ΓΑΛΛΙΑ: Ο Tom Leeb δεν θα συμμετάσχει το 2021!

ΟTom Leeb, καλεσμένος στο «Non Stop People» της εκπομπής «Good Morning Week-end», αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετάσχει στη Eurovision 2021. Ο λόγος είναι το βεβαρυμένο πρόγραμμά του που δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γαλλίας, France Télévisions, σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις επί του θέματος.

Συμφωνήσαμε με την France Télévisions και αυτοί είναι που θα δώσουν την τελική απάντηση. Έχω αρκετά βαρύ πρόγραμμα του χρόνου, γι’ αυτό και δεν θα μπορέσω να πάω στη Eurovision.

Είναι επίσημο. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω, όμως η France Télévisions θα δώσει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.

Νωρίτερα, ωστόσο, είχε δηλώσει:

Φυσικά και είναι δελεαστικό, διότι αυτή η ευκαιρία πέρασε απ’ τα χέρια μου. Πραγματικά θα ήθελα να έχω δοκιμάσω την τύχη μου. Αλλά πολλά μπορούν να γίνουν

O Tom Leeb είχε επιλεγεί ως εκπρόσωπος της Γαλλίας για τη Eurovision 2020 με το τραγούδι «The Best In Me». Αρχές Ιουνίου είχε αποκαλύψει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παίξει σε ταινία με τίτλο «Pourris gâtes» του Nicolas Cuche. Επίσης, θα συμμετάσχει σε κωμωδία με τίτλο «C’est la vie» καθώς και στη 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Infidèles» του TF1.

Χθες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Tom Leeb, «Si tu savais» (Αν ήξερες), που έγραψε ο ίδιος στη διάρκεια της καραντίνας λόγω Covid-19. Σύντομα αναμένεται το νέο του EP.

πηγή: non-stop-people.com, Areavision

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κριμα.. I mean οντως το τραγουδι ηταν βαρετο αλλα σαν καλλιτεχνης ειναι αρκετα καλος ετσι ωστε με ενα καλο τραγουδι να φερει καλο αποτελεσμα.

  2. Είχαν πολύ υψηλές προσδοκίες για αυτόν, αλλά με ένα τόσο αδιάφορο, νερόβραστο και βαρετό τραγούδι, που θα ταίριαζε σε μια ΕV παλιότερων ετών, που να πάει! Εννοείται οτι δεν τράβηξε και τώρα τον σουτάρουν…ευγενικά για να χρυσώσουν και το χάπι που ήταν εσωτερική τους επιλογή! ! Αυτα τα περι φορτωμένου προγράμματος κτλ, τα ακούω βερεσέ βέβαια! Τι να κάνει και ο καλλιτέχνης πρέπει κάπως να σώσει και την υπόληψη του!

    Εχει μια ενδιαφέρουσα χροιά όμως, τον ήθελε το γυαλί , έχει καλύτερη δισκογραφία απο αυτήν την σούπα που του έδωσαν, έπρεπε να προσπαθήσει και το 2021 με κάτι άλλο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ