνο και πιο πολύ κοινό… Απλα καρναβάλι
    Εχει χάσει την μαγεια του ο διαγωνισμός οπου θυμάμαι να μαζευόμαστε ολοι οικογενειακά να βλέπουμε αυτόν τον διαγωνισμό που αγαπάμε.. Πλέον οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ποτε είναι… τελείως αδιάφορο…

    • To “πολύ θερμά” το κρίνατε από αυτό το χλιαρό και άνευρο τρέιλερ που θα είχε απορριφθεί από κάθε ιδιωτικό κανάλι και όπου αντί να έχει κεντρικό θέμα τη Στεφανία και το βίντεο-κλιπ, επικεντρώνεται στον παρουσιαστή και κολλητό του κ. Καπουτζίδη;

      • Ότι να ναι. Φυσικά και κανείς δεν σκέφτηκε ότι η ΕΡΤ έχει πάρει πιο θερμά τον θεσμό από ένα τρέιλερ. Είναι η όλη κατάσταση. Το ότι ανακοινώνουν τα πάντα πρώτοι στις δικιές τους εκπομπές και δεν αφήνουν τα άλλα κανάλια να εκμεταλλευτούν το προϊόν, ότι έκαναν focus group και ζήτησαν την γνώμη πολλών ανθρώπων ακόμα και από το εξωτερικό, που ασχολούνται με τον θεσμό για να διαλέξουν το καλύτερο δυνατό τραγούδι, ότι ανέθεσαν την δουλειά σε ανθρώπους με πείρα(άσχετα αν μας αρέσουν ή όχι εμάς προσωπικά…όχι τίποτα άλλο, γιατί συνήθως εσείς κλαίγεστε ότι αυτό φταίει), ότι έχουν ήδη ετοιμάσει βίντεο, παρουσίαση κτλ σε αντίθεση με άλλες χώρες που ακόμα είναι στους ημιτελικούς των ημιτελικών της χώρας τους κτλ…
        Τι τρέιλερ ήθελες εσύ ας πούμε; Τι θα έκανε δηλαδή ένα ιδιωτικό κανάλι ; Ποια είναι αυτή η υπερπαραγωγή που σας έλειψε; Και που υπάρχει εκπομπή πολύ είναι, οι χώρες που συνεχώς εκθειάζετε και παινεύετε δεν έχουν καν κάτι τέτοιο, δεν απασχολεί κανέναν ο θεσμός πέρα από την διαλογή του καλλιτέχνη στην αρχή και το live τον Μάιο.

        Δεν νομίζω πως κανένας μας εδώ μέσα είναι φανατικός υποστηριχτής της ΕΡΤ. Φυσικά και θα μπορούσαμε να έχουμε εθνικό τελικό. Φυσικά και έχουν κάνει λάθη επι λαθών στο παρελθόν και έχουμε όλοι κράξει για αυτά αλλά για μια φορά όταν βλέπετε κάτι θετικό μπορείτε να το πείτε; Ή το να είστε έστω ελάχιστα θετικοί άνθρωποι σας είναι τόσο δύσκολο;

      • Σε ιδιωτικό κανάλι δουλευεις και τα εκθειάζεις, κάνοντας με την πρώτη ευκαιρία αναφορές σε αυτά; Επειδή φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να μεταδίδει πρώτη ό,τι αφορά τη συμμετοχή μας μέσω της εκπομπής, αντι να πεις “επιτέλους”… κάθεσαι να βρεις την παραμικρή ατέλεια για να κράξεις.
        Και στην τελική trailer τηλεοπτικής εκπομπής είναι, όχι trailer ταινίας ή κάποιου πολυδάπανου show. Ηρέμησε λίγο… Το τραγούδι και η παρουσίασή του επι σκηνής είναι η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι… “να ‘χαμε να λέγαμε”…

        Υ.Γ Κάτι μου λέει ότι από Κυριακή απόγευμα (αν το τραγούδι μας είναι καλό) θα κράζεις για το studio της ΕΡΤ. (πολύ φτωχό, λάθος φωτισμός, κ.τ.λ…)

      • Σε κανένα κανάλι δεν δουλεύω, έχω μάθει όμως να αναγνωρίζω τα σημάδια από νωρίς ώστε να μην απογοητεύομαι στη συνέχεια. Η ΕΡΤ και πάλι ακολουθεί ανόρεχτα τον δρόμο της ανάθεσης με τη μέθοδο της υπεργολαβίας “στα τυφλά” και όπως βγει. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ως οργανισμός δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει δημιουργικά στο οτιδήποτε ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.

      • Κια παρεμπιπτόντως, αν εγώ εργάζομαι σε ιδιωτικό κανάλι όπως ισχυρίζεστε, τότε θα πρέπει αντίστοιχα να υποθέσουμε ότι τα προφίλ gogos και miltos που έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του πρότζεκτ Στεφανία με αναρίθμητα σχόλια σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ;

  9. Μπορεί να είναι και ο πρώτος διαγωνισμός χωρίς κοινό αν ξεφύγουν τα πράγματα με τον κορονοϊο!! Ή και ακύρωση… Θα δείξει. Εδώ σκέφτονται να ακυρωθούν οι ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο και να μεταφερθούν Λονδίνο….
    H ebu δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμη βέβαια

  10. και μονο που λεγεται supergirl και το ερμηνευει μια 17 χρονη ποσο αισιοδοξος να νιωσω??ισως να εκφρασει το εφηβικο κοριτσιστικο κοινό παντως οχι ενα 30 αρη σαν εμενα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ