?? ΑΛΒΑΝΙΑ: Δείτε το επίσημο video clip του “Fall From The Sky” με την Arilena Ara! [VIDEO]

Μπήκαμε ήδη στην εβδομάδα της Eurovision… αυτές τις μέρες οι γενικές πρόβες και οι ημιτελικοί θα διεξάγονταν στην πόλη που θα φιλοξενούσε τη Eurovision 2020, το Ρότερνταμ, και όλοι οι fans του διαγωνισμού θα προετοιμάζονταν για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Η Αλβανία ήταν η πρώτη χώρα που επέλεξε φέτος μέσα από τον εθνικό τελικό της εκπρόσωπο και τραγούδι. Η Arilena Ara είχε κερδίσει το Festivali i Këngës 58 με την μπαλάντα “Shaj”. Ωστόσο, το τραγούδι που θα ερμήνευε τελικά η Arilena στη σκηνή του Rotterdam είχε τροποποιηθεί και περιελάμβανε αγγλικούς στίχους με τίτλο “Fall From The Sky”.

Απόψε κυκλοφόρησε το επίσημο video clip της Αλβανικής συμμετοχής! Δείτε το στο παρακάτω video και πείτε μας τη γνώμη σας:

Επίσης, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Αλβανίδα καλλιτέχνις έδωσε μια μίνι συναυλία με τίτλο “Sounds Of Silence” στην – άδεια λόγω καραντίνας- πλατεία Μητέρας Τερέζας στα Τίρανα. Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ζωντανά ήταν και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την χώρα της στη Eurovision 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι είναι για δεκάδα
    Το βίντεο κλιπ όμως θεωρώ οτι αφαιρεί πολλά απο το τραγούδι επειδή είναι πολύ κλισέ
    Περίμενα περισσότερα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ