ΡΩΣΙΑ: Επιλογή τραγουδιού και καλλιτέχνη στον τελικό!

Νεότερα είχαμε σήμερα από το Channel One της Ρωσίας σχετικά με τον τελικό της 8ης Μαρτίου.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Ρωσία αιφνιδίασε ανακοινώντας τη διεξαγωγή τελικού για την άναδειξη του φετινού εκπροσώπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του καναλιού, από τον τελικό αυτο θα προκύψει όχι μόνο το τραγούδι αλλά και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Ποιοι και πόσοι θα συμμετέχουν στον τελικό ;

Η μόνη σίγουρη πληροφορία είναι πως δεν έχει γίνει απευθείας ανάθεση στους Little Big όπως αναμενόταν. Το Channel One κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τους συμμετέχοντες του τελικού. Αίσθηση προκαλεί ωστόσο ότι στο διαφημιστικό μήνυμα του τελικού βλέπουμε τον χορευτή των Little Big γεγονός που ίσως να σημαίνει ότι το συγκρότημα θα διαγωνιστεί στον τελικό.

Το διαφημιστικό μήνυμα μας υπενθυμίζει επίσης ότι η 8η Μαρτίου είναι επίσης η παγκοσμια ημέρα της γυναίκας. Η έμφαση στην πληροφορία αυτή ίσως να συνεπάγεται την παρουσία κάποιας γυναίκας μεταξύ των υποψηφίων.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο τελικός θα διαρκέσει μόλις μία ώρα! Κάτι τέτοιο σημαίνει ουσιαστικά ότι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες δεν θα υπερβαίνουν τους 2 ή 3.

Το κοινό θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για την επιλογή του τραγουδιού.

Στο ρωσικό τελικό θα παρευρεθούν ο γνωστός μας Philip Kirkorov, η φετινή εκπρόσωπος της Μολδαβίας Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της “Sugar”, αλλά και η εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004, Yulia Savicheva.

Παρόλο που η ανακοίνωση διεξαγωγής του εθνικού τελικού έγινε μόλις δύο βδομάδες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, ο υπεύθυνος ψυχαγωγίας του Channel One, Yuriy Aksyuta δήλωσε ότι η απόφαση διεξαγωγής εθνικού τελικού είχε ληφθεί εδώ και καιρό χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανοιχτή υποβολή συμμετοχών.

Ποιοι θα είναι άραγε οι υποψήφιοι του Ρωσικού τελικόυ στις 8 Μαρτίου ; Θα δούμε τους Little Big να διεκδικούν εκ νέου την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2021!

Πηγή : wiwibloggs.com

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τζαπα οι εθνικοι τελικοι και τα φουμαρα.. Little big δαγκωτο θα στειλουν.. Λιθουανια νουμερο 2 μας βρηκε

  2. Ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο κοντόπουλος βρίσκονται στη Ρωσία εδώ και μέρες
    Έχουν κάποια σχέση με τον εθνικό τελικό πιστεύετε ;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ