ΠΟΛΩΝΙΑ: To “The Ride” προοριζόταν για το Melodifestivalen!

Πόλος έλξης για τις φετινές συμμετοχές της Eurovision φαίνεται πως είναι το Melodifestivalen. Το “The Ride”, η συμμετοχή της Πολωνίας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, το οποίο ερμηνεύει ο Rafał Brzozowski προοριζόταν αρχικά να διαγωνιστεί στο Melodifestivalen.

Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο ένας εκ των δημιουργών του τραγουδιού Thomas Karlsson. Αρχική του πρόθεση ήταν το “The Ride” να αποτελέσει τη συμμετοχή της Clara Rubensson στο Melodifestivalen 2021. Η ολοκλήρωση του όμως έγινε τον Οκτώβριο, επομένως τα χρονικά περιθώρια δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Μετά από εβδομάδες επεξεργασίας, το ρυθμικό τραγούδι με φανερές τις επιρροές των 80s κατέληξε στα χέρια του Rafał.

Βλέπουμε πως μετά το “Je Μe Casse“, με το οποίο προσπάθησε να λάβει μέρος η Dinah Nah στο φετινό Melodifestivalen, ένα ακόμη τραγούδι βρήκε το δρόμο για το Ρότερνταμ και τη σκηνή του Ahoy arena.

Ποια πιστεύετε θα ήταν η τύχη του “The Ride” στο φετινό Melodifestivalen;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ