#BLOG: Το ‘Think about things’ μπήκε στο UK Top 40 και αποθεώνεται στο TikTok!

Η ισλανδική συμμετοχή ‘Think about things’ ήταν ένα από τα φαβορί στη Eurovision 2020 πριν την είδηση της ακύρωσης. Μπορεί ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið να μην είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο καλά θα τα πήγαιναν. Το τραγούδι τους όμως γνωρίζει επιτυχία στα επίσημα charts πολλών χωρών. Την περασμένη εβδομάδα έκανε είσοδο στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου στη θέση 43. Την εβδομάδα που διανύουμε ανέβηκε στη θέση 34 κατακτώντας το Official UK Top 40. Είναι μάλιστα η πρώτη συμμετοχή της Ισλανδίας στη Eurovision που καταφέρνει κάτι τέτοιο!

To Official UK Top 40 αποκαλύπτεται για την τρέχουσα εβδομάδα κάθε Παρασκευή στις 16.00 στην εκπομπή του BBC Radio 1 ‘The Official Chart’. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Scott Mills παρουσίασε το ‘Think about things’ ως “την ισλανδική συμμετοχή που δεν υπήρξε ποτέ”, σχολίασε ότι “κάνει πάταγο” και προέτρεψε τους ακροατές να δουν το βίντεο με τη “φοβερή χορογραφία”.

To ‘Think about things’ γινεται viral

Η επιτυχία του τραγουδιού στα charts έρχεται ως επακόλουθο της φήμης που απολαμβάνει κυρίως στο TikTok, αλλά και σε άλλα social media. Πρόσφατα είδαμε την ηθοποιό Jennifer Garner να διπλώνει τη μπουγάδα της στο Instagram χορεύοντας με το τραγούδι του Daði Freyr και να γίνεται viral:

https://www.instagram.com/p/CAWpjJaDD3w/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση παρακάτω από τον κατακλυσμό που συμβαίνει στο TikTok με βίντεο του ‘Think about things’, ξεκινώντας με τον ίδιο τον Daði Freyr και τους Gagnamagnið

@dadimakesmusic

#gagnamagnid #dancechallenge 2.0

♬ Think About Things – Daði Freyr

Μερικές από τις πιο πετυχημένες προσπάθειες των φίλων του τραγουδιού στο TikTok έχουν συμπεριληφθεί στο παρακάτω βίντεο:

Μπορείτε να ανακαλύψετε κι άλλα βίντεο ΕΔΩ – και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και το δικό σας!


Ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ισλανδία στη Eurovision 2020. Ο εθνικός τελικός Söngvakeppnin 2020 που τους ανέδειξε νικητές διεξήχθη την 1η Μαρτίου, ενώ στις 18 Μαρτίου ακυρώθηκε επίσημα η διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού. Ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið δεν θα είναι οι εκπρόσωποι της Ισλανδίας στη Eurovision 2021.

 

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξερναω…. είπαμε ότι η Γιουροβίζιον είναι καρακιτς αλλά αυτό το έκτρωμα να αποθεώνεται είναι το λιγότερο γελοίο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ