?? ΒΕΛΓΙΟ: Ακούστε τα Remixes του “Release me” με τους Hooverphonic!

Η Eurovision 2020 αποτελεί παρελθόν… ή μάλλον όχι ακριβώς έτσι… δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω της πανδημίας! Ωστόσο, οι συμμετέχοντες στο φετινό διαγωνισμό πέρα από την ευκαιρία να παρουσιάσουν το τραγούδι τους που θα ερμήνευαν στη σκηνή του Rotterdam στα διάφορα shows που αντικατέστησαν το διαγωνισμό είχαν το χρόνο να ασχοληθούν με το κομμάτι τους και να κυκλοφορήσουν διάφορες versions.

Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου VRT επέλεξε τους Hooverphonic για τη συμμετοχή της στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που ακυρώθηκε. Μέσω ειδικής εκπομπής, παρουσιάστηκε το τραγούδι που είχε ετοιμάσει το συγκρότημα για τη Eurovision. Το τραγούδι είχε τίτλο “Release me” και είναι σύνθεση των ιδίων.

Πριν από λίγες μέρες το συγκρότημα κυκλοφόρησε Remixes (Shades of Green Remixes) του “Release me” μέσα από τη δισκογραφική τους εταιρεία Universal Music Group! Μπορείτε να τα ακούσετε όλα στα παρακάτω βίντεο.

 

1. Release Me (Shades Of Green Dark Matter Mix)
2. Release Me (Shades Of Green Dark Matter Radio Edit)
3. Release Me (Shades Of Green Triphop Mix)

Ποιο από αυτά τα Remixes του “Release me” σας αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε αποκλειστική συνέντευξη των Hooverphonic στον OGAE Greece ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ