ΓΑΛΛΙΑ: Με εθνικό τελικό ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2021!

Μετά την ανακοίνωση του ίδιου του Tom Leeb ότι δε θα είναι ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2021, όλοι αναμέναμε τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της Γαλλίας για το 2021.

Η επικεφαλής της γαλλικής αποστολής Alexandra Redde-Amiel επιβεβαίωσε ότι το France 2, ο τηλεοπτικός φορέας της χώρας, δε θα επιστρέψει στο Destination Eurovision το οποίο χρησιμοποιήθηκε το 2018 (Madame Monsieur) και το 2019 (Bilal Hassani) για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας.

Αντ’ αυτού η γαλλική τηλεόραση προσανατολίζεται σε ένα εντελώς καινούριο τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της χώρας για το διαγωνισμού του 2021.

Un Eurovision France- Ο νέος εθνικός τελικός

Η γαλλική τηλεόραση, εναρμονισμένη με τα νέα δεδομένα που έφερε σε παγκόσμια κλίμακα η πανδημία του covid-19 προετοιμάζει ένα εντελώς νέο τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της χώρας για το διαγωνισμό της Eurovision του 2021, ο οποίος ευελπιστεί να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους για μια ακόμα φορά. Το παράθυρο υποβολής των υποψηφιοτήτων θα ανοίξει στις 29 Ιουνίου.

Η Eurovision είναι ένα πολύ σημαντικό project. Σε έναν κόσμο όπου η αλληλεπίδραση είναι τόσο απαραίτητη, όπου η κοινωνία είναι τόσο απαραίτητη, σε αυτόν τον κόσμο, η Eurovision μας φαίνεται ο καλύτερο τρόπος για να τον φέρουμε κοντά.

Alexandra Redde-Amiel 

Η δομή του καινούριου format

Η παραγωγή του Un Eurovision France εσωτερικά από τη γαλλική τηλεόραση, σε σχέση με τη συνεργασία με εξωτερικό φορέα, θα της δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει και άλλα τμήματα του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, όπως ειδήσεις, ψηφιακά και άλλα.

Θα έχουμε μια εθνική εκδήλωση σε ένα στάδιο μιας περιφερειακής πόλης της Γαλλίας ως φινάλε για την επιλογή. Το κοινό θα έχει λόγο στην επιλογή. Η έναρξη υποβολής των υποψηφιοτήτων θα ανοίξει στις 29 Ιουνίου. Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, όλα είναι ακόμα ανοιχτά τώρα.

Alexandra Redde-Amiel 
Ο Tom Leeb - Instagram / tomleeb
Ο Tom Leeb – Instagram / tomleeb

Να θυμίσουμε πως φέτος η γαλλική τηλεόραση είχε αναθέσει την εκπροσώπηση της χώρας μέσω εσωτερικής επιλογής στον Tom Leeb ο οποίος επρόκειτο να ερμηνεύσει το “Mon Alliée (The Best In Me)”.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της γαλλικής τηλεόρασης να χρησιμοποιήσει ένα νέο τρόπο επιλογής για τον εκπρόσωπο της χώρας για το 2021;

[Πηγή:areavision]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ