Ποιο φετινό τραγούδι – φαβορί κόπηκε από το Melodifestivalen!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε η Dinah Nah μέσω ενός story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram! Φαίνεται πως η ίδια υπέβαλλε ένα τραγούδι για το Melodifestivalen 2021, το οποίο με βάση τα γραφεία στοιχημάτων, είναι ένα από τα φετινά φαβορί! Οι fans του διαγωνισμού θεωρούν ότι το τραγούδι αυτό είναι είτε η συμμετοχή της Μάλτας είτε η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου!

Απαντώντας σε μια ερώτηση που της τέθηκε στο Instagram, η Dinah Nah μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου φαίνεται να βρίσκεται στο στούντιο. Η φωτογραφία αυτή, όπως είπε η ίδια, είναι τραβηγμένη από τις εποχές όπου ηχογραφούσε το τραγούδι που υπέβαλλε για το φετινό Melodifestivalen. Η ίδια έγραψε:

“Σε αυτή τη φωτογραφία ηχογραφούσα ένα τραγούδι για το Melodifestivalen 2021 το οποίο δυστυχώς δεν επελέγη. Τώρα, κάποιος άλλος τραγουδιστής κάποιας άλλης χώρας θα το τραγουδήσει στη Eurovision… και μαντέψτε, είναι στην κορυφή των γραφείων στοιχημάτων.”

Οι fans του διαγωνισμού ήδη ξεκίνησαν τις θεωρίες για το ποιο μπορεί να είναι το τραγούδι αυτό. Η πρώτη υπόθεση αφορά το τραγούδι της Μάλτας, καθώς το “Je Me Casse” θεωρείται ένα από τα φαβορί για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό. Επίσης, ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού είναι ένας βετεράνος του Melodifestivalen, ο Niklas Eklund. Επίσης, είναι πιθανό η Dinah Nah να αναφέρεται στη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου, καθώς το “Adrenalina” φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα των εταιριών στοιχημάτων, και έχει γραφεί από άλλους βετεράνους του Melodifestivalen, τους  Joy Deb, Linnea Deb και Jimmy “Joker” Thörnfeldt.

Ποια είναι η Dinah Nah

Η Malin Dinah Sundström, γνωστή ως Dinah Nah, είναι μια Σουηδέζα τραγουδίστρια. Έχει συμμετάσχει στο Melodifestivalen δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2015, όπου τερμάτισε 12η στον τελικό και η δεύτερη το 2017, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί.

Εσείς ποιο πιστεύετε ότι είναι το τραγούδι στο οποίο αναφέρεται η Dinah Nah; Απαντήστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Πηγή άρθρου και φωτογραφιών: wiwibloggs.com

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως, αξίζει να πούμε ότι τα τραγούδια τα κάνουν οι καλλιτέχνιδες/ες. Τα συγκεκριμένα τραγούδια είναι φαβορί γιατί τα ερμηνεύουν οι συγκεκριμένες προσωπικότητες με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με την Dinah Nah είτε για το ένα είτε για το άλλο τραγούδι.

    Θα μπορούσε να ερμηνεύσει με την ίδια επιτυχία πάνω στη σκηνή κάποια/ος άλλη/ος το Toy της Netta ή το Fuego της Φουρέιρα;

  2. Αμφιβάλλω αν το τραγούδι είναι του Σαν Μαρίνο. Αν όντως είναι, τότε σίγουρα θα είχε υποστεί αλλαγές. Εξάλλου, η Dinah Nah τραγουδάει solo, οπότε ο Flo Rida ήταν σίγουρα μια απόφαση του Αγίου Μαρίνου. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η Μάλτα είναι πρώτη στα odds και το τραγούδι είναι αρκετά διαφορετικό με το περσινό της… Αν αυτή η ιστορία ισχύει, τα λεφτά μου είναι στη Μάλτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ